· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Lista Gravidutzelor (538)  |
mari_d

|
28.09.2011 11:40 |
|
| |
|
Merci, Wild o sa incerc sa iau Osciloccocilum...a sarcina?
Stie careva vreun remediu naturist pentru durerile de cap, simt ca imi crapa, nu alta, probabil o fi de la raceala.....am mai avut doua migrene pe la inceputul sarcinii pe care le-am rezolvat cu o frectie cu spirt, insa de data asta e prea putrernica si nu cred ca o mai pacalesc asa.... 
|
sus |
 |
|
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 14 ani Denis Ciprian: 10 ani, 5 luni
|
28.09.2011 11:49 |
|
| |
|
Wild, am uitat sa te felicit pt fetita, asa sa ramana pana la final, stiu ca asta va doriti
Luni merg si eu la morfo si poate o sa trecem si noi ceva mai concret in listutza
Lord, la dureri nu m-am pronuntat ca nu ma pricep, eu nu am avut nici la prima sarcina nici acum, tin pumnii sa treaca repede
Mari, daca e de la raceala nu stiu ce remedii sa iti spun. Pe mine m-a am rezolvat cu o gura de cafea, cred ca era tensiunea prea mica. oricum trebuie sa existe ceva remedii naturiste pe baz de plante, trebuie avut grija sa fie plante permise in sarcina.
Oscilo stiu ca nu are nici o restrictie, chiar din primul trim. Se da oricum si la bebelusi, deci nu sunt probleme. Eu am luat numai acum in al doilea ca acum m-a mi-a
|
sus |
 |
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 16 ani, 11 luni Denis Costin: 10 ani, 3 luni
|
28.09.2011 11:59 |
|
| |
|
Mari acum o saptamana si ceva eram in aceeasi situatie cu tine. Migrene puternice, voma, ameteli .... in fine aveam rosu in gat (desi febra nu faceam si gatul nu ma durea)
Eu am intrat in medical in primul rand. Am stat 3 zile la pat cu cartofi la gat si am luat paracetamol (max 3 pe zi).
si cafeaua te poate ajuta dar cel mai bine e sa intrebi un medic.
Dr familie imi daduse antibiotic si am refuzat sa il iau. In final a intoarce.
|
sus |
 |
|
iva

|
28.09.2011 1:33 |
|
| |
|
E bine... insa deocamdata obositor pana se trezeste Tudor noaptea sa manance, sper sa dupa ce o sa doarma toata noaptea sa fie mai bine... eu n-am avut parte de ajutor asa ca zic ca deocamdata e bine si sper sa fie si mai bine. Poze cu Tudor am pus acum nu mai am recente, o sa mai fac si va pun.
Felicitari tuturor sarbatoritilor...
Mari o sa-ti spun pe privat ce medici am avut ca nu mai vreau conflicte avand in vedere ca n-am fost evident multumita de nici unul 
|
sus |
 |
|
lord_lesy

|
28.09.2011 1:45 |
|
| |
|
ce sarbatoriti ?? ma trezesc si eu la urma ....
am o migrena infioratoare. cred ca plec acasa de la servici ca nu mai rezist.
|
sus |
 |
|
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 10 ani, 8 luni Eric Andrei: 7 ani, 8 luni
|
28.09.2011 1:48 |
|
| |
|
Fetele ce serbeaza 8 ani de casnicie 
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
28.09.2011 2:22 |
|
| |
|
mari, oscilo poti sa iei in primul trimestru fara probleme. Durerea de cap poate fi si de la tensiune - cum stai cu tensiunea?
|
sus |
 |
|
lord_lesy

|
28.09.2011 3:10 |
|
| |
|
La multi ani fericiti! cu intarziere si de la mine da nah....
Tensiune 10 cu 5 e cea normala la mine.
Cred ca e de la raceala ca ma doare gatul si simt ca fac febra.
Am uitat sa va spun ca de maine sunt la niste cursuri. Deci nu prea o sa mai pot intra pana luni.
pup fetele si burticile si sa ne auzim sanatosi.
|
sus |
 |
|
mari_d

|
28.09.2011 3:20 |
|
| |
|
Adri, cu tensiunea am stat intotdeauna foarte bine, insa cu conditia sa beau cafeluta zilnica....motiv pentru care nu am renuntat nici acum la ea....o beau mai slaba si cu lapte....in ziua cand dr. mi-a durerea asta....astept acum sa vina sotu' cu Oscilococcilum si sa ma bag in pat, simt ca ma scurg.....
Iva, astept cu interes mesaj de la tine....tare-s curioasa 
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
28.09.2011 7:05 |
|
| |
|
mari, cu cafeaua nu trebuie sa te ingrijorezi. Poti consuma o ceasca de cafea pe zi fara probleme.
|
sus |
 |
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 14 ani, 1 luna Matei-Daniel Filip-Andrei: 10 ani, 2 luni
|
29.09.2011 7:31 |
|
| |
|
mari, durerile de cap din sarcina merg cu no-spa forte, citeste prospectul pe net si nu e daunator in sarcina!
si in ceea ce ne priveste azi e prima zi de eco!
dupa 14,00 va spun noutatile
|
sus |
 |
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 14 ani, 1 luna Matei-Daniel Filip-Andrei: 10 ani, 2 luni
|
29.09.2011 7:34 |
|
| |
|
vis-a valorile tensionale, in sarcina e normal sa scada putin .in schimb creste pulsul putin .
cea mai mica valoare tensionala atinsa de mine in afara sarciniii este 70/40 mmHg, ceea ce e sub limita normala, cu sarcinile mai mic de 80/50 mmHg nu mi-a
succes tuturor si o zi frumoasa de toamna va doresc tuturor!
|
sus |
 |
|
wildrose

Locatie: BotoÅŸaniCopii Mihai: 18 ani, 10 luni Amarilis: 10 ani, 5 luni
|
29.09.2011 7:37 |
|
| |
|
Bună dimineaţa
Tania succes la eco, a legea aia emisa de inteligentii de la uniune ca nu mai au medicii voie sa spuna sexul copilului parintilor pentru a
E adevarat?
Se va aplica si la noi?
Daca da, de cand?
Eu banuiesc ca doctoru meu o sa-mi zica din moement ce stie foarte clar ca imi doresc un copil indiferent de sexul bebelusului ma intereseaza sexul inainte de nastere pentru faptul ca in strainatate sunt mari reduceri de pret in anumite sezoane si astfel matusile noastre iubite cumpara hainute potrivite .
|
sus |
 |
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 10 ani, 8 luni Eric Andrei: 7 ani, 8 luni
|
29.09.2011 8:42 |
|
| |
|
Neata la gagici