· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Lista Gravidutzelor (536)  |
dodosasha

|
04.09.2011 3:09 |
|
| |
|
---------- piperus a scris:
adriana rezultatele de la toxoplasmoza e asa;
IgM ...........0,665 pozitiv
IgG............36,100 UI/ml pozitiv
----------
conform site-ului "sfatul medicului " igm si igg pozitiv reprezinta "posibilitatea unei infectii recenta (ultimii 2 ani)" si se recomanda testul de aviditate igg din acelasi ser.
mai multe amanunte aici
http://www.sfatulmedicului.ro/analize/t...-si-igm_42
sanatate si totul cum iti doresti!
|
sus |
 |
|
|
dodosasha

|
04.09.2011 3:11 |
|
| |
|
---------- adrianaBuc a scris: piperus, ai imunitate la toxoplasma, deci nu o sa mai faci vreodata. ----------
infectia se poate reactiva. e adevarat ca sunt cazuri rare, dar exista. de aceea se recomanda repetarea analizelor la o vitoare sarcina!
|
sus |
 |
|
piperus

|
04.09.2011 6:03 |
|
| |
|
dodosasha multumesc mult
|
sus |
 |
|
martinel

Locatie: TimisoaraCopii Stefan: 10 ani, 3 luni Rares - Ionut: 8 ani, 2 luni
|
05.09.2011 8:02 |
|
| |
|
piperus, draga mea, cum te simti?
|
sus |
 |
|
wildrose

Locatie: BotoÅŸaniCopii Mihai: 18 ani, 9 luni Amarilis: 10 ani, 3 luni
|
05.09.2011 8:28 |
|
| |
|
Bună dimineaţa!
Gonzo ce super că ai simţit atât de bine mişcările bebelului
Eu sunt în aşteptare, am sunat la cabinet să-mi fac o programare şi încă nu se ştie dacă a venit doctoriţa din concediu...mă enervează aşteptarea asta...
Vă pup şi vă doresc o săptămână minunată! 
|
sus |
 |
|
|
piperus

|
05.09.2011 9:26 |
|
| |
|
neata fetelor
martinel- sper sa imi rezolv si saptamana nasta concediu,ca asa mi-as mai reveni un pic psihic,ca parca vad ca la lucru ma vor asalta colegii.....am zis ca vreau sa si dau casa cu susul in jos dar nu imi vine sa pun mana pe nimic.....
|
sus |
 |
|
martinel

Locatie: TimisoaraCopii Stefan: 10 ani, 3 luni Rares - Ionut: 8 ani, 2 luni
|
05.09.2011 9:32 |
|
| |
|
piperus, fa doar ce simti tu ca vrei sa faci in mom astea, iar cu colegii...le poti spune direct fara nici o suparare ca nu vrei sa discuti despre acest subiect, o sa iti fie mai usor daca nu vei da detalii, nu vei mai fi nevoita sa retraiesti momentele alea. 
|
sus |
 |
|
wildrose

|
05.09.2011 9:52 |
|
| |
|
Martinel depinde. Mie mi-a făcut bine să vorbesc. Chiar dacă nu prea avem cu cine, pentru că toţi se aşteptau să-mi treacă mai repede...
Azi aveam dnp-ul 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 13 ani, 10 luni Denis Ciprian: 10 ani, 3 luni
|
05.09.2011 9:55 |
|
| |
|
Adri, oricum stateam cu urechile ciulite mereu, deci nu se simte nimic. Acum in schimb identific mult mai bine, miscarile sunt mult mai clare, adica nu le mai confund si e o stare mai buna decat incertitudinea de pana acum Maine am si eco, sper sa fie totl bine (am 6 sapt de la controlul anterior )
Piperus, si eu zic ca nu trebuie sa dai detalii la toala lumea ca iti vei face si mai rau, perioada de explicatii e cea mai grea . Asa ca mai bine spune ca nu vrei sa discuti despre asta si gata.
|
sus |
 |
|
wildrose

|
05.09.2011 10:14 |
|
| |
|
Mi-am făcut şi eu programare, azi la 3 şi un sfert. Ţineţi pumnii, am emoţii uriaşe 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 13 ani, 10 luni Denis Ciprian: 10 ani, 3 luni
|
05.09.2011 11:04 |
|
| |
|
Tinem pumnii Wild, te asteptam cu vesti si impresii 
|
sus |
 |
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 16 ani, 9 luni Denis Costin: 10 ani, 2 luni
|
05.09.2011 11:43 |
|
| |
|
Salutare,
Wild asteptam vesti bune de la intalnirea de azi.
Eu sunt la munca dar imi e greu. Vomit, ma ia ameteala si ma inteapa in interior. Asa ma enerveaza ca nu imi pot lua concediu macar cateva zile. Nu ma pot concentra deloc.
Off greu trece timpul asta.
|
sus |
 |
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 10 ani, 7 luni Eric Andrei: 7 ani, 6 luni
|
05.09.2011 12:34 |
|
| |
|
Salutare la gagici
WILD abia asteptam vesti!
GONZO si de la tine maine,sa veniti cu pozici de la eco
LORD imi pare rau de starile tale,sper sa treaca cat mai repede!
Pup fetele 
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
05.09.2011 12:34 |
|
| |
|
salutari si de la noi
Eu o sa imi vad bebele abia la morfologie pe 6 oct, daca nu intervine ceva pana atunci. La medic mai merg sapt viitoare sa face o precoltare de secretie. In rest, am un bebe tare lenes. Rar simt miscarile, mult mai rar ca la Rebeca.
Va astept cu veti bune bune.
lord, greu e trimestrul asta I. Cam acum e apogeul, usor usor o sa treaza toate relele.
|
sus |
 |
|
Ioana_Leka

Locatie: EuropaCopii Noel: 6 ani, 7 luni Amina - Un copil cautat de 8 ani! 8 ani, 7 luni am nascut deja!
|
05.09.2011 2:51 |
|
| |
|
Fetele va intreb pe voi ca va pricepeti mai bine.
Ultimul ciclu al meu pe 19 august,cand pot sa-mi fac analizele la beta hcg?Dupa cate zile se cunoaste sarcina prin analiza sangelui la beta hcg?Multumesc pentru mine.
Pentru o prietena de a mea,insarcinata in 18 saptamani,i-a iesit analiza asa,si doctorul a zis ca nu e bine.Stiti ce inseamna,ca eu nu ma pricep.
IgM : 8
IgG : 5800
Stiti ceva de asa analize?Va multumesc pentru amandoua raspunsurile.
|
sus |
 |
|
|
|