· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Buburuzele verii 2007 sarbatoresc!  |
nicolici3

Locatie: CONSTANTACopii Raluca-Ioana: 24 ani, 11 luni Vlad-Ionut: 14 ani, 9 luni
|
15.08.2011 12:16 |
|
| |
|
Cosmin , Raducu..la multi ani , viata frumoasa si tot ce va doriti voi!!!!
Cata, papusica frumoasa...azi e ziua ta! Sa ai parte de tot ce e frumos, sa fii fericita si sanatoasa! La multi ani !!!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintei Marii. Petrecere frumoasa, sanatate multa si numai bine!
Noi suntem bine, inca mai facem plaja , ne mai bucuram de zilele frumoase, maine mergem la Ziua Marinei sa vedem navele si focul de artificii si in rest totul e ok.
Va pupam pe toti...care mai sunteti ca slaba miscare 
|
sus |
 |
|
|
anema

Locatie: BucurestiCopii Alessia-Maria: 14 ani, 9 luni David Gabriel: 11 ani, 7 luni
|
15.08.2011 8:46 |
|
| |
|
Si din partea noastra "La multi ani!" pt toti sarbatoaritii zilei si de Sf Maria. Va pupam cu drag!
|
sus |
 |
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 11 ani, 6 luni Karina-Ioana: 9 ani, 3 luni
|
|
antoniav

Locatie: BRASOVCopii VICTOR ANDREI: 14 ani, 9 luni DRAGOS IOAN: 11 ani, 10 luni
|
15.08.2011 9:30 |
|
| |
|
La multi ani, Cosmin, Radu si Catalina!
La multi ani, Mariilor, Marianilor, Mariusilor, Marinilor, Marinelor!
Multu pentru urari. 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani
|
16.08.2011 9:08 |
|
| |
|
La Multi ani sarbatoritilor, si tuturor Mariilor!
va pun cateva poze

|
sus |
 |
|
|
antoniav

|
22.08.2011 12:19 |
|
| |
|
Kurai, sunt frumosi foc copiii tai!
|
sus |
 |
|
nicolici3

Locatie: CONSTANTACopii Raluca-Ioana: 24 ani, 11 luni Vlad-Ionut: 14 ani, 9 luni
|
26.08.2011 9:22 |
|
| |
|
Lucy,sunt minunati copiii tai , iar tortul arata delicios
Mama, dar slaba miscare pe aici...unde sunteti mamici? Adevarul e ca si eu am intrat mai rar. Stau mai mult pe facebook.Care vrea sa intre pe pagina mea sa mai stam de vorba, sa intre pe Nicoleta Gherghina Poate acolo ne auzim mai des, dar binenteles si aici, pe forumul meu de suflet
Noi suntem bine...abia astept sa inceapa gradi ca m-a terminat acasa...m-a supt de vlaga
Va pup..poate va faceti timp sa ne mai dati vesti despre voi 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

|
27.08.2011 7:50 |
|
| |
|
hello
si eu abia astept sa inceapa gradi
si Catalina mai ales e super plictisita de stat acasa si tot calare pe mine'
nu prea mai am timp de nimic
nico te caut pe fb 
|
sus |
 |
|
nicolici3

|
30.08.2011 4:13 |
|
| |
|
In primul rand ii urez la multi ani Arianei, sa fie sanatoasa si sa aibe muuuult noroc in viata.
Dupa cum poate stiti care ati urmarit, Andreea Olariu, fetita prietenei mele si prietena Ralucai , a castigat trofeul Mamaia 2011.Am fost si noi la festival si cand esti acolo vezi totul altfel . In prima si a doua zi nu am putut merge si am vazut la TV. Aveam impresia ca toti falsau si ca au fost groaznici. Cand am ajuns sa-i vad live totul parea altfel. Andreea a fost ca de obicei la inaltime , iar piesa a fost exceptionala :)Emotia se vedea pe chipul tuturor cand au anuntat castigatoarea trofeului Andreea a aparut intr-o rochie superba, aranjata superb si cu vocea ei splendida a incantat publicul .
A doua zi interviul de catre o TV locala s-a tinut la mine acasa fiind mai mult spatiu.
Cateva poze ptr. voi
Andreea in toata splendoarea ei
Interviu cu Vlady...viitor reporter ))
Ralu , interviu cu o vedeta )))
Interviul luat la mine acasa
Va pup..maine sper sa ma timp sa fac colajul de toamna..o sa fie unul simplu ca timpul e scurt 
|
sus |
 |
|
antoniav

|
06.09.2011 7:48 |
|
| |
|
La multi ani tuturor celor pe care i-am ratat, mamici si pitici! Imi cer mii de scuze...
|
sus |
 |
|
ocrisu

Locatie: PloiestiCopii Paul: 14 ani, 10 luni Antonia: 11 ani, 4 luni
|
12.09.2011 2:33 |
|
| |
|
Iata ca incepem un nou an scolar, gradinarul meu este grupa mijlocie.
Paul a plecat de dimineata cu un zambet larg pe buze, ne-a dat, mie si surioarei cate un pupic in graba, apoi a fugit cu ghiozdanul in spate spre prima zi de gradinita.
Va uram un an scolar cu succes si sanatate! 
|
sus |
 |
|
dya_dragutza

Locatie: bucurestiCopii daria florentina - printesa noastra 14 ani, 10 luni
|
13.09.2011 8:51 |
|
| |
|
buna fetelor! ce se intampla pe aici? slaba activitate.... 
|
sus |
 |
|
nicolici3

|
24.09.2011 8:57 |
|
| |
|
Buna fetelor! Mai , dar ce se intampla pe aici? Nu mai intra nimeni?
Oana, il pupam pe Paul...stie sa pozeze
Noi am inceput bine gradi, Vlad e in elementul lui acolo, invata poezii si le rpinde mai repede vorbind mai bine. In rest, tot zapacit.
Ce mai faceti voi? Ce fac copilasii? Chiar nu vreti sa mai intrati sa mai vorbim si noi? Hai fetele...macar putin...mie dor de voi 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

|
25.09.2011 7:32 |
|
| |
|
suntem si noi pe aici..
a inceput si Catalina gradinita...singura problema e ca fetita care o batea pe ea si pe altii inca e la aceasta gradinita si inca bate copiii... nu stiu cum se va rezolva aceasta problema
in rest weekendul trecut am fost la tzara la socrii si Catalina s-a racit si toata saptamaan a stat acasa, a avut febra, a fost nasol...acuma se simte mai bine din fericire si luni poate merge la gradi.
|
sus |
 |
|
dya_dragutza

Locatie: bucurestiCopii daria florentina - printesa noastra 14 ani, 10 luni
|
27.09.2011 10:46 |
|
| |
|
si Daria a inceput gradinita spre surprinderea mea s-a adaptat destul de repede. acum e bolnavioara se pare ca saptamana asta vom sta acasa 
|
sus |
 |
|
|
|