· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Povesti cu mame si aspirante zapacite - 128  |
iva

|
|
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani, 1 luna
|
01.08.2011 9:11 |
|
| |
|
neata tuturor
sunt chiauna si nici nu am avut un weekend prea roz
ma bucur ca a venit luni
iva am vazut la tv ca s-a deschis un parc ceva la cheile turzii cu ponei si nu stiu ce ...parea interesant..stii cumva ce e acolo??scuza incoerenta
am vrea sa mergem peste 2 sapt intr-o plimbare inca nu am gasit pe net mai multe info (cum ajung acolo de ex)
|
sus |
 |
|
iva

|
01.08.2011 9:24 |
|
| |
|
Lucy habar nu am...eu sincera sa fiu nu mai am chef de mers cu masina nicaieri...pierd sange pe la hemoroizi si sunt foarte ametita mai noi...n-am ce sa fac am zis ca o sa iau vitamine pe langa fier ca altceva n-am ce face pana nasc. 
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
01.08.2011 9:48 |
|
| |
|
neata, gagici
hai, desteptarea, e luni, e 1, tre' sa fim in forma azi
eu am avut un w-e de tot kktul, scuzati expresia....mi-am strivit 2 degete in tren cind m-am dus dupa fata, m-am certat cu bunica-mea (asta vineri), am facut ordine in casa si pe urma am zacut simbata, iar duminica am pus-o de-o indigestie d-aia misto cu frisoane, voma si cufureala cum rar
la care mai adaugam si ca am adus fata pe-acasa cit sa-mi fie si mai dor de ea (simbata dimineata a plecat cu taxo la mare si-o mai vad iar cind o duc eu la mare) si ca planurile mele cu un w-e romantic au ramas la stadiul de vise de noapte si avem tabloul complet
nici macar furioasa nu mai sunt...mda...unde-i tei, ca ea e optimista de obicei? 
|
sus |
 |
|
iva

|
01.08.2011 9:56 |
|
| |
|
Zuza multam de cafea...imi pare rau de w-e.... ma simt prea ametita sa-ti dau de la mine putin optimism, dar poate intra tei 
|
sus |
 |
|
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani, 1 luna
|
01.08.2011 10:03 |
|
| |
|
iva nasol...si eu m-am indopat cu vitamine in timpul sarcinii luam cate 7 pastile pe zi+fiole de fier...si da exista multe "bucurii" ale sarcinii care te termina uneori si fizic si psihic...hai curaj ca mai ai un picut si gata..gandeste-te ca in curand o sa fii cu bebe in brate , si uiti de toate
zuza draga mea...ce sa zic decat ca te compatimesc chiar ai avut un weekend de pomina credeam ca numa mie mi-a mers rau..tu m-ai depasit
is intr-o stare colega cu depresia....si ma simt si fizic rau (din cauza asta)
si io's cam singura care iau in serios chestia asta si stiu ca nu e un moft ce imi trece peste noapte dar na. ma gandesc la vorba aia (oare cine o fi inventat-o, nu stiu) ca ti se da numa cat poti duce..asa ca trag aer in piept si merg inainte
hai ca azi i luni 
|
sus |
 |
|
iva

|
01.08.2011 10:20 |
|
| |
|
Lucy scumpa de tine...ce draguta esti...psihic sunt ok...nu pot sa-ti explic ca totusi e forum public si naaaa... pierd sange si acum chiar nu e indicat si nu stiam de ce tot imi scade hemglobina si devin anemica stiind ca iau fier... dar acum macar stiu mitivul ... 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
01.08.2011 10:35 |
|
| |
|
iva???? of, saracuta de tine mai e putin, inca maxim o luna si gata 
|
sus |
 |
|
iva

