· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Generatia bebelusilor nemaipomeniti din 2011 - 11  |
ocrisu

Locatie: PloiestiCopii Paul: 13 ani, 9 luni Antonia: 10 ani, 3 luni
|
29.03.2011 3:24 Generatia bebelusilor nemaipomeniti din 2011 - 11 |
|
| |
|
SA NE TRAIASCA SMECHERII SI MINUNATII SI LA CAT MAI MULTE CAPITOLE IMPREUNA !!!
Vlad . . . . . . . . . .............. . 31.10.2010 . . . . . pui de Cayia
Mara . . . . . . . . . . . .......... .12.11.2010 . . . . . pui de Rizibizi
Andrea . . . . . . . . . .......... .02.12.2010 . . . . . pui de Furnicutza26
George Alexandru . . . . . 20.12.2010 . . . . . pui de Crispy
Patrick Christian . . . ...... 29.12.2010 . . . . . pui de Dodosasha
David Petru . . . . . ....... . . 29.12.2010 . . . . . pui de Tamy
Antonia Maria . . . ... ... . . 02.01.2011 . . . . . pui de Ocrisu
Costina Andreea . . . . ... 08.01.2011 . . . . . pui de Bibelou
Maria-Clara . . . . . . ..........28.01.2011 . . . . . pui de Mihaela_ct
Ioana Anastasia . . . . . . ...6.02.2011 . . . . . pui de Karinamaria_18
Luca Mihai . . . . . ..... ......12.02.2011 . . . . . pui de albi
Timeea Ioana . . . . . . ......14.02.2011 . . . . . pui de Kikilinis
Capitolele anterioare 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Site-uri pe care le puteti folosi pentru a incarca fotografiile
www.photobucket.com (detalii aici )
www.imageshack.us (detalii) aici )
http://img.pc-tips.net
http://tinypic.com/
http://www.imagebam.com/
http://www.casimages.com/
http://www.webshots.com/
|
sus |
 |
|
|
ocrisu

|
29.03.2011 3:28 |
|
| |
|
Sper ca n-am uitat pe cineva... 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 14 ani, 6 luni Pufarina: 10 ani, 4 luni
|
29.03.2011 3:33 |
|
| |
|
io-te! mi-a decupat fata din poza
sar'na.
|
sus |
 |
|
Tamy

Locatie: BucurestiCopii Teea: 11 ani, 11 luni David : 10 ani, 3 luni
|
29.03.2011 3:45 |
|
| |
|
Multumim Ocrisu!
Pana scriu eu un mesaj se schimba capitolul.Transcriu aici:
Gripe Water se gaseste si la noi in farmacii. Mi-a fost recomandat si mie si am luat dar cand am vazut ca are vreo 4 parabeni nu i l-am mai dat. Al meu e facut in Egipt, am inteles ca ar fi si varianta romaneasca, mai buna. Nu stiu daca are parabeni. Si Bonisan-ul contine marar dar ala face pofta de mancare, noua ne-a fost interzis!
Anuntam si noi 7.600 ! Nu e cea mai mare bucurie a mea ca e buflea dar nu ma impacientez. La fel era si sora-sa cand era mai mica iar acum e numai bine. Dupa ce a inceput sa se miste s-au dus si suncile. Si de la mine s-au dus vreo cateva kg dupa ce am inceput sa alerg dupa ea.
Kiki ai o fetita frumoasa foc! 
Ultima modificare efectuata de catre Tamy la 29.03.2011 4:05, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
dodosasha

|
29.03.2011 4:02 |
|
| |
|
Tamy, P al tu si P al peu sunt de-o seama (apropos La multi ani - azi au 3 luni) si diferenta de vreo 2, 3 kg cum am spus nici eu nu ma impancientez... exact asa a fost si frat'su (la 3 luni 5,3 kg si 59 cm) iar acu' ii ca bradul intre colegii! La el sunculite au aparut in jurul varstei de 1 an 
|
sus |
 |
|
|
Cayia

Copii V mare: 15 ani, 6 luni V mic: 10 ani, 5 luni
|
29.03.2011 4:09 |
|
| |
|
La multe lunite! sa va traiasca si sa fie sanatosi
Ce bine imi pare sa "vad" iar o Dodosasha optimista. Apropos, ar trebui sa-ti schimbi numele in Dodosashapartick
|
sus |
 |
|
dodosasha

|
29.03.2011 5:06 |
|
| |
|
Cayia nu se poate sa-mi schimb nik-ul ca l-as schimba
Da, m-am relaxat. Daca in prima luna nu a luat deloc in greutate, de 2 luni ia constant 200 - 300 gr pe saptamana . Chiar daca in anuminte momente primeste si lp 90% din hrana lui este de la tzitzi.
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 4 luni Naty: 7 ani, 7 luni
|
29.03.2011 5:07 |
|
| |
|
La cat mai multe lunite David si Patrick! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si voiosi!
Wow! Tamy, felicitari pt. dodolotul mic! Eu zic ca este in fruntea clasamentului, clar! Important este sa fie sanatosi!
Parca il vad si pe Alex un desirat inalt pe la 5 anisori, la cat este acum de buflici. 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

