· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Lista Gravidutzelor (537)  |
martinel

Locatie: TimisoaraCopii Stefan: 10 ani, 3 luni Rares - Ionut: 8 ani, 2 luni
|
15.09.2011 3:38 |
|
| |
|
geo mamica, ma bucur mult-mult sa aud ca bb e bine si e in grafic!!! mai putin si o tii in brate pe mica printesa!!!!
|
sus |
 |
|
|
adrianaBuc

|
15.09.2011 4:03 |
|
| |
|
bravo, geo
Ma bucur tare pentru vestile bune. Cat despre lasat in jos nu-i bai. Si burta mea cu Rebe a coborat pe la 36 sapt si am nascut la 39, si asta cu ajutor. Asa ca... tot inainte!
|
sus |
 |
|
byannca

|
15.09.2011 4:42 |
|
| |
|
Iva inca o data felicitari pentru Tudor este superb si are niste buzite adorabile!
|
sus |
 |
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 10 ani, 7 luni Eric Andrei: 7 ani, 6 luni
|
15.09.2011 8:42 |
|
| |
|
IVA,ADRI,MARTINEL,WILDROSE multumim
Dupa ce am iesit de la dr.m-am intalnit cu al meu sa mergem sa mancam ceva si cat l-am asteptat pe el am intrat intr-un magazin si am vazut lucrusoare de bb,bineinteles ca nu am putut sa ma abtin si i-am mai luat cate ceva la broscuta,cred ca am sa cheltiu la bani pe funduletul ei....
Pur si simplu nu ma pot abtine si e gresit ca o sa creasca repede si nu stiu daca o sa le poarte pe toate
Dar ea sa fie sanatoasa 
|
sus |
 |
|
iva

|
16.09.2011 6:29 |
|
| |
|
Buna dimineata
Georgette ma bucur ca sunteti bine...asa am facut si eu la Ana i-am luat o tona de hainite inainte, dar nu mi-a parut rau, si lui Tudor i-am luat insa de data asta i-am luat si mai mici si mai mari deci ii sunt bune mult timp...
Byannca...multumim mult...din pacate buzitele si le arata numai la sarbatoare si la cerere in scris cum zice gonzo ...nu-s asa mari cum am crezut eu 
|
sus |
 |
|
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 16 ani, 9 luni Denis Costin: 10 ani, 2 luni
|
16.09.2011 8:21 |
|
| |
|
buna dimineata burtici.
Eu am dus-o pe Bia la gradi azi si incerc sa fac putin curat....
Azi serbam 11 ani de la nunta mama ce a trecut timpul.
Iar incepe sa ma ia durerea de cap. Mai da ma oftica capul asta. E enervant sa te doara capul mereu.
Analizele abia luni am gasit si eu un loc, dupa ce a dat din coate o prietena.
AMR 4 zile pana la eco. nu mai am rabdare.....
|
sus |
 |
|
martinel

Locatie: TimisoaraCopii Stefan: 10 ani, 3 luni Rares - Ionut: 8 ani, 2 luni
|
16.09.2011 8:24 |
|
| |
|
lord, multi - multi ani inainte impreuna!!!!nus de ce, dar am o presimtire ca ascunzi un baietel in burtica, asa simt! 
|
sus |
 |
|
wildrose

Locatie: BotoÅŸaniCopii Mihai: 18 ani, 9 luni Amarilis: 10 ani, 3 luni
|
16.09.2011 8:34 |
|
| |
|
Neaţa!
Lord La mulţi ani fericiţi cu soţul!
Şi eu am avut dureri puternice de cap, acum au început să mă mai lase
În schimb simt o durere în zona osului pubian , destul de rău, nu mă doare când stau sau când dorm, mă doare când mă ridic de pe scaun şi primii paşi...
Geo mă bucur că broscuţa mică e bine 
|
sus |
 |
|
georgette

|
16.09.2011 9:23 |
|
| |
|
Neata si de la noi
IVA nu imi pare rau iti dai seama,am o matusa care tot asa,i-a luat multe si a si primit o gramada si zicea ca are si acum hainute nou-noute e care nu le-a imbracat si ea nu o sa mai faca alt bb.
La mine e bine ca am de gand sa il am si pe al doilea deci o sa imi fie de folos
LORD La Multi Ani fericiti impreuna
WILDROSE 
|
sus |
 |
|
iva

|
16.09.2011 9:47 |
|
| |
|
Lord La multi ani, impreuna, fericiti! aveti aceeasi zi de casatorie cu finii nostri.
Geo poate iese al doilea baiat...si tot nu le poti folosi daca ai luat mai multe roz...eu de ex n-am nimic de la Ana toate le-am donat dupa ce a crescut si bine am facut ca erau roz...aveam si cateva culori neutre cum ar fi portocaliu, galben, verde, dar si pe acelea le-am dat acum am cumparat din nou asa ca nu e musai sa-ti ramana la al doilea 
|
sus |
 |
|
georgette

|
16.09.2011 9:52 |
|
| |
|
IVA
Sa stii ca nu m-am gandit ca va fi baiat,eu tot la fetita ma gandesc ca va fi .
Al meu zice mereu ca bb2 va fi baiat ,asa isi doreste el dar stiu eu....
Important e sa fie sanatos,nu ma intereseaza ce va fi,numai sa vina 
|
sus |
 |
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 16 ani, 9 luni Denis Costin: 10 ani, 2 luni
|
16.09.2011 10:18 |
|
| |
|
multumim
si daca e fetita nr 2 poti sa ai mari surprize.
Ex sa aibe staturi diferite si sa se nasca in anotimpuri diferite. Te vei trezi ca ce e de vara ii vin iarna si tot asa
Plus cunosc cazuri in care conformatia fetelor a fost alta si nu pot imbraca una de la alta nimic... asa ca e dupa cum ai bafta
ma duc sa aduc fata de la gradinita.
un wekend placut sa aveti fetele. pupici
|
sus |
 |
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 13 ani, 11 luni Matei-Daniel Filip-Andrei: 10 ani, 1 luna
|
16.09.2011 11:24 |
|
| |
|
Buna dimineata, cam tarzior , am umblat azi cu dosarul de somaj, il pot baga deabia luni!
|
sus |
 |
|
carme_vladut

Locatie: BucurestiCopii Nazdravanul: 15 ani, 10 luni tepoasa mica: 9 ani, 9 luni
|
16.09.2011 11:34 |
|
| |
|
Tania cum te simti? 
|
sus |
 |
|
georgette