|
01.08.2011 11:56 |
|
| |
|
da, rezist pe moment.... dar acum frica mea e ca sa nu lesin la nastere ca-mi vine sa lesin cand ma duc la toaleta...pana acum nu-mi dadeam seama care e problema pana ieri cand am vazut rosu...acum ma scuzati ca trebuie sa scriu asa... am crezut ca e de la tratament...de la gynipral ca scade tensiunea, acum nu mai iau gynipral si tot asa sunt, dar ieri am vazut...pana acum nu am bagat de seama...in dimineata asta din nou...deci e de la hemoroizi...
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
01.08.2011 2:30 |
|
| |
|
inca putin...fi barbata, zoe! 
|
sus |
 |
|
tei

|
02.08.2011 1:26 |
|
| |
|
Helloo , helouuuu
sunt p'aci , Zuzico , ce-i ....iti trebuie vre'una dupa ceafa sa-ti revii la normalitate ?!
Aaaaa, stai ca eram sa uit ....cu tine e altceva ....pey asta-i normal la tine ..... toate ti se'ntampla numa' tie . M-as fi mirat sa ai un w-e fara "peripetii" si sa incepi saptamana happy
Ana , eu am ramas ....si eu am facut hemoroizi in timpul sarcinilor dar din fericire nu m-au " deranjat " decat dupa ce am nascut . La Steff am tras-o tare de tot din cauza durerilor , ohhhhh , nici nu vreau sa-mi amintesc . Statea pe langa pat , in toate pozitiile posibile si mai putin posibile pt un somn si nu rezistam decat cateva minute , apoi trebuia sa schmb pozitia . Am avut mare noroc cu Steff ca a fost cuminte, el dormea si eu ma zvarcoleam pe langa pat si foloseam supozitoare si unguent ( apa de ploaie) , pana mi-a dat cineva gaz si am tamponat usor-usor .
In fine.....a fost groaznic , am omis multe ca sa nu te sperii dar sper din tot sufletul sa nu treci prin ce am trecut eu .
Ai grija de tine, ai grija si la alimentatie , dulciurile si condimentele trebuiesc evitate
Lucy , sper sa-ti revii cat de curand ......trage aerul ala curat in piept , adanc , si expira tot ce ai pe suflet - vezi sa nu-ti perzi rasuflarea daca uiti sa te mai opresti ( fac si o mica glumita acum)
Queen ..... te pup, doamna draga , mami de flacau !
Noi il avem pe tati acasa de duminica dimineata .... tragem de el in toate directiile mai ales Steff , care nu-l lasa nici la baie singur , maine sau poimaine vom pleca la socrella pt 2-3 zile iar sapt viitoare ne-am hotarat sa vizitam Ceahlaul ....cred ca ne vom caza in Durau .
Va pupacesc pe toate-toate ....in ordine alfabetica ....Zuzi , sa nu te supiresti , stii ca cei din urma vor fi cei dintai - la C 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

|
02.08.2011 7:12 |
|
| |
|
neata tuturor
haideti la cafea
io's matinala ca de obicei (mama ce-as fi dormit macar pana la 8

|
sus |
 |
|
iva

|
02.08.2011 7:21 |
|
| |
|
Buna dimineata
Lucy multumim de cafeluta...foarte buna...
Tei vacanta placuta la socrela trebuie sa-mi dai un miel...

|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
02.08.2011 7:56 |
|
| |
|
Bonjour fetele,
lucy multu' de cafeluta !!!
tei, distractie in mini-deplasare !
iva mami, zic si eu, poate ar trebui sa ii vorbesti ginecologului...Am avut exact acelasi lucru si am facut tratament local cu Daflon...Nu pot spune ca a facut miracole dar m-a ajutat mult in senzatia de inconfort si pierderi !
Hai curaj, mai e putin apoi totul va intra in normal !!!
O zi buna tuturor 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

|
02.08.2011 8:11 |
|
| |
|
iva acuma mi-am adus aminte nu as vrea sa te sperii dar tin minte in spital am intalnit o graviduta care a spus ca din cauza ca avea hemoroizi ginecologul i-a spus ca nu are voie sa nasca natural. 
|
sus |
 |
|
|
|