|
29.03.2011 5:37 |
|
| |
|
si fimiu a fost rotunjor cand era beb.. bine, nu de categoria lu sor-sa, da oricum nu era subnutrit.. si acu noroc cu pielea ca si-ar pierde oasele 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

|
29.03.2011 5:42 |
|
| |
|
care sinteti ardelence pe aicea? ori unguroaice?
io rad ca proasta singura pe aicea.
Salutări de la Abrud, de Csibi Barna
„- Draghe mama, se ştii că io estem bine, lucrez aicea la Abrud, la Ţara Moţilor, nu la Ţara Secuiasche. Sunt sanatos, numai un ochi vinet am la mine, albastru, che am chezut pe scara de la birou. Es am şi nişte dungi pe gât, m-a strâns de la cravata. Şi mai am o mina în gips, che mi-am prins-o la uşa de la casa unde stau, care nu are geamuri.
ÃŽn rest e bine.
Motzii e buni cu mine, invatza la io romaneÅŸte. Am invaÅ£at imnul la ei „Treiasche duhul lui Iancuâ€. L-am invaÅ£at pe tot. Greu. Foarte greu. Mi-au spus colegii de birou să ÅŸtiu la imn pe de rost ÅŸi noaptea ca pe Tatăl nostru. Nu ÅŸtiu cine e tatăl la ei, dar am inveÅ£at la imn tot. O se îl chint ÅŸi la Å£ie chind ajung acase la Harghita…Dache mai ajung…
Am inveÅ£at ÅŸi alt chintec, e obligatoriu dimineaÅ£a aicea la ei, „Iancule mareâ€. Plecut la mine se chintem cu toÅ£ii la masa, chind bem palinka. Mult palinka bem noi. De prune. Åži io ÅŸi ei. Åži chintem ÅŸi inveÅ£em romaneÅŸte. Ei pe mine, mai ales.
Place la mine la Abrud.
Mai ales che de trei zile poci minca mai bine. Che nu mai am doi dinÅ£i. I-am pierdut undeva. Chind am chezut pe scaun de la birou. Birou mic. Am martori, che mai ierau acolo Nelu, Avram, Todor, Mihai, Radu ÅŸi popa din Abrud. Care a citit din Biblia ÅŸi avea ÅŸi o luminare. Che era intuneric. Popa nu o dat. Nu, iel nu. Iel spunea la ei „nu la fatza che se vede, la oaseâ€. Es am luat apoi scaunul in dintzi. Åži Toma era la birou ÅŸi avea un furciu la iel. Simpaticus ember. AscuÅ£it furciu. Il plimba pe la ochii la mine.
Bun popa asta cu io. Citit Biblia pentru mine. Chind am deschis ochii o zis che nu mai trebe la luminare. Dar nu o arunche, che cine ÅŸtie.
Draghe mama, in rest e bine.
M-am obiÅŸnuit aicea, cum zicea vecinul Onofrei, ca magarul. Nu ÅŸtiu al cui e magarul. „Apa, paie ÅŸi bataieâ€.
Mai am cinci luni ÅŸi jumetate ÅŸi vin acase, mama.
Repede trece.
Dupe ce am ieşit de la urgenţe a fost mai bine la mine. Nu dureau toate oasele. De la reumatism, zicea medicu. La munte e mai frig.
Treiasche Avram Iancu! (AÅŸe tre se strig de trei ori pe zi)
Avram Iancu prieten la mine e.
Pusilok, Csibi Barnaâ€.
|
sus |
 |
|
ocrisu

|
29.03.2011 5:54 |
|
| |
|
La multe lunite, baietei dragi!
Dodo, felicitari pentru kilogramele castigate de silfidut (pai 200-300 g pe saptamana e foarte bine!). Ma bucur ca te-ai mai linistit.
Fi-miu a fost slab si fara chef de mancare de la nastere si pana in zilele noastre, ca sa zic asa. In schimb acum, ma bucur si eu de un copil mancacios si cu copanele pufoase.
Furni, tare de tot 
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 4 luni Naty: 7 ani, 7 luni
|
29.03.2011 6:03 |
|
| |
|
Ocrisu, multumim mult pt. capitol si pt. colajul frumos!
forte tare, Furni!
|
sus |
 |
|
Tamy

Locatie: BucurestiCopii Teea: 11 ani, 11 luni David : 10 ani, 3 luni
|
29.03.2011 7:29 |
|
| |
|
Multumim de urari! La multi ani Patrick!
Furni 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 13 ani, 8 luni cea mica: 10 ani
|
29.03.2011 7:29 |
|
| |
|
super tare furni!!!
|
sus |
 |
|
rizibizi

|
29.03.2011 10:03 |
|
| |
|
ocrisu super colajul
mihaela_ct ce ok e dr de vine acasa la vaccin la fel si la noi, sotul isi face somnul de frumusete in alta camera, saracuti
apropo voi folositi ceva sursa de lumina gen lumina de veghe noaptea?ca eu as renunta, dar cum vad ce face prin intuneric bezna
kiki la falcute,cum doarme ea de linistita, sigur are crize ca nu s-ar zice
furni
waw ce dimensiuni aici, nu gluma, maine mergem si noi la vaccin si sunt curioasa cate kg are dar nu va batem nici pe departe 
|
sus |
 |
|
|
|