· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Minunile anului 2010!! Cap. 176
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Minunile anului 2010!! Cap. 176  |
ionelita

am nascut deja!
|
04.04.2011 9:24 |
|
| |
|
neatza!
ma bucur ca v-a placut tortul si eu am fost foarte incantata de ce-a iesit
karina da..interiorul de frisca
ms mult fetelor care ne-au mai felicitatat!! pup
byu,karina super pozele sunteti foarte frumoase si voi si copiii
codrina, ti-a blocat adminul link-ul ..probabil se considera reclama
bebe,multa multa sanatate..sa va faceti repede bine
|
sus |
 |
|
|
Christa

|
04.04.2011 9:25 |
|
| |
|
---------- DANONINO a scris: Luca a avut chiar acum 3 saptamani cand a facut febra 39.9, am ajuns la dr dupa 3 zile avea putin rosu in gat si i-a dat antibiotic pt ca in cele 3 zile nu a scazut febra sub 38.5. A patra zi spre seara au iesit bubite care trec in maxim 2 zile, nu a luat nimic pt ele doar am dat pe el cu putina pudra mentolata. ----------
Adica alta roseola tratata cu antibiotic pentru rosu in gat. 
|
sus |
 |
|
Roxanne

Locatie: BucurestiCopii A: 16 ani, 11 luni D: 11 ani, 2 luni
|
04.04.2011 9:26 |
|
| |
|
---------- DANONINO a scris: Bebe, eu asa am patit la amandoi copii, au facut febra mare 3-4 zilesi dupa care au aparut bubite.
Luca a avut chiar acum 3 saptamani cand a facut febra 39.9, am ajuns la dr dupa 3 zile avea putin rosu in gat si i-a dat antibiotic pt ca in cele 3 zile nu a scazut febra sub 38.5. A patra zi spre seara au iesit bubite care trec in maxim 2 zile, nu a luat nimic pt ele doar am dat pe el cu putina pudra mentolata. ----------
Mie asta imi seamana cu Roseola Infantum
http://www.sfatmedical.ro/Sanatatea_cop...a_infantum
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
04.04.2011 9:26 |
|
| |
|
---------- ionelita a scris: karina da..interiorul de frisca
----------
diplomat am vrut sa scriu ..ce ma enerveaza ca nu mai e butonul "modifica"
|
sus |
 |
|
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 9 ani, 7 luni Ana Leia: 10 ani, 10 luni
|
04.04.2011 9:37 |
|
| |
|
Bebe n-am facut nici un test. unde sa-l fac duminica dimineata? Iar la spital cu ea nu m-am dus ca nu era chiar asa de rau si chiar nu-mi mai trebuia sa iau ceva vreo infectie si de pe acolo. La noi clar nu e roseola. Noi joi am fost la medic si era puroi pe amigdala, nu rosu in gat. A facut asa pete rosii, ca niste puncte, nu sint eruptii si dupa ce am dat ieri Zyrtec s-a ameliorat. Pe fata i-au disparut in cateva ore. Si pe corp e mai putin. Oricum a fost ieri tare agitata, incepea sa planga din nimic. O deranja clar alergia. I-am pus un supozitor de paracetamol, se mai linistise, apoi a adormit. Si noaptea a dormit relativ bine. deci ii e mai bine.
|
sus |
 |
|
|
angelll

|
04.04.2011 9:38 |
|
| |
|
---------- DANONINO a scris: Bebe, eu asa am patit la amandoi copii, au facut febra mare 3-4 zilesi dupa care au aparut bubite.
Luca a avut chiar acum 3 saptamani cand a facut febra 39.9, am ajuns la dr dupa 3 zile avea putin rosu in gat si i-a dat antibiotic pt ca in cele 3 zile nu a scazut febra sub 38.5. A patra zi spre seara au iesit bubite care trec in maxim 2 zile, nu a luat nimic pt ele doar am dat pe el cu putina pudra mentolata. ----------
exact asa a avut si fata mea.febra mare,cand am mers la pediatru a zis ca are rosu in gat si ne-a dat antibiotic 4zile iar in a 3 zi febra a disparut dar si au facut aparitia bubitele.pt bubite nu i-am dat nimik a zis pediatrul ca dispar singure in 4-5 zile si asa a fost...a,spunea medicul ca e ceva viral.
|
sus |
 |
|
Christa

