· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Generatia bebelusilor nemaipomeniti din 2011 - 33  |
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 13 ani, 6 luni cea mica: 9 ani, 10 luni
|
07.11.2011 10:23 |
|
| |
|
m-ai facut domne sa caut cine-i nenea asta...
cam batraior pt mine
iti recomand cu caldura alex o'loughlin 
|
sus |
 |
|
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 2 luni Naty: 7 ani, 5 luni
|
07.11.2011 10:31 |
|
| |
|
Neazta si de la noi!
Ca tot vb. de Oweni pe aici....ma bag si eu! Aaaa, si am vazut aseara "Tunurile din Navarone" cu Gregory Peck....iiimmm, fain barbat!
Wow, ce ochi are Gabi....mamaaaaa, o frumoasa si o dulceata!
Cuscra, ce tare e nora mea! F. fain....Alex e tot tarash....cotrobaie pe peste tot pe unde poate ajunge si baga manutzele prin dvd-urile lu' tata' sau...
Lucy, ce dragutz din partea lui tati sa aduca cadouri fetelor lui!
Iva, ai grija de tine si incearca sa te pui pe picioare, sa te odihnesti!
Furni, spor la trebi sa ai si sa-ti treaca timpu' repede si usor!
Si noi suntem la servici...va pe toate si o saptamana usoara sa aveti!
|
sus |
 |
|
KiKilinis

|
07.11.2011 10:35 |
|
| |
|
felicitari Antoniei pt primii pasi. 
|
sus |
 |
|
Happy_mami2007

Copii Ema: 13 ani, 7 luni Gabi: 10 ani, 2 luni
|
07.11.2011 10:44 |
|
| |
|
Crispy .
Lucy , Mark Harmon e mai batran si ca tati , da' am io asa , un " ceva " .. pt barbatii astia .. maturi .. sa nu zic in varsta . De aia imi place el , imi place House , imi plac aia din CSI-uri , toti care-s mai cu ... experienta , si vechime . Bine , pe Harmon l-am vazut si tanar in filme , si tot asa imi accelereaza instant pulsul si respiratia . Acum , " batran " , nu se lasa mai prejos .
Si uite-l :
Tanar :
Matur : 
|
sus |
 |
|
Cafelutza

Copii E S: 13 ani, 9 luni A M: 9 ani, 10 luni
|
07.11.2011 10:44 |
|
| |
|
Hola!
Va multumesc pt sustinere, cumva s-o rezolva si problema asta a lui Andres.
Oana, felicitari micutei Antonia! Cand ai zis ca merge m-am uitat la profil: 10 luni doar!!! Iute scumpetea!
Furni, sa fie bine si multa bafta in prima zi de cresa pt Pufarina !
Lucy, trimite niste dulciuri si incoace ca io-s mare amatoare! In rest ce faci, pregatesti ceva special pt maine? Andres a primit deja o serie de cadouri de la nasii lui.
Happy, ii sta bine si tunsa micutei, imi pare rau ca a plans!
Iva si eu zic sa mergi sa-ti faci ceva analize. Asa pateam si eu dupa nastere dar eu aveam mare lipsa de fier, am luat timp de 2 luni supliment.
Crispy, o saptamana usoara si tie! De Alexutzu nu ne spui nimic?
Kiki ce face micuta? A iesit dintisorul care o supara? Si mie imi place tare mult cum povestesti de ea!
Cayia, nici fi-miu cel mare nu mananca avem discutii mereu pe tema aceasta. Ar manca doar iaurturi daca s-ar putea si supe ca in rest nu-i place nimic..a ba da, ii plac pastele goale tipa din toti plamanii : fara sosss, fara sosss.
Eu ma declar o zapacita si o aiurita. Nu stiu de ce sunt asa, poate de la lipsa de somn. Acum vreo 2 seri cand bagam baietii la culcare in loc sa-i dau suzeta lui Andres in gura i-am bagat-o lui Edi care se uita la mine ca la ultima ciudatenie...
Andres e tot cu secretii la ochisori, maine se face o saptamana de tratament si nici o imbunatatire, ba chiar e mai rau. Azi merg cu el din nou la medic.
O zi faina tuturor...sa va spun ca aici ploua si e frig?! 
|
sus |
 |
|
|
Happy_mami2007

|
07.11.2011 10:50 |
|
| |
|
Cafe ... a uitat mandruta , ei i-a si trecut cum am bagat-o in apa la baita apoi . Cred ca mai traumatizati suntem eu si tata-sau , apoi Ema urla la noi sa nu o facem sa planga , a fost un circ pe cinste aici ieri . Nu-i bai , si asa ma intreaba vecinii ce copii mici am eu , ca nu le-au auzit pe niciuna plangand in veci . Au auzit ieri .
Imi pare rau de mititel , cu ochisorii .. sa scapati repede de orice va necajeste .
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 13 ani, 6 luni cea mica: 9 ani, 10 luni
|
07.11.2011 10:56 |
|
| |
|
cafe deci vad ca sunt destul de multi copii care ca si fiica-mea prefera pastele goale ca mai zicea cineva asta aici (ma lasa memoria..)
---------- citat: In rest ce faci, pregatesti ceva special pt maine? ----------
sincer nu..desi e zi ziua sotului ca si el e Mihai...dar acum un an de Sf Mihai a avut nasul nostru de nunta accident de masina si a murit la 31 de ani..si el era tot Mihai...asa ca...ce sa zic e o zi trista pt noi (oricum in general nu serbam zilele de nume, eventual faceam o prajitura sau ceva, un cadou mic..doar noi...)
si Cata are nume de sfant dar niciodata nu a, tinut ziua resp ca pe ceva special 
|
sus |
 |
|
elsycutza

