· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4  |
dodosasha

|
11.02.2011 9:08 |
|
| |
|
---------- dincamsimona a---------- Cayia a fata de acolo. ----------
Admira-le in continuare..de la distanta.
Am aceasi problema, dar nu m-as risca la un al 3-lea baiat.. ----------
Subscriu!
Am venit acum 30 min de la munte. P e mufat si eu citesc cum v-ati distrat a
S noi facem botezul tot dupa Paste. Pe 30 aprilie. Apoi plecam la Viena! Abia astept!

|
sus |
 |
|
|
ocrisu

Locatie: PloiestiCopii Paul: 15 ani, 8 luni Antonia: 12 ani, 2 luni
|
12.02.2011 10:39 |
|
| |
|
Crispy, si noua ne-a familie ca nu mai are rost sa cumparam Infanrixul, ca Pentaximul este la fel de bun. Nu mai e vaccinul gratuit de acum 3 ani, care era prost, asa cum a
Furni, la noi o sa scape usor nasa, cu conditia ei fizica, pitica mea macar sa ajunga la 4 kg pana la botez. Asa ca Antonia la 2 luni = Andrea la nastere
Dodosasha, asteptam poze...cum s-a
|
sus |
 |
|
dodosasha

|
12.02.2011 11:43 |
|
| |
|
Lavinia f dragut colajul! Multumim frumos
Dragelor am savurat si discutia despre muci. Sunteti ff simpatice.
Ocrisu paltonas (si alte hainute) de calitate si frumos poate gasi nasa si la Benetton in AFI Cotroceni (dar sunt mai scumpe). Tot in AFI este si mag C&a au si marimi pt silfizii nostri
La munte a cu pauze mai mari cand eram afara si dormea bustean. Fiind asa silfid a cand ajungeam pana venea comanda si apoi dormea. Chiar si cu orchestra dormea bustean. Mai nasol cand era liniste perfecta. Ii place petrecerea
Afara ... am avut noroc de vreme superba. Nici f frig, nici vant ... am stat ff mult afara. Peste 2 max 3 sapt mergem din nou. Pozele mai tarziu 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 16 ani, 5 luni Pufarina: 12 ani, 3 luni
|
12.02.2011 6:17 |
|
| |
|
ati fugit toate la gravide, ha?
|
sus |
 |
|
Cayia

Copii V mare: 17 ani, 5 luni V mic: 12 ani, 4 luni
|
12.02.2011 9:18 |
|
| |
|
ce sa facem la gravide? eu abia prin noiembrie mai merg la gravide.
Dodo, mai spune-mi de la munte. Chestiuni tehnice si anume era zapada? Merge caruciorul pe zapada? Noi plecam marti si inca nu stiu daca sa iau sau nu caruciorul.
ma laud si eu: V mare a
|
dodosasha

|
12.02.2011 9:58 |
|
| |
|
S a 10 luni Pana acum a jos. Acum, de la Craciun i-au cazut si incisivii centrali de sus. E asa simpatic
Cayia unde mergi la munte? Noi am fost la Predeal. Nu ai unde sa folosesti caruciorul. Zapada era pe partie. Cam inghetata dar ... monitorul lui S a pe Clabucet nu va mai avea probleme pe zapada. Dar acolo, la munte se schimba lucrurile repede si daca marti nu va fi zapada, miercuri te poti trezi in paradisul skiorilor. Deci ...
si noi vom merge din nou peste 2 saptamani ca ne-a lui S pe partie si lui P la carciuma cu lautari Am stat la Orizont dar am mers special sa-i ascultam pe baietii de la Rozmarin care canta SUPER , SUPER tare!
http://www.orchestrarozmarin.ro/mp3.html
|
sus |
 |
|
Cayia

|
12.02.2011 10:17 |
|
| |
|
Noi o sa mergem la Azuga. V mare o sa mearga la ski, iar eu cu V mic o sa ne plimbam. Dar nu stiu daca o sa pot merge cu caruciorul si dat fiind ca o sa fiu doar eu cu ei, nici nu as vrea sa ma car degeaba cu caruciorul.
Cat despre dinti, ma incearca asa niste sentimente...m-am emotionat tare, sunt si bucuroasa si mandra ca e baiat mare, dar sunt si trista. Parca prea repede a parca a acum primul dintisor i-a
|
sus |
 |
|
dodosasha

