Copii : 14 ani, 2 luni : 9 ani, 10 luni am nascut deja!
31.05.2013 1:19
corina eu am descoperit aceasta problema de cad era mica si doc mi-a facut si sa dau cu bepanthen sa fie zona umeda acolo tot timpul,am facut treaba asta pana la un an si pe urma am zis ca e ok si nu am stiut ca recidiveaza.Cert e ca la un moment dat cand m-am uitat era lipita aproape de tot,mai era o gaurica mica pe unde facea pipi si am mers cu ea la medlife pediatrie si a am ajuns cu ea la medicover de data asta si a fiecare data totul a mai mult dureaza sa o convingi sa stea linistita,in rest e foarte simplu si nedureros.de la ultima interventie nu s-a nici n-am mai dat cu crema,verific la cateva saptamani pentru ca acum e maricica si mi-e oarecum jena sa ma tot uit la ea intre picioare in fiecare seara.Deci nu te speria pt ca nu e nimic grav.
Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală şi înotând într-o mare a comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]