· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 - 19  |
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 8 ani, 11 luni Naty: 6 ani, 3 luni
|
14.06.2011 5:09 Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 - 19 |
|
| |
|
Vlad . . . . . . . . . .............. . 31.10.2010 . . . . . pui de Cayia
Mara . . . . . . . . . . . .......... .12.11.2010 . . . . . pui de Rizibizi
Andrea . . . . . . . . . .......... .02.12.2010 . . . . . pui de Furnicutza26
George Alexandru . . . . . 20.12.2010 . . . . . pui de Crispy
Patrick Christian . . . ...... 29.12.2010 . . . . . pui de Dodosasha
David Petru . . . . . ....... . . 29.12.2010 . . . . . pui de Tamy
Antonia Maria . . . ... ... . . 02.01.2011 . . . . . pui de Ocrisu
Costina Andreea . . . . ... 08.01.2011 . . . . . pui de Bibelou
Maria-Clara . . . . . . ..........28.01.2011 . . . . . pui de Mihaela_ct
Ioana Anastasia . . . . . . ...6.02.2011 . . . . . pui de Karinamaria_18
Luca Mihai . . . . . ..... ......12.02.2011 . . . . . pui de albi
Timeea Ioana . . . . . . ......14.02.2011 . . . . . pui de Kikilinis
Andres Mihai . . . . .. ... . ..6.04.2011 . . . . . pui de Cafelutza
Andrada Bianca . . . . ......11.04.2011 . . . . . pui de Ambraa
Anya Mihaela . . . . . . ......17.04.2011 . . . . . pui de Kurai_Lucy
Alexutu . . . . . .... . .. ......24.04.2011 . . . . . pui de Elsycutza
Capitolele anterioare 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18
Site-uri pe care le puteti folosi pentru a incarca fotografiile
www.photobucket.com (detalii aici )
www.imageshack.us (detalii aici )
http://img.pc-tips.net
http://tinypic.com/
http://www.imagebam.com/
http://www.casimages.com/
http://www.webshots.com/
|
sus |
 |
|
|
rizibizi

|
14.06.2011 7:35 |
|
| |
|
multumim de aprecieri lumea ma sfatuieste sa o tund ca e prea cald dar eu nu vreau ca asta e farmecul ei
noi am fost plecati la tara, ce super a fost totul, mai putin soacra care le stie ea pe toate
mai hai spuneti-mi pulseaza fontanela sau nu la bebeii vostri? ca asa sunt eu cand mi se pune un pitic pe creier numai scap de el si pana dau de dr ca vad ca tot in concediu e.....
ce tare e poza christa micul mare omulet
foarte curat mananca V mic buna ideea cu ciresele...de luat aminte
crispy eu para o dau pe razatoarea de sticla si ii adaug si un pic de cereale, de fapt asa s-a obisnuit...la noi se da in vant dupa para si piersica...restul
furni si noi avem in plan maine avocado...mie una imi place mult ,a cum sa vad si la fiica-mea
kiki la al meu scaun primit din sua care e cat caruta de mare, ca ma enerveaza ca ocupa mult spatiu, zice ca se pune cu fata spre bancheta, si poti sa-l pui si pe scaunul din fata dar sa nu ai airbag...dar la tine timeaa are kg bun pt celalalt tip de scaun dar nu si lunile de ex al meu e bun pt 74 cm si 10 kg
mihaela asa e fiica-mea ulra daca sta cu spatele dar asta trb sa mai rabde putin pana la celalalt
a si am facut si eu iaurt cica, a iesit un terci asta e daca nu faci cu toata inima mancarea iese pe masura mai incercam...poate poate 
|
sus |
 |
|
Cayia

Copii V mare: 14 ani, 2 luni V mic: 9 ani, 1 luna
|
14.06.2011 7:40 |
|
| |
|
Ai mei amandoi au avut fontanela mica mica, de ordinul milimetrilor, asa ca nu vad daca pulseaza, abia o simt la pipait...dar din cate stiu eu din citite/auzite, e normal sa pulseze fontanela, nu e nimic iesit din comun.
|
sus |
 |
|
Christa

|
14.06.2011 7:57 |
|
| |
|
---------- rizibizi a scris: mai hai spuneti-mi pulseaza fontanela sau nu la bebeii vostri? ----------
La Mona a pulsat destul de mult, nu mai stiu pana cand, dar o si filmasem la un moment dat. E normal!
|
sus |
 |
|
Crispy

|
14.06.2011 9:03 |
|
| |
|
Rizibizi si la Alex pulseaza fontanela, dar se vede f.putin acum, pt. ca e aproape inchisa. Si eu citisem ca este normal....
Haideti sa vedeti un IT-ist in devenire...."cat m-am mai tarat eu pana la notebooku' asta"...
si aici sunt tare incantat ca stau in brate la tati...