|
12.02.2011 10:39 |
|
| |
|
Mie imi spui ... eu chiar am plans si m-am speriat ca o fi prea repde! Avea nici 5 ani ... m-am tot uitat la el in ultimele zile... mi se pare mare dar e totusi mic. Inca se cuibareste in bratele mele, ma lasa sa-l pupacesc si sa-l dragalesc ...
Nu stiu cum e la Azuga, dar nu cred sa faci mare branza cu caruciorul
|
sus |
 |
|
furnicutza26

|
12.02.2011 10:47 |
|
| |
|
merge carucioru pe zapada daca ai roti mari ... la mine merge 6 luni pe an.
si io am niste sentimente asa cu cazutul dintilor.... ca sunt asa simpatici ei cu dinti de lapte... si o data ii vezi mari, cu dintii schimbati. al meu tot baga mana in gura si se trage de dinti, l-am intrebat, se misca ceva? te doare? el zice ca nu, da eu stiu ce l-a
si nu as vrea sa ii cada dintii, as vrea sa mai fie asa mic, copil de gradinita...
de gravide ziceam ca s-a pe aici nu mai era nimeni.... vad ca multe aveti ganduri serioase sa o luati iar de la capat la gravidoase.... eh, tinerete.... 
|
sus |
 |
|
elsycutza

Locatie: Suedia Copii Elisa: 27 ani Josefine: 18 ani Lucas: 11 ani, 10 luni
|
12.02.2011 11:56 |
|
| |
|
apai furni daca ti l pui pe Javier Bardem pe perete e posibil sa ajungi iar la gravidoase, ai grija 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

|
13.02.2011 12:27 |
|
| |
|
---------- elsycutza a pe perete e safe, nu iti trebe nici contraceptiv....
m-am uitat ieri la filmu ala cu el si julia robert si ma minunam cum poate fi atata de sexi cand e atat de urat 
|
sus |
 |
|
ancutza_anca

Locatie: Braila - Amalia, minunea noastra!Copii Amalia: 13 ani
|
13.02.2011 2:02 |
|
| |
|
buna fetele! da va distrati nu gluma!
la mine caruciorul merge el peste tot dar...un mare dar: pe gheata patinam si pe zapada suntem ca niste tractoare! amandoi: si eu si caruciorul: eu imping si el...la fel dar in sens invers!
cayia sa va relaxati la munte si sa aveti vreme buna! si..ne intalnim la gravidoase ...tot prin nov! 
|
sus |
 |
|
Cayia

|
13.02.2011 8:09 |
|
| |
|
Furni, la V mare, cred ca ma credeam in Norvegia ca am cumparat un caru-jeep, avea neste roti mari si groase, cu ala mergeam pe orice, dar era atat de greu ca am renuntat repede la el. Il am si acum, e in pod, dar n-am curaj sa-l scot. Acum am carucior normal, de Bucuresti, cu roti mici si ala nu merge pe zapada decat daca imping la el serios si nu am chef. Oricum, o sa vreau sa-l vad si eu pe fimiu cum skiuneaza (asa zicea el cand era mic) asa ca o sa infig Vladutu' in wrap si ma cocot si eu pe partie. 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

|
13.02.2011 9:53 |
|
| |
|
sunt misto astea cu roti mari, da intr-adevar la bucuresti te chinui cu ele.
eu am cu roti mari, da cu 3 roti, si nu prea e stabil.. cand iau cate o curba se cam inclina si imi e sa nu se rastoarne intr-o zi.... da las ca o veni ea si vara aia si scapam de zapada..
sa faci poze cu v mare pe skiuri....
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 15 ani, 7 luni cea mica: 11 ani, 11 luni
|
13.02.2011 10:10 |
|
| |
|
---------- citat: furnicutza a
ma minunam cum poate fi atata de sexi cand e atat de urat ----------
credeam ca am luat-o io razna si numai io pot sa imi pun astefld e intrebari
mie imi placea asta
http://www.google.ro/images?hl=ro&sourc...1&aql=&oq=
da cred ca de mai pomeneam mult de el isi lasa consortu iara parul lung
pssssss, ocrisu esti pe aici???
LA MULTI ANI OCRISU!!!!!!!!!!

|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|
|