|
04.04.2011 9:56 |
|
| |
|
---------- angelll a scris: spunea medicul ca e ceva viral.[/b] ----------
Da, ce am spus si eu, si ionelita, roseola infantum.
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
04.04.2011 9:57 |
|
| |
|
---------- Christa a scris: ---------- angelll a scris: spunea medicul ca e ceva viral.[/b] ----------
Da, ce am spus si eu, si ionelita, roseola infantum. ----------
roxanne
|
sus |
 |
|
Codrina

Locatie: AradCopii Iris Andreea - 10 dintisori, 4 maselute 10 ani, 11 luni
|
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 8 luni Luca Daniel: 10 ani, 10 luni
|
04.04.2011 10:16 |
|
| |
|
---------- Roxanne a scris: ---------- DANONINO a scris: Bebe, eu asa am patit la amandoi copii, au facut febra mare 3-4 zilesi dupa care au aparut bubite.
Mie asta imi seamana cu Roseola Infantum
http://www.sfatmedical.ro/Sanatatea_cop...a_infantum ----------
De asta am asteptat si eu cele 3 zile, dar cand am vazut ca chiar nu scade febra am fost la dr, a luat 3 reprize de antibiotic, si cum am vazut bubitele am intrerupt antibioticul.
Am vb cu dr si am spus ca are bubite si cred ca este ROSEOLA, a spus nu are ori alergie la antibiotic ori a fost o raceala cu eruptie Dar eu tot cred ca a fost ROSEOLA.
|
sus |
 |
|
Christa

|
04.04.2011 10:17 |
|
| |
|
---------- ionelita a scris: roxanne ----------
Citisem mesajul tau inainte si ramasesem cu numele tau in cap. 
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
04.04.2011 10:19 |
|
| |
|
ba da codrina..acum merge..e super frumoasa!
|
sus |
 |
|
Roxanne

|
04.04.2011 10:26 |
|
| |
|
Am notat dintisorii la Geo_narcisa, Angelll, Raliu, Bilutza, Sweety_Karina, Bebezola, Luara.
Astept si de la restul
Noi tot cu mucii astia Azi noapte n-am dormit din cauza lor vreo 2 ore, motiv pt care mindra nici acum nu s-a trezit. Febra nu face, nu tuseste.
F frumoase pozele Ione si Codrina&Sweety_Karina
Azi mi-am propus sa incep curatenia de primavara, cu ordine in dulapuri, vreau sa scot hainele de iarna si hainele ramase mici ale copiilor si sa le depozitez separat, sa vad ce mai e bun din hainele subtiri de anul trecut. Daca mai am vreun pic de energie dupa chestia asta poate ma apuc si de dulapurile din buctarie. Daca nu - mai e si miine o zi
Zi frumoasa tuturor 
|
sus |
 |
|
Codrina

Locatie: AradCopii Iris Andreea - 10 dintisori, 4 maselute 10 ani, 11 luni
|
04.04.2011 10:38 |
|
| |
|
---------- Roxanne a scris:
F frumoase pozele Ione si Codrina&Sweety_Karina
----------
F frumoase pozele Ione si Byu&Sweety_Karina
Eu nu am ajuns inca in partile acelea ale tarii!!
Ce ziceti de masinuta? E ok? Are bare de protectie..eu zic ca e ok, nu?
Vroiam sa ii luam initial ceva jocuri logice/educative pt varsta ei. Dar vine vara si tot afara prin curte vom sta, asa ca zic ca e mai bine o jucarie pt curte
Iris a inceput cu putini muci
sper sa nu se agraveze..
Rox, iti trimit si eu MP
|
sus |
 |
|
Roxanne

|
04.04.2011 10:43 |
|
| |
|
---------- Codrina a scris: ---------- Roxanne a scris: F frumoase pozele Ione si Codrina&Sweety_Karina ----------
F frumoase pozele Ione si Byu&Sweety_Karina
Eu nu am ajuns inca in partile acelea ale tarii!!
 ----------
Scuzati o baba sclerozata 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|