· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Povesti cu mame si aspirante zapacite - 123  |
puimihai

|
06.04.2011 2:30 Povesti cu mame si aspirante zapacite - 123 |
|
| |
|
capitol anterior
pup zapacitele 
|
sus |
 |
|
|
tei

Locatie: ctaCopii Iona: 25 ani, 9 luni Christian: 14 ani, 1 luna
|
06.04.2011 2:44 |
|
| |
|
Multumim, Pui!
si eu va pupacesc , tre' sa ies 
|
sus |
 |
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 12 ani, 3 luni Karina-Ioana: 10 ani
|
06.04.2011 6:53 |
|
| |
|
ca sa nu-mi stric "reputatiunea" de zapacita...am postat la celalalt capitol
----------
ralu-mada a
coucou
iva, aici mi's...arata super cafeaua , cred ca este delicioasa !
o zi buna dragelor sarut
----------
tin sa-ti reamintesc ca esti in Franta si acolo cucu face" avec-avec" scot limba rad rad
teiuleeeee....ce superbaiat ai tu acolo! si ce frezat e! sta sa-i piepteni coditza? zambet
dragutz mai e! sarut
io...ca o desteapta ce ma aflu...mi-am virusat lap-troaca... folosesc computerul de 'spe ani...si mi-am gasit sa deschid un email dubios prostit ...unde m-oi fi gandit nu stiu!...asa ca am fost buna de plata!
noroc ca nu au apucat sa-mi strice "viermii" mare lucru...adica nu am pierdut pozele-filmuletele...
lucy...Nastere usoara, dragutza! la cat de des intru eu...sa nu te" scap" sarut
merg sa "baiesc" o fetitza cantareatza...ce glas mai are! ochi peste cap sarut
pupicei...si multumesc inca o data pentru urari!
|
sus |
 |
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 12 ani, 3 luni Karina-Ioana: 10 ani
|
06.04.2011 6:55 |
|
| |
|
ce fain e mesajul meu
am dat copy- paste si emoticoanele s-au transformat in cuvinte 
|
sus |
 |
|
tei

|
06.04.2011 9:27 |
|
| |
|
---------- cry_styna a
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 15 ani, 5 luni cea mica: 11 ani, 9 luni
|
07.04.2011 6:54 |
|
| |
|
neata tuturor
tei baiatul tau iti seamana leit! ce codita are el.,. ii place sa aiba codita? fiica-mea e fixata pe parul lung vrea s ail aiba pana la calcaie.(si nu renunta la ideea asta deja de vreun an de zile o are)
nu dau cafea ca inca sunt la micul dejun..dupa aia trec la cafea..
azi ma duc in oras sa imi cumpar o planta si 2 ghivece...ca ieri mi-am mai luat o planta dar nu am mai ajuns la magazinul cu ghivece care imi place mie
cry_styna 
|
sus |
 |
|
iva

|
07.04.2011 7:25 |
|
| |
|
Buna dimineata
wow ce baiat superb am vazut eu Tei... mie imi placea mai mult netuns si cum zice Lucy seamana cu tine...oare si al meu o sa semene cu mine?
Pui sarumana pentru capitol...sunt cam distrata in ultimul timp
Cry si eu am patit ca am deschis un asemenea mail si a mess. si ma injura lumea...de atunci stau cuminte

|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 15 ani, 5 luni cea mica: 11 ani, 9 luni
|
|
puimihai

|
07.04.2011 8:10 |
|
| |
|
Neata si de la mine!
azi trebuie sa fiu in verva...vrand -nevrand...ca am lasat cam multe "in urma" desi nu e zi in care sa nu prestez ceva si totusi....stau si ma gandesc cum puii mei reuseam cand mergeam la servici de la 6,30 dimi>16-17 etc seara....si totusi le faceam pe toate...ce-i drept noaptea era mai mult pt treaba decat pt dormit una peste alta ma enervez singura ca n-am chef si trebuie
Tzuc zapacitele! 
|
sus |
 |
|
iva

