· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Comunitate >Grupuri de interese, reuniuni > Lista Gravidutelor (541)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou raspunde |
 |
|
autor |
Lista Gravidutelor (541)  |
adrianaBuc

|
21.10.2011 8:19 Lista Gravidutelor (541) |
|
| |
|
cristina_ro, Bdelmari!
georgette
 alina
cristina_ro 37 ............................................................................., DPN 12.11.2011 baietel Vlad
Bdelmari 37........................................................................Sibiu, DPN 04.11.2011
Sim0n3l 34...........................................................................Brasov, DPN 30.11.2011
wildrose 26...........................................................................Botosani, DPN o4.02.2012 fetita
Gonzonica 26..........................................................................Bucuresti, DPN 06.02.2012 baietel
adrianaBuc 25.........................................................................Bucuresti, DPN 10.02.2012 fetita
martinel 23...........................................................................Timisoara, DPN 24.02.2012 baietel
lord_lesy 17..........................................................................Buzau, DPN 03.04.2012
mari_d 15.............................................................................Cluj Napoca, DPN 19.04.2012
byu 11.................................................................................Iasi, DPN 13.05.2012
Tania3 10.............................................................................Zalau, DPN 21.05.2012
ksde2000 (alina) 8................................................................Botosani, DPN 08.06.2012
2 fetite 3 baietei
Sarcini usoare tuturor celor 12 burticutze mici si mari!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
===IMPORTANT===
Fetelor, va reamintesc: pentru o mai buna vizualizare in vederea efectuarii noii listute sa scrieti tot ceea ce tine de aceasta cu verde (ex. DPN = xx.yy.2011). Nu postati imagini care latesc pagina! (apasati intai butonul “vizualizareâ€, inainte de a apasa butonul "trimite").
===UTIL=== Cum sa postez poze
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul anterior: : Lista Gravidutelor (540)
|
sus |
 |
|
|
cristina_ro

Copii Vlad - Minunea vieti 10 ani, 6 luni Tudor: 8 ani, 5 luni
|
22.10.2011 5:18 |
|
| |
|
Neata la fete,eu am avut o noapte de ... burta tare rau si bebe agitat.cred ca pe la 9 ma duc la spital.
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 13 ani, 10 luni Ana Lorena-bebelina: 9 ani, 11 luni
|
22.10.2011 7:34 |
|
| |
|
bafta cristina......si nastere usoara daca bebe nu vrea sa mai stea la caldurica
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
22.10.2011 7:54 |
|
| |
|
neata
cristina, poate ca te-ai emotionat cu nasterea lu' Geo si burtik simte. O sa fie bine, ai sa vezi.
|
sus |
 |
|
cristina_ro

Copii Vlad - Minunea vieti 10 ani, 6 luni Tudor: 8 ani, 5 luni
|
22.10.2011 9:31 |
|
| |
|
Gata am fost la spital colul este foarte scurt. Trebuie sa monitorizez la cat timp.am contractiile.dr cat care era de garda a zis ca sa ma astept.
Va tin la curent
|
sus |
 |
|
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani, 1 luna
|
22.10.2011 11:33 |
|
| |
|
nastere usoara cristina!
|
sus |
 |
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 11 ani, 6 luni Karina-Ioana: 9 ani, 3 luni
|
22.10.2011 11:35 |
|
| |
|
cristina, nastere usoara! ca va fi acum sau mai tarziu important e sa fiti sanatosi amandoi! 
|
sus |
 |
|
somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
22.10.2011 12:21 |
|
| |
|
Cu o halba de limonada si un pachet de biscuiti sarati langa mine, ma alatur si eu burticilor mici si mari. DPN 13.06.2012.
Am fost la medic la 6 saptamani si o zi. Avea activitate cardiaca, totul in regula. Nici o sangerare, nici o durere. Sper sa mearga totul frumos pana la capat, iar copilasul sa fie sanatos, sa-i semene fratelui lui.
Cristina, eu am stat acasa pana cand contractiile devenisera cam dureroase, la 4 minute si nu prea mai rezistam emotiilor si durerilor.
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 11 ani, 4 luni Naty: 8 ani, 8 luni
|
22.10.2011 2:14 |
|
| |
|
Cristina, nastere usoara! Tinem pumnii sa fie totul bine!
---------- somnorici a scris: Cu o halba de limonada si un pachet de biscuiti sarati langa mine, ma alatur si eu burticilor mici si mari. DPN 13.06.2012. ----------
Somno, la tine si la surioara de Matei! Sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la termen! 
|
sus |
 |
|
somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
22.10.2011 2:57 |
|
| |
|
Crispy, tot zici tu de fetita. Cand am fost la eco si am privit monitorul ecografului, mi-am zis: Ia uite-l pe frati-su! Nu le am cu premonitiile, ma incanta ambele idei, de fetita si de baiat. 
|
sus |
 |
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 16 ani, 9 luni Denis Costin: 10 ani, 1 luna
|
22.10.2011 3:07 |
|
| |
|
ai uitat de baietelul meu glumesc multumim pentru capitol.
Somno bine ai venit alaturi de noi.
Cristina nastere usoara!
Eu tot rau sunt, nu trece raceala asta... si imi plange un ochi rau de tot, cred ca e si de la un pui de alergie de la praf. Azi e ziua mamei si ma duc la ea si stau pana luni cred ca sa dormim si noi in conditii normale desi o sa imi inghete fundul la wc in fundul curtii.
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
22.10.2011 4:45 |
|
| |
|
cristina, daca o fi sa vina bebe atunci sa fiti sanatosi amandoi, sa treceti cu bine peste pasul asta.
somnorici, bine ai venit! Sarcina usoara ca un fulg iti doresc!
lord, nasol cu raceala. Mai nasol ca nu poti lua mare lucru. Si nu am uitat de baietel, dar am zis sa te astept cu certitudinea. Hai ca il trec la listuta urmatoare. 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 13 ani, 10 luni Denis Ciprian: 10 ani, 3 luni
|
22.10.2011 5:26 |
|
| |
|
Somnorici, bine ai venit, te primim cu mare drag . Ma bucur ca totul e bine la eco si sper asa sa fie pana la final.
Sa stii ca si eu l aprimul eco am zis, uite un baietel si apoi am zis ce nebuna(eu dupa calcule ziceam ca e fetita sigur ) si uite ca se pare ca ce mi-a venit mie in cap atunci pare adevarat. Jur ca nu stiu de unde mi-a venit. Asa ca ai grija cu premonitiile
Cristina, sa ne tii la curent. Daca bb vrea la lumina, tinem pumnii sa nasti repede si usor si te asteptam cu povesti si pozici cu printisorul. Eu cred ca el s-a simtit barbat si a zis cum sa i-o ia Jessica inainte? 
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 13 ani, 10 luni Ana Lorena-bebelina: 9 ani, 11 luni
|
22.10.2011 7:19 |
|
| |
|
bine ai venit printre noi somnorici...sarcina usoara........ 
|
sus |
 |
|
ksde2000

|
22.10.2011 7:23 |
|
| |
|
mi-ati facut asa un dor de burtica mea...asa ca m-am uitat prin arhive.....
ia uitati ce burtoi aveam inainte sa nasc o matzuca de 2600g
si aici prima poza cu mocutza in maternitate.....
doamne cat era de mica si mi se parea cel mai frumos lucru din lume.......
|
sus |
 |
|
|
|