· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Povesti cu mame si aspirante zapacite - 128  |
iva

|
02.08.2011 8:14 |
|
| |
|
Al meu acum e in concediu pana in 13 si drept sa spun mi-e groaza sa ma duc la altul, am folosit bepanten si ulei de bebe... la Ana de ex n-am avut hemoroizi i-am facut la nasterea ei din cauza nasterii dificile...multe trag de atunci...
Merci Mada ... AMR cat? wow abia astept sa vad pozici sunt o uituca acum 
|
sus |
 |
|
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
02.08.2011 8:18 |
|
| |
|
neata gagici
eu mi-s hepi-hepi-hepi
tei...dadada, o palma dupa ceafa cred ca mi-ar face muult bine concediu placut sa te intorci pina pe 17, da? ca avem intilnire
lucy...stii cum e vorba: cine se scoala de dimineata...cade singur in ea
iva...da cu apdeitu'...esti in forma maxima, da?
ralu...ia pune tu mina si raporteaza: ce ai mai facut, ce mai e de facut, cum stai cu emotiile, AMR-u'? hahaha, gind la gind cu iva )
haida zi faina la gagice 
|
sus |
 |
|
iva

|
02.08.2011 8:20 |
|
| |
|
dada cu apdeitu daa sa speram. 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani, 1 luna
|
02.08.2011 8:22 |
|
| |
|
ooo zuza ce bine esti azi?
o fi vineri?
io vrand nevrand ma scol d edimineata..deci..cine se scoala de dimineata e mai obosit
dar nu conteaza
iar ii o vreme de kko afara
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
02.08.2011 8:48 |
|
| |
|
---------- Kurai_Lucy a scris: ooo zuza ce bine esti azi?
o fi vineri? ----------
nu, da' am avut musafiri neasteptati...ei, d-ale mele 
|
sus |
 |
|
|
ralu-mada

Copii D S E
|
02.08.2011 8:48 |
|
| |
|
asa...deci
AMR 19 zile
sambata mi-a venit rochia, am incercat-o...hmmm, cam ciudat imi sta pe sani...va atasez si o poza sa ma vedeti
bun...ce-am facut...am cautat la maxim rochii pentru domnisoarele de onoare, nu am gasit decat Made in Chine , apoi am vorbit cu 5 croitorese pentru a imi face un model pe gustul meu...toate s-au retras in final (cica sunt prea exigenta ). Nasol e ca am cumparat materialul (180 de euro ).
Deci iata-ma cu 3 saptamani inainte de nunta fara rochii pentru domnisoare ...am incercat si online in ro, dar nu prea am gasit mare lucru.
absolut orice idee, sugestie de la voi e super venita !!!!
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
02.08.2011 9:04 |
|
| |
|
aici sunt la croitoreasa, o vreau o idee mai scurta si mai stramta la sani
va rog sa fiti critice, da?!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani, 1 luna
|
02.08.2011 9:09 |
|
| |
|
eu zic ca rochia e superba si ca iti sta super
nu cred ca ai avea ce alte modificari sa ii faci
ii faina imi place mai ales la talie cum e croita pe gustul meu
mai ai putin...acum e stresul mai mare....
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
02.08.2011 9:36 |
|
| |
|
rochia este superba...ai un aer de printesa si de dansatoare de flamenco in acelasi timp...adica e si delicata si hot in acelasi timp
su-per!
eu n-as mai strimta-o in partea de sus, ca trebuie sa rezisti in ea destul de mult timp...desi...nici sa cada de pe tine nu-i bine...complicat
trebuie sa te simti bine in ea, sa nu te stringa pe nicaieri
de aratat, e beeeton!
cu rochitele pentru domnisoarele de onoare o sa se rezolve...la pariu...mai e putin, e drept, ceea ce banuiesc ca face ca tensiunea sa creasca exponential, dar se va rezolva nesperat si neasteptat, o sa vezi 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
02.08.2011 9:44 |
|
| |
|
merci mult fetele 
zuzi , imi pastrez optimismul, dar sincer ma intreb oare cum gasesc aceste rochii?
am epuizat toate orasele din jurul meu, ce gasesc si imi place depaseste 400 de euro , clar nu intra in buget (maxim 250/rochie)
am gasit un site fain in Bucuresti...cristallini.ro..stie cineva, ceva?
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
02.08.2011 11:11 |
|
| |
|
eu nu m-as complica cu firme din bucuresti, ca exista problema transportului...tot pe linga casa ar fi mai bine..parerea mea 
|
sus |
 |
|
iva

|
02.08.2011 1:04 |
|
| |
|
Mada esti superba...chiar ai facut copii? ...de stramta sau lunga depine tu cum te simti in ea...decat sa simti ca o pierzi de pe tine si tot timpul sa tragi de ea mai bine mai fixa, la lungime depinde de pantofi cat de inalti ma gandesc ca ai imbracat-o cu ei in picioare.... despre rochii si eu zic la fel nu te complica cu firme din Romania... mult succes ...o sa fie bine ai sa vezi 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
02.08.2011 1:24 |
|
| |
|
multumesc mult iva
daaa... am facut copii (multumesc lui Doamne Doamne) si am trecut de la 45 de kg la 70. Sa stii ca am tinut o dieta destul de nasoala timp de 4 luni si am reusit pierde vreo 10 kg.
Rochia o stramtez o idee la sani ( am senzatia ca pica dupa mine), ptr lungime am incercat-o cu pantofii, dar as vrea sa vina pana la calcaie si sa nu calc pe ea
pentru domnisoare, din pacate, am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a le gasi, vedea, simti inainte de plata, insa n-am gasit ce vroiam...de dimineata i-am sunat pe cei de la cristallini, au rochii foarte dragute (acuma alta pb : nu au decat o marime din fiecare model si mie imi trebuie doua la fel ...)
|
sus |
 |
|
iva

|
02.08.2011 1:33 |
|
| |
|
of doamne... nu poti lua alta marime sa o modifici la croitoreasa ta... 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
02.08.2011 4:40 |
|
| |
|
ba da...dar depasesc 400 de euro ...cred ca pana la urma, le iau din ro