· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Comunitate >Grupuri de interese, reuniuni > Povesti cu mame si aspirante zapacite - 129
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou raspunde |
 |
|
autor |
Povesti cu mame si aspirante zapacite - 129  |
quin13

Copii prichindel nazdravan: 13 ani, 2 luni am nascut deja!
|
23.10.2011 7:30 |
|
| |
|
Buna seara!
Da Cris, si noi suntem la fel de surprinsi! Cand mi-a intarziat cm cateva zile am facut un test de sarcina si a fost negativ, deci am exclus din start varianta unei sarcini...Mi-am facut programare la Medsana saptamana trecuta, am crezut ca am probleme de sanatate si surpriza: doctorul suspecteaza o sarcina, motiv ptr care nu mi-a dat sa iau nimic, ci sa revin peste 2 saptamani... Au inceput deja durerile de sani si pofta nebuna de muraturi... ... noroc ca in toamna asta am fost foarte harnicuta si am camara mai plina ca niciodata Ceea ce vreau sa spun este ca nu am nicio siguranta ca va fi o sarcina pe care sa o pot duce pana la termen, am antecedente in anii trecuti, dar daca va fi sa fie ok vom fi fericiti... Nu sunt disperata, nu mai fac teste, ma simt bine acum, am grija de mine, oricum vad altfel lucrurile acum. Fiul meu este o minune cu adevarat, merge la gradinita in grupa mica, a crescut si ne-a luminat casa si viata... Ne-a implinit ca parinti si gandeam ca, poate, candva, vom lua si o fetita.... dar se pare ca DD are altceva ptr noi...
Revin cu amanunte, va pup si imbratisez pe toate, fara exceptie!
Cu bine! 
|
sus |
 |
|
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 11 ani, 6 luni Karina-Ioana: 9 ani, 3 luni
|
23.10.2011 7:32 |
|
| |
|
ma bucur tare mult ca sunteti fericiti si impliniti! sa dea dumnezeu sa fie totul bine!

|
sus |
 |
|
quin13

|
23.10.2011 7:59 |
|
| |
|
ms cris, si eu ma bucur ptr tine!!! Numai ca regret ca e plecat sotul tau si sunteti singure! cu siguranta, trece, dar ff greu.... 
|
sus |
 |
|
cry_styna

|
23.10.2011 8:16 |
|
| |
|
prefer sa nu ma gandesc cat timp a trecut si cat mai e pana vine....iau zilele asa cum sunt...e bine ca avem net si vb, ne vedem.... Miruna stie ca tati e undeva in ecran ...si asta e...n-avem ce face...
sa ne mai spui de tine...de voi!
as vrea sa stiu macar cate ceva despre voi...zapacite dragi! ramy...oare ce mai face? dar tei? cred ca uneori cititi si lasati postarea pentru mai tarziu...si trec zilele....ca gandul!
de gogo...mai stiti ceva?
|
sus |
 |
|
iva

|
24.10.2011 6:34 |
|
| |
|
Woww quin nu=mi vine sa cred... mai stiu pe cineva care a patit ca voi... si a adus pe lume 2 copilasi dupa primul Felicitariiii...e de-a dreptul o minune de la DD si o rasplata... si cine se indoia de minuni
Cry deci sunteti cuminti... asa era si Ana si sa vezi ce nazdravana am acum...nu te stresa cu mersul Ana a umblat la aproape 1 an si doua luni 
|
sus |
 |
|
|
ralu-mada

Copii D S E
|
24.10.2011 10:40 |
|
| |
|
Neata'
quin, sa fie intr-un ceas bun
cry, ma bucur ca sunteti bine si ca ne mai scrii povestioare despre bubulina ta !
de mers, stai linistita... micuta mea merge de vreo luna, doar...
sper sa treaca repede timpul si tati sa vina acasa la fetita, cu muuulte jucarioare
va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa 
|
sus |
 |
|
iva

|
25.10.2011 6:51 |
|
| |
|
Neatza
Vreau prezenta aici 
|
sus |
 |
|
cry_styna

|
25.10.2011 8:03 |
|
| |
|
neatzaaaa...lucy...ai lasat-o pe iva singurica? pai si cum se mai cheama matinalul? neatza cu iva si...iva?
iva...am vazut pozele la generatia 2011...ce mare s-a facut pustiul tau! timpul asta fuge...pe cuvant!

|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani, 1 luna
|
25.10.2011 8:10 |
|
| |
|
scuze de intarziere
felicitari quin! toate se intampla cu un rost...sa fie intr-un ceas bun 
|
sus |
 |
|
iva

|
25.10.2011 8:44 |
|
| |
|
---------- cry_styna a scris: neatzaaaa...lucy...ai lasat-o pe iva singurica? pai si cum se mai cheama matinalul? neatza cu iva si...iva?
iva...am vazut pozele la generatia 2011...ce mare s-a facut pustiul tau! timpul asta fuge...pe cuvant!
 ----------
Pe Lucy o inteleg ca cateodata se mai simte rau si ma mai lasa sa vb. si singura
voi ce scuza aveti? glumesc binenteles... 
|
sus |
 |
|
cry_styna

|
25.10.2011 8:55 |
|
| |
|
nu....nu strica sa le mai tragem de urechi pe zapacite(vb cea mai activa dintre voi )
si azi am avea motiv de sarbatorit...daca ar intra si lordy sa ne dea ceva de baut...ca are fecior mare...are un anisor!
La multi ani, Nectarie-Ioan!
http://www.parinti.com/modules.php?name...28#1260928
|
sus |
 |
|
iva

|
25.10.2011 8:59 |
|
| |
|
Cry multumim de pont...La multi ani! Nectarie...
Lord ceva de baut?
Zuzo tu pe unde umbli? sper ca sunteti bine si tu si Theea
Mada au sosit pozicile? wow cat va tine... 
|
sus |
 |
|
Ely-mamica

am nascut deja!
|
25.10.2011 12:57 |
|
| |
|
O veste atat de frumoasa ca asta m-a facut sa intru sa-ti urez sarcina usoara Quin! 
|
sus |
 |
|
quin13

|
25.10.2011 1:42 |
|
| |
|
Multumesc dragele mele!
Va tin la curent, sunt ok... doar ca au inceput durerile de sani, parca uitasem cum e
Voiam sa semnez si eu condica astazi si sa va multumesc inca o data! 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
25.10.2011 4:08 |
|
| |
|
hello,*