· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Lista Gravidutzelor (538)  |
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 11 ani, 5 luni Eric Andrei: 8 ani, 4 luni
|
24.09.2011 10:52 |
|
| |
|
Neata fetele!
TANIA bravo,ma bucur ca ai rezolvat.
|
sus |
 |
|
|
iva

|
26.09.2011 7:41 |
|
| |
|
Buna dimineata
Vb. de Kg eu am pus 17 Kg si pana acum am dat jos 14 Kg mai am un picut...
pup toate burticile 
|
sus |
 |
|
georgette

|
26.09.2011 7:45 |
|
| |
|
Neata si de la noi.
IVA esti o fericita,eu am luat la fel pana acum,17 kg sper sa
scap de ele la fel de usor cum le-am si "castigat" 
|
sus |
 |
|
iva

|
26.09.2011 7:45 |
|
| |
|
Nu te stresa de kg. cum te simti? 
|
sus |
 |
|
georgette

|
26.09.2011 7:52 |
|
| |
|
Iubita,sunt bine,multumesc de intrebare
Ne mai supara un pic durerile de spate si greutatea ca obosesc cam
cam usor dar in rest suntem ok.
Incep emotiile de aici in colo,i-am luat la broscuta sambata patutul,
carutul(trascaleta-cum zice tati),lenjeria pentru patut...etc.
Cand le vad,abia astept sa le desfacem si sa o vad in patut 
|
sus |
 |
|
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 14 ani, 10 luni Matei-Daniel Filip-Andrei: 10 ani, 11 luni
|
26.09.2011 8:44 |
|
| |
|
Buna dimineata, joi mergem la eco si noi sa vedem ce este acolo la mami in burtica 1 sau 2 pui?
Abia astept... , mai avem, gemeni in familie....
Simptome nu prea am ..... obosesc cand urc scarile si urinez des , cam atat, poate se indura DD de mine , cu Matei tare greu mi-a am suferit mult , pentru ..... brate goale si suflet trist!
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
26.09.2011 11:01 |
|
| |
|
SALUTARI
wild, azi mergi la morlologie, nu?
byu, tot azi ai eco?
tania, important e sa fie sanatos bb; tu stii cel mai bine asta. 
|
sus |
 |
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 17 ani, 7 luni Denis Costin: 11 ani
|
26.09.2011 11:44 |
|
| |
|
salut.
eu sunt super ocupata azi. nu ma simt prea bine sunt balonata si ma doare stomacul cred... nici eu nu mai stiu ce ma doare.
pup fetele.
|
sus |
 |
|
wildrose

Locatie: BotoÅŸaniCopii Mihai: 19 ani, 7 luni Amarilis: 11 ani, 1 luna
|
27.09.2011 8:31 |
|
| |
|
Bună dimineaţa
Tania mă bucur că ai reuşit, cred că ţi s-a pe inimă
Da, eu am fost la morfo...am venit dezamăgită...nu mi-a profesoru' lu' peşte prăjit...măcar bun simţ putea să aibă...a
În fine mi-a 51%...restul ştie soţul, a eu si barbate-miu, noroc ca fi-mea a munte, dar noi am fost cam legume si nu prea am profitat cum trebuia Ne-am intors pe la 4 acasa si am bolit amandoi, eu dupa ce am vomat m-am simtit un pic mai bine, dar apoi am facut febra si intrasem la griji, ca nu stiu ce e voie de luat in sarcina in cazuri din astea(fac f rara indigestii). Dar, azi-noapte am dormit si parca azi e mai bine, mananc de regim si pare ca totule ok.
Oricum pe ansamblu, mi-a-ar mai fi fost
Wild, iubita, nu trebuie sa pui la inima cuvintele si modul de abordare a eu am intalnit unii care nu stiau sa vorbeasca cu pacientele. Stiu ca nu e normal mai ales la privat unde isi permit sa fie nesimtit pe banii tai. Tu trebuie sa iei doar informatia despre bb in calcul si daca ai dubii ca a
Tania, ma bucur ca ai rezolvat cu actele si ca o sa iei banutzii asa cum iti doreai, tinem pumnii la eco.
Byu, si eu am luat cu Teea 16kg, m-am intors cu 8kg acasa si nu am mai dat frate, desi si eu am alaptat un an si 2 luni , deci regula nu prea e regula pentru toti Recunosc ca nici nu m-am preocupat si mi se parea ca trebuie sa mananc bine sa am lapte
D3lia, iubita, iti dau eu surplus sa arzi cu cea mai mare placere, sunt dispusa sa te si platesc daca ma rezolvi , mereu a modul de abordare a eu am intalnit unii care nu stiau sa vorbeasca cu pacientele. Stiu ca nu e normal mai ales la privat unde isi permit sa fie nesimtit pe banii tai. Tu trebuie sa iei doar informatia despre bb in calcul si daca ai dubii ca a
----------
Gonzo a lei, dar pentru mine a io tot la limita, calculez fiecare banut si stau pe ganduri inca daca ma voi duce in fiecare luna asa cum are pretentia dr meu!
Io dau la dr. 140 pe luna puls ca dupa 7 luni ma duc tot la 2 saptamani + ca din luna a test de stres si dupa masa eco in fiecare saptamana .
Deci un calcul estimativ
de LA 2 LA 7 LUNI 6 X 140 =840
LUNA a
LUNILE 8-9 8X 140= 1120
TEST de STRES 8X 50 = 400
------------------------------------------------
TOTAL 2640 RON
si asta numa eco + vitamine , analize si alte nebunii, dublu-test, triplu-test, daca e nevoie si de amniocenteza.............. nu mai vorbim ca trebe mers la Cluj.......... sa ma pazeasca Dumnezeu!!!!!!!!!!!
|
sus |
 |
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 14 ani, 10 luni Matei-Daniel Filip-Andrei: 10 ani, 11 luni
|
27.09.2011 11:13 |
|
| |
|
a am uitat , cine n-are ce face cu banii face 4D care iar e o suma fabuloasa, io ma descurc si fara 4d!
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 14 ani, 8 luni Denis Ciprian: 11 ani, 1 luna
|
27.09.2011 11:16 |
|
| |
|
---------- wildrose a lei, dar pentru mine a cat sa stai si sa nu dormi noaptea si sa iti faci scenarii poate e mai bine un efort financiar si te linistesti.
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
27.09.2011 11:19 |
|
| |
|
salu
deci wild, trecem fetita in listuta, da? Priveste partea plina a
Eu nu mai fac calcule de bani.
gonzo, nasol cu indigestia. Bine ca a
lord, unde esti?
mari? cand margi la urmatoarea eco?
geo, tu hai la apel - de acum incolo zilnic... 
|
sus |
 |
|
|
|