· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Clubul viitoarelor burtoase (358)  |
iva

|
14.09.2011 10:47 |
|
| |
|
Vedeti daca am aparut si eu curg si vestile bune ce bine ar fi sa fie asa... 
|
sus |
 |
|
|
carme_vladut

Locatie: BucurestiCopii Nazdravanul: 15 ani, 10 luni tepoasa mica: 9 ani, 9 luni
|
14.09.2011 10:55 |
|
| |
|
---------- iva a scris: Vedeti daca am aparut si eu curg si vestile bune ce bine ar fi sa fie asa...  ----------
iva ti-am simtit lipsa sa stii
pupam bebe 
|
sus |
 |
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 10 ani, 7 luni Eric Andrei: 7 ani, 6 luni
|
14.09.2011 10:58 |
|
| |
|
IVA ce frumusete de flacau....
Imi pare rau de experienta cu medicul,trebuia sa iti lase tie nr.de telefon pentru orice eventualitate!
TANIA felicitari draga noastra,sarcina usoara 
|
sus |
 |
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 14 ani - La Multi Ani! Matei-Daniel Filip-Andrei: 10 ani, 1 luna
|
14.09.2011 12:37 |
|
| |
|
Multumesc fetelor, asa sunt de fericita ca nu va pot spune!!!
|
sus |
 |
|
ocrisu

Locatie: PloiestiCopii Paul: 14 ani, 10 luni Antonia: 11 ani, 4 luni
|
14.09.2011 12:46 |
|
| |
|
Mi s-a facut pielea de gaina pe mine cand am citit...ma bucur tare mult pentru tine, draga mea, e alinarea pe care o asteptai de atata vreme. Felicitari, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
|
sus |
 |
|
|
Ioana_Leka

Locatie: EuropaCopii Noel: 6 ani, 7 luni Amina - Un copil cautat de 8 ani! 8 ani, 7 luni am nascut deja!
|
14.09.2011 1:21 |
|
| |
|
Buna fetelor !!!
Iva sa-ti traiasca barbatelul ala mic si cu buzitele lui frumoase,sa nu fie de deochi ce minunatie de baietel ai tu acolo.Am scuipat sa nu fie de deochi si sotul imi zice,iti sare saliva din gura sau mi se pare mie? Am ras ca tampita vreo 5 minute.Sa fiti fericiti toti si sa ai mult laptic pentru pui si va pup dulce.
Tania mamamaaaaa ce fericire ,ce ma bucur pentru tine.Iti doresc din inima sarcina la termen si orice ai avea important sa fie sanatos si sa va bucure pe toti in casa.Pupici dulci.
Eu cred ca dau numere nu mai pot de arsuri pe piept,stiti ceva de luat sau de mancat sau de baut?Am incercat cu de toate,apa cu zahar,lapte,mere la greu,dar deloc.
Va pup pe toateeee.
|
sus |
 |
|
parfumdeorhidee

|
14.09.2011 1:22 |
|
| |
|
Felicitari,IVA, sa creasca mare si sanatos!imi pare rau ca ai suferit la nastere, bine ca ai finalizat repede .
Tania, felicitari si tie! sarcina usoara si fericita!
|
sus |
 |
|
mari_d

|
14.09.2011 2:45 |
|
| |
|
Iva, felicitari mamico, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare, sanatos alaturi de surioara lui
Tania, felicitari!!!! Iti doresc o sarcina super usoara, fara probleme si un bebe sanatos
Ioana, ia incearca tu pentru arsuri gastrice, sa mananci zilnic asa vreo 10 migdale crude, nu sarate....am auzit ca fac minuni....si pentru cele ce aveti greturi cica e tare bun ghimbirul crud..... 
|
sus |
 |
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 14 ani - La Multi Ani! Matei-Daniel Filip-Andrei: 10 ani, 1 luna
|
14.09.2011 2:55 |
|
| |
|
Numai ca ghimbirul crud e foarte iuteeeeeeeeee!
Cred ca cel mai recomandat e carbunele medicnal!
|
sus |
 |
|
dianateo

Locatie: craiovaCopii Darius Gabriel: 10 ani, 4 luni am nascut deja!
|
14.09.2011 5:22 |
|
| |
|
Felicitari Tania.sa ai o sarcina usoara si la termen.
Iva,ai o minunatie de flacau.sa-ti traiasca si fata si baiatul.sa fie sanatosi.
|
sus |
 |
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 15 ani, 7 luni Pufarina: 11 ani, 5 luni
|
14.09.2011 8:03 |
|
| |
|
Tania felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos si vesel! te imbratisez cu drag 
|
sus |
 |
|
elsycutza

Locatie: Suedia Copii Elisa: 26 ani, 2 luni Josefine: 17 ani, 3 luni Lucas: 11 ani, 1 luna
|
15.09.2011 12:16 |
|
| |
|
Tania!!! exact cum zicea si ocrisu, (ciudat sentiment de altfel) dar de bucurie s-a zburlit pielea pe mine, nu ai idee ce tare ma bucur pentru tine, Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun . te imbratisesc din departare cu toata caldura scumpa mea
eu tot astept sa mi vina CM...deocamdata am de o saptamana intreaga o scurgere maronie extrem de inchisa la culoare
sper sa am si eu 2 liniute luna viitoare
|
sus |
 |
|
elsycutza

Locatie: Suedia Copii Elisa: 26 ani, 2 luni Josefine: 17 ani, 3 luni Lucas: 11 ani, 1 luna
|
15.09.2011 12:17 |
|
| |
|
---------- mari_d a scris: Iva, felicitari mamico, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare, sanatos alaturi de surioara lui
Tania, felicitari!!!! Iti doresc o sarcina super usoara, fara probleme si un bebe sanatos
Ioana, ia incearca tu pentru arsuri gastrice, sa mananci zilnic asa vreo 10 migdale crude, nu sarate....am auzit ca fac minuni....si pentru cele ce aveti greturi cica e tare bun ghimbirul crud.....  ----------
e bun si ceaiul de ghimbir ( nerecomandat in sarcina de altfel)
|
sus |
 |
|
iva

|
15.09.2011 7:21 |
|
| |
|
Buna dimineata
Multumesc din nou fetele mele dragi...
Ioana vai ce m-am distrat...zici ca ai scuipat calculatorul...saracul...
Parfum, Dinateo, Mari...multumesc mult...mult
Georgette aveam nr. de tel...dar la noi se procedeaza in felul urmator...mergi te internezi te consulta un medic si daca nasti la dilatatie 5 cm iti cheama medicul nu-l suni tu...insa eu si daca il sunam era tel inchis...acelasi lucru era...oricum n-am apucat ca eram pe masa de nasteri cand am aflat ca nu e de gasit...tarziu de tot...i se vedea capul copilului. asta este...ginion mare din nou...numai eu pot pati din astea.
|
sus |
 |
|
wildrose

Locatie: BotoÅŸaniCopii Mihai: 18 ani, 9 luni Amarilis: 10 ani, 3 luni
|
15.09.2011 7:35 |
|
| |
|
Tania felicitări! Mă bucur mult pentru tine, să ai un bebe sănătos îţi doresc din toată inima
Iva e un scump Tudor! Să fie sănătos, şi tu să te bucuri mereu de amândoi copiii tăi!
|
sus |
 |
|
|
|