|
sus |
 |
|
|
mihaela_ct

Copii bubulina: 8 ani, 10 luni
|
14.06.2011 9:29 |
|
| |
|
Buna, fetele! Hai ca s-a revigorat atmosfera pe aici un pic!
Furni, intr-adevar, uitasem de treaba cu airbag-ul, ma gandeam strict daca ai voie sau nu sa pui scaunul de copil pe scaunul din fata al masinii.
Crispy, e frumos tare fi-tu. Ma inscriu si eu in competitie sa imi fie ginere.
Rizi, intr-adevar, soacrele stiu totul. Eu din motivul asta am temporar vorbitorul stricat cu a mea, ca m-am saturat de sfaturi date doar asa ca sa se afle in treaba si sa se bage prin izmenele mele. Propun sa deschidem un topic in care sa ne varsam oful pe aceasta tema. 
|
sus |
 |
|
Christa

|
|
dodosasha

|
14.06.2011 9:41 |
|
| |
|
---------- mihaela_ct a scris: [...], intr-adevar, soacrele stiu totul. [...]. Propun sa deschidem un topic in care sa ne varsam oful pe aceasta tema.  ----------
ca ascesta?
http://www.parinti.com/modules.php?name...sc&start=0
eu nu am soacra iar socrul nu se pune (in cazul meu )
|
sus |
 |
|
Crispy

|
14.06.2011 9:54 |
|
| |
|
---------- Christa a scris: ---------- mihaela_ct a scris: Propun sa deschidem un topic in care sa ne varsam oful pe aceasta tema.  ----------
Exista deja draga, doar nu crezi ca sunteti voi primele!
http://www.parinti.com/modules.php?name...c&start=45 ----------
Acu', nu ca vreau sa va enervez, dar un topic cu soacra=mai ceva ca mama, exista??? Eu, ar trebui sa-i fac statuie soacra-mii....este o super fata....mama pe care am pierdut-o mult prea devreme! 
|
sus |
 |
|
dodosasha

|
14.06.2011 9:57 |
|
| |
|
---------- Christa a scris: ---------- mihaela_ct a scris: Propun sa deschidem un topic in care sa ne varsam oful pe aceasta tema.  ----------
Exista deja draga, doar nu crezi ca sunteti voi primele!
http://www.parinti.com/modules.php?name...c&start=45 ----------
io dadu-i link de la inceputuri ...
|
sus |
 |
|
mihaela_ct

|
14.06.2011 10:05 |
|
| |
|
Hai ca-i tare, dodo & christa, eu ziceam la mishto, dar chiar exista un topic!
Am si eu o rugaminte, mare, maaare: cand faceti urmatorul colaj, puteti sa puneti aceasta poza pt fi-mea? A crescut si ea, ia uitati acilea atitudine :

|
sus |
 |
|
Crispy

|
15.06.2011 10:18 |
|
| |
|
Miha' crezi tu ca fotomodeala ta se va "cobori" pana la Alex al meu?! Este dementiala cum sta ea acolo la tati in brate...
Pe unde stati in Ct? Noi avem nasii pe Mihai Viteazu la intersectia cu Mamaia, daca sti zona.... voi sunteti mai departe?
|
sus |
 |
|
mihaela_ct

|
15.06.2011 12:10 |
|
| |
|
Crispy, hai, nu fi modesta cu Alex al tau!
Noi stam in zona Faleza Nord, adica de pe Mamaia, pana in Delfinariu, in dreapta, catre mare. Nasii tai stau mai aproape de centru. Oricum, in Constanta nici o zona nu mi se pare ca este departe, fata de Bucuresti, de unde ma trag io. Daca veniti la nasi, poate ne faci o vizita, sa se cunoasca si copiii mai bine, sa vedem cu nunta, alea, alea... 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 12 ani, 3 luni cea mica: 8 ani, 7 luni
|
15.06.2011 2:54 |
|
| |
|
neata
azi e ziua sotului deci sunt ocupata pana peste cap
dar dau o bere
mihaela si la fiica-mea ii pulseaza fontanela, si la cea mare a fost asa.
de soacre..nu zic nimic.
daca se poate cand se innoieste colajul as dori si eu poza mai recenta
in rest ce sa zic sunt zombie..azi noapte am dormit intre cele doua mandre ale mele, aia mare racita cobza aia mica cu colicii ei m-asu trezit din 10 in 10 min ba una ba alta.
abia acum am ajuns la cafea.
de dimineata am umblat cu sora-mea dupa haine de botez pt pitica, dezastru. nu am gasit nimic.(in ideea ca nu vreau perdele draperii sclipiciuri samd.).am gasit vreo 2 chestii mai ok (adica ceva subtire de bumbac, modest) dar evident sunt maaari. mai incercam vineri.daca nu gasesc nici atunci o imbrac cu ceva ce am deja si imi place f mult si gata.
|
sus |
 |
|
ocrisu

Locatie: PloiestiCopii Paul: 12 ani, 5 luni Antonia: 8 ani, 11 luni
|
15.06.2011 3:04 |
|
| |
|
Beeeei, lipsesti si fata nitel de acasa si au si sarit alte mandre sa-i fure consortul...pai e corect asa ceva???
Noi suntem la mare, la soare, la greci...vreme super, peisaje divine, marea curata, piscina in curte, apartamentul foarte frumos...ce sa mai, toate conditiile pentru un concediu reusit.
Ne-a fost greu pe drum, 12 ore de mers, Paul a suportat cu stoicism, dar Antonia, spre sfarsit, nu mai suporta in masina si tragea niste urlete...cu toate ca ne-am oprit destul de des.
Azi am facut pauza de plaja, am stat amandoua in camera si ne-am odihnit, am iesit doar o jumatate de ora pana la supermarket.
Am avut si un moment tare dificil, Paul a cazut in piscina vilei, care are 2,80 m adancime, s-a dus la fund, noroc ca tati l-a vazut cazand si s-a aruncat imediat, asa imbracat, dupa el. Apoi cumnatul a avut prezenta de spirit, l-a tinut cu capul in jos si a scuipat toata apa, nu s-a innecat foarte tare cu apa.
Cam atat despre noi...daca ne mai permite programul o sa va mai scriu.
Pupici 
|
sus |
 |
|
|
|