Locatie: Suedia Copii Elisa: 24 ani, 11 luni Josefine: 15 ani, 11 luni Lucas: 9 ani, 10 luni
|
07.11.2011 10:59 |
|
| |
|
neaaaaata
eu am inceput saptamana tare bine.
Dupa ce am avut-o pe Josefine bolnava a fost Alex cu febra 3 zile si diaree de schimbam 8 -9 scutece cred zi si noapte, acum vad ca e un cumintel, a dormit bine , a papat la 12 si 6 si treaza abea la 9 deci YESSS sper sa continuam asa.
Nu maiu stiu ce am vrut sa zic:)
Cafe nu esti doar tu zapacita, si eu sunt...fac la tampenii...cu gramada, macare lasata pe foc, biberonu il aruncasem la gunoi, pampersul murdar aruncat in dulapu cu haine,cana cu lapte si pai ii dadeam lui Alex..ehe...lasa ca ne revenim noi
revin
sa aveti o saptamana frumoasa !
aaaaa daaa happy mami ....m-ai uns la suflet cu Mark Harmon ..suntem pe aceeasi lungime de unda poate urmatoru bb imi iese si mie un Mark mic 
|
sus |
 |
|
Cafelutza

|
07.11.2011 11:04 |
|
| |
|
Lucy...Of, imi pare rau pt nasu...ce trist, intr-adevar! Si pe Edi al meu il cheama si Stefan, ce coincidenta!
Elsy, imi pare rau ca a fost bonavior Alexutu! Deci si tu zapacita..uf, suntem de belea nu alta!
Happy, multumim, asa sa fie! 
|
sus |
 |
|
Happy_mami2007

|
07.11.2011 11:04 |
|
| |
|
---------- elsycutza a scris: aaaaa daaa happy mami ....m-ai uns la suflet cu Mark Harmon ..suntem pe aceeasi lungime de unda poate urmatoru bb imi iese si mie un Mark mic  ----------
Hehee , ma bucur ca-ti place .. da sa stii ca nu-l impart , daca pun mana pe el )) . Glumesc
Doamne ajuta , sa fie bebe de care vrei si cand vrei .
|
sus |
 |
|
iva

|
07.11.2011 11:14 |
|
| |
|
Si mie imi place...
Multumesc fetele pentru suport... mda cred ca ar trebui sa-mi fac niste analize, dar ar fi bine daca ar veni laboratorul la mine
Cafelutza cred ca de zapaciala nu ducem lipsa niciuna... 
|
sus |
 |
|
Crispy

|
07.11.2011 11:23 |
|
| |
|
Cafe, sanatate multa lui Andres! Oooofff, dragu' de el! Imi pare rau ca aveti de tras atat!
Pai, asta spuneam de Alex....ca umbla peste tot tarash...trage de toate cele si aseara era bagat tot intr-un dulap....buni ii spune "cotetzar mic"
aaaa...si mai avem un dintisor sus....5, in total!
Iva, ca dreptate mai ai...si eu ar trebui sa ajung la niste analize, asa ca trimite si la mine laboratorul ala!
La aiureala si zapaceala, merg si io o tura....am momente cand nici io nu ma mai recunosc...ce sa mai zic de restu'??!!! 
|
sus |
 |
|
Cafelutza

|
07.11.2011 11:44 |
|
| |
|
---------- Crispy a scris: Cafe, sanatate multa lui Andres! Oooofff, dragu' de el! Imi pare rau ca aveti de tras atat!
Pai, asta spuneam de Alex....ca umbla peste tot tarash...trage de toate cele si aseara era bagat tot intr-un dulap....buni ii spune "cotetzar mic"
aaaa...si mai avem un dintisor sus....5, in total!
La aiureala si zapaceala, merg si io o tura....am momente cand nici io nu ma mai recunosc...ce sa mai zic de restu'??!!!  ----------
Cotetzar? Felicitari pentru dintisor! Multumim pt urarile de sanatate, sper sa-i dea tratamentul care trebuie in sfarsit ca mor cand il vad cu ochii asa. Si tipa saracul cand il curatz, offf! Trece, asta imi spun..trece si asta!
|
sus |
 |
|
Cayia

Copii V mare: 15 ani, 4 luni V mic: 10 ani, 3 luni
|
07.11.2011 11:56 |
|
| |
|
Oana, felicitari Antoniei!
Vmarele are amigdalita, ieri si alataieri a fost cu febra. Azi e mai bine, dar m-au apucat si pe mine durerile de gat si vad ca se plange si taxo 
|
sus |
 |
|
Crispy

|
07.11.2011 12:07 |
|
| |
|
Cayia, sanatate multa lui Vmare! Sper ca la voi sa fie alarma falsa si sa fie doar o simpla durere in gat! 
|
sus |
 |
|
|
|