|
07.04.2011 9:15 |
|
| |
|
nici eu n-am chef... si trebuie... 
|
sus |
 |
|
tei

|
07.04.2011 12:32 |
|
| |
|
nici eu n-am chef ....si trebuie
Pui ..... suntem cu tine - facem vreo 20 maini si terminam treaba in 10 min .
Aaaa, neata !
Multam, dragelor , ce-mi creste inima cand aud ca seamana cu mine , dar ...ochii , nasul, gura - sunt ale sotului , ochii sunt copie la indigo ai socrului meu .
Dar da, seamana si cu mine ,
Iva si mie imi placea mai mult cu plete daca ar fi fost doar dupa mine i-as fi facut o freza cu plete dar ..... transpira foarte tare in zona capului , mai ales in somn si , pentru binele lui , am preferat asa . Zona unde transpira e tuns cu 1 (mai putin fruntea)
Lucy .... ...imi aminteste de vremurile tineretii cand eu si sotul eram niste "destrabalati" la petreceri se facea spatiu liber in jurul nostru
de ce numai e asa ?!
Ai terminat cu mobila ? Esti multumita de rezultat?!
|
sus |
 |
|
iva

|
07.04.2011 12:58 |
|
| |
|
Teeeeiii nu stiu de ce nu mai e ca in tinerete... cand ne pupaceam des, ieseam, etc. etc. etc...
Cat despre tuns asa e si vine si vara si transpira saracutul mai tare... la fete ce sa le facem...a printese si ca si la Barbie 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

|
07.04.2011 12:58 |
|
| |
|
da am cam terminat cu mobila...mai am inca niste detalii de pus la punct pana sa fie totul gata...eu sunt foarte multumita, dar astept sa fie totul gata ca sa se imbine frumos...acuma am achiziotionat 2 plante, mai urmeaza niste obiecte de decor pe mobila (ca sunt goale rafturile), etc.dar pretentioasa cum sunt, o sa dureze si asta fiindca nu cumpar ceva ce nu imi place numai asa ca sa fie ceva pe raft. vreau sa inramez niste poze si asa...dar nu e nimic urgent.
ieri am luat un suport de flori , am luat cum am spus 2 plante micute si azi am luat 2 ghivece pt plantele cu pricina (si mama cat am stat pana le-am ales ...tipic mie nu degeaba sunt balanta... dar in fond e o placere e ca un puzzle pt mine sa decorez casa...
am scos fata d ela gradi, azi mai repede, am mancat bine (a cam asta a
|
sus |
 |
|
tei

|
07.04.2011 1:24 |
|
| |
|
Iva, sotul meu nu era prea pupacios ... ma pupa (saruta) rar si , mai ales, sa nu ne vada nimeni . In schimb , acum .....a nici nu tine cont daca ne vede cineva sau nu
La fetite eu zic ca e mult mai frumos si mai simplu din experienta vorbesc (acum, na, depinde si de copil) . Em a cel mai des erau si impletite. Imi placea sa ii fac diverse modele din impletituri , am mai spus pe aici, parca ...... deci , parul ei era in jurul capului, sus , si ceafa goala -vara! Asa cum am zis, depinde si de copil, Em statea cuminte, in fundulet, ii puneam intre picioare cutia cu elastice si clame (zeci ) si statea cuminte pana o terminam. Dar , nu avea acces la ele decat cand o impleteam, cred ca de asta statea cuminte atunci si era multumita ca le primeste . Sa mai zic si ca erau zile cand o puneam sa stea lungita pe pat , cu capul la marginea patului si putin aplecat in jos , elasticele pe covor, astfel incat eu sa ii pot impleti (cu model) parul de la ceafa ?! Dar nu spun ce satisfactie avea cand se privea in oglinda, dar mai ales cand se intalnea cu cineva pe strada si o admira mirat...cum de a
La baieti ... nu-i pot face codite, deci singura alternativa e tunsul !
Ooooo, ai facut ceva, Lucy! Ti-ajunge, mai ia o pauza ! Odihneste-te acum!
|
sus |
 |
|
iva

|
07.04.2011 1:31 |
|
| |
|
Tei eu am avut parul lung de cand ma stiu nimai acum m-am tuns asa ca stiu cu e sa stai cu capul in jos la impletit pana in vf. capului si eu cand am timp ii impletesc codite Anei de sus pana jos cate doua, numai ca dimineata e tare greu mai ales acum cu ora asta sa ne trezim un pic mai devreme, saracuta sta la pieptanat ca i-am zis ca numai asa creste parul lung asa ma prostea si mama cand eram mica no bine a blonda ca Barbie... dar nu se poate cel putin pentru moment Te pupic
Lucy felicitari pentru harnicia ta... acum stau cu burta in sus si ma distrez de miscarile bebelului de gaza 
|
sus |
 |
|
|
|
|