· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  »
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
autor Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4     
Cayia

Copii
V mare: 17 ani, 5 luni
V mic: 12 ani, 4 luni

10.02.2011 10:18     citat 

Mai, noi abia avem sprancene si voi vorbiti de par pe spate rad Nu, eu nu stiu sa fac copii cu par prostit

sus

Denunta
furnicutza26

Copii
Lucasosaurus: 16 ani, 5 luni
Pufarina: 12 ani, 3 luni

10.02.2011 10:23     citat 

neata. fimea are par si pe urechi.. de la spate se vede asa zburlit rad .. din spate arata icsact ca urechile de maimuta...

altufel, daca nu am mai spus-o va repet, nu va duceti copiii la operat de amigdale ca o sa va para rau....
e nitel mai bine, da tot se trezeste plangand de durere in gat... a fapt el ar manca ca ii e foame, da nu poate sa inghita...
sa nu va zic ce miros ii iese din gura saracu prostit .. ca io muma lui personala stau la 3 metri de el sa nu imi sufle in fatza.. norocu lui ca nu are gagica, ca il lasa.

sus

Denunta
dincamsimona

Copii
Matei Alexandru: 15 ani, 2 luni
Victor Adrian: 12 ani, 9 luni

10.02.2011 10:26     citat 

ocrisu..Matei al meu avea par pe spate, acolo la sf coloanei..si i-a fapt pufulet pe oua prostit
Furnicuta..off mititelul..Doamne prin ce dureri trece.. Sa dea Domnu' sa ii treaca cat mai rpd

sus

Denunta
Cayia

Copii

10.02.2011 10:30     citat 

Furni, multa putere si de la noi. Chiar ma gandeam la el mititelul. Sa speram ca maine va fi mai bine. sarut

sus

Denunta
ocrisu

Copii
Paul: 15 ani, 8 luni
Antonia: 12 ani, 2 luni

10.02.2011 10:35     citat 

----------
furnicutza26 a pe urechi.. de la spate se vede asa zburlit foarte fericit .. din spate arata icsact ca urechile de maimuta...
----------

si fi-mea, icsact la fel are... jenat
Adica ale noastre domnisoare, fine si distinse, sunt paroase ca maimutele, iar domnii...nu au par? Pai e normal asa? Cum le mai maritam noi pe astea? prostit
In alta ordine de idei, tare imi pare rau de Furnicelu' ca sufera, mititelul...pupam sa treaca mai repede. sarut

sus

Denunta
furnicutza26

Copii

10.02.2011 10:42     citat 

a domnu lucas par pe urechi cand era mic... ecsact ca domnisoara... i-a ii creste altu (care nu mai cade foarte fericit )

sus

Denunta
ocrisu

Copii

10.02.2011 10:45     citat 

Fi-miu ne-a bafta odata la niste rude care venisera in vizita pe la noi...cand le-a am si par la ea, exact ca tati" surprins

sus

Denunta
furnicutza26

Copii

10.02.2011 11:03     citat 

----------
ocrisu a bafta odata la niste rude care venisera in vizita pe la noi...cand le-a am si par la ea, exact ca tati" surprins
----------

rad rad rad

super tare.,.. promite gagiu'...
il trec pe lista de gineri foarte fericit

sus

Denunta
Cayia

Copii

10.02.2011 1:53     citat 

pai stai ca ma inscriu si eu atunci, cu V mare. Cred ca avea vreo 3 ani, eram la munte, cazati la un han, toate camerele dadeau pe un balcon comun. Tax era la baie, facea pipi, si V de pe balcon striga la el "scutur-o tati, scutur-o bine" foarte fericit

sus

Denunta
ocrisu

Copii

10.02.2011 1:59     citat 

Cayia, rad rad super tari fecioru'.
Sa ma dau si eu mare nitel, cu invitatia la botezul mandrei, pe care eu am facut-o. rad Le imprim pe hartie foto, ca sa le ramana ca amintire invitatilor.

sus

Denunta
Cristine

Copii
Cezara-Maria: 17 ani, 3 luni
Mara Sofia: 13 ani, 7 luni

10.02.2011 1:59     citat 

----------
Cayia a inscriu si eu atunci, cu V mare. Cred ca avea vreo 3 ani, eram la munte, cazati la un han, toate camerele dadeau pe un balcon comun. Tax era la baie, facea pipi, si V de pe balcon striga la el "scutur-o tati, scutur-o bine" foarte fericit
----------

am zis ca lesin sa ras.. si ma doare spateleeee rad

sus

Denunta
Tamy

Copii
Teea: 13 ani, 10 luni
David : 12 ani, 2 luni

10.02.2011 2:00     citat 

Furnicuto multa sanatate piticului, sa isi revina repede. Eu am scos amigdalele cand eram mai mica si tin minte ca 2 saptamani n-am putut manca mare lucru.
Noi suntem tot la capitolul inecat: episodul de sambata s-a duminica. Dar si-a i-au dat piticului un pat iar mie... un scaun! Din lipsa de locuri. La Terapie Intensiva, cu vreo 3 tigancuse cu puradei raciti rau, cu accese puternice de tuse. Pana m-am dumirit eu ce bolnavi erau puradeii ii luasera lui David sange pentru analize. Am zis ca vreau sa plec la cerere dar mi-au zis ca imi anuleaza internarea si nu pot vedea analizele. La cat imi chinuisera copilul eu vroiam sa vad rezultatele neaaparat. Cand a duc la CMU sa continui investigatiile ca avem abonament acolo, s-a el lucreaza la CMU! nervos
Asa ca am plecat duminica noaptea din spital. Luni dimineata am mers la CMU si ne-a recomandarile pediatrului de la CMU: sa-i dau calciu ca creste prea repede si are nevoie desi analizele arata Ca la limita superioara. Sa-i dau Debridat ca prea mananca des. si suzeta neaaparat!
Acum... nu i-am dat nimic din ce-a duminica, cam o data pe zi. Dar nu asa rau si a-si revine repede. Il tin vertical cand mananca si chiar stau un pic pe spate ca sa nu mai vina laptele asa cu viteza.
Cand faceti botezul? Noi ne gandeam sa-l facem pe 7 mai - de ziua fetitei, sa treaca si Pastele. O sa aiba David vreo 4 luni. E mare rau?

sus

Denunta
Cayia

Copii

10.02.2011 2:02     citat 

Ocrisule, arata foarte fain. si e buna ideea cu hartia foto. noi, am facut calendare de buzunar cu moaca lui v si le-am dat drept marturii. toata lumea a am vazut ca le si folosesc.

sus

Denunta
Cayia

Copii

10.02.2011 2:15     citat 

----------
Tamy a tin minte ca 2 saptamani n-am putut manca mare lucru.
Noi suntem tot la capitolul inecat: episodul de sambata s-a duminica. Dar si-a i-au dat piticului un pat iar mie... un scaun! Din lipsa de locuri. La Terapie Intensiva, cu vreo 3 tigancuse cu puradei raciti rau, cu accese puternice de tuse. Pana m-am dumirit eu ce bolnavi erau puradeii ii luasera lui David sange pentru analize. Am zis ca vreau sa plec la cerere dar mi-au zis ca imi anuleaza internarea si nu pot vedea analizele. La cat imi chinuisera copilul eu vroiam sa vad rezultatele neaaparat. Cand a duc la CMU sa continui investigatiile ca avem abonament acolo, s-a el lucreaza la CMU! nervos

Asa ca am plecat duminica noaptea din spital. Luni dimineata am mers la CMU si ne-a recomandarile pediatrului de la CMU: sa-i dau calciu ca creste prea repede si are nevoie desi analizele arata Ca la limita superioara. Sa-i dau Debridat ca prea mananca des. si suzeta neaaparat!
Acum... nu i-am dat nimic din ce-a duminica, cam o data pe zi. Dar nu asa rau si a-si revine repede. Il tin vertical cand mananca si chiar stau un pic pe spate ca sa nu mai vina laptele asa cu viteza.
Cand faceti botezul? Noi ne gandeam sa-l facem pe 7 mai - de ziua fetitei, sa treaca si Pastele. O sa aiba David vreo 4 luni. E mare rau?
----------

Tamy, nu am mai scris dar uite ca a tot, nu stiu daca s-a picioare si sa-l bat pe spate ca sa-si revina. si-a greu. Urmarea acestui episod a urata. in sufletul meu stiam ca e de la inecat, dar am mers cu el la doctorita de familie, i-am povestit de inecat si a aspiratie si ne-a bronsiolita, tratament cu ceva sirop de tuse si aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic. Am inceput tratamentul cu aerosoli si am reusit sa intram si la medicul de incredere pana la urma care ne-a tuse. si-a mai urata. Tusea si striga de durere. Am mers iar la doctorul de incredere, iar i-am povestit, ne-a noua sa avem grija daca apar semne de pneumonie de aspiratie: tuse, respiratie rapida, temperatura. Nu avem semne de-astea.
Cu refluxul gastric mai aveati si alte simptome? Varsaturi multe?

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
mergi la: