· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Minunile anului 2010!!! Cap.229  |
claudis

Copii M: 10 ani, 9 luni
|
12.12.2011 3:18 |
|
| |
|
Buna fetelor
Am terminat si noi sedinta foto...am reusit sa il culc pe Matei...si abia astept sa ma bag in pat
Matei a fost foarte agitat...nu a prea stat la poze...ma asteptam macar lucrurile noi sa il tempereze un pic dar de unde
Numai zic ca a dormit de la 10 seara la 4 dimineata cu intreruperi si de la 4 abia pe la 6 a mai adormit asta dupa ce am facut eu ca toate alea intrata in panica sa nu ramana treaz de la 4 dimineata si sa cada lat tocmai cand nu trebuie
Phew bine ca s-a terminat....pana face 2 ani am scapat
Sper sa fi meritat...Asteptam zilele astea rezultatul final...Jucariile i-au placut...abia l-am culcat ca s-ar tot fi jucat
Ma bag in pat...va citesc mai incolo
|
sus |
 |
|
|
0911

|
12.12.2011 3:20 |
|
| |
|
haloo,
Si Bria e cu muci, cred ca a luat de la nepoatele mele ca erau si ele tot cu muci, dar asta e, nu o pot izola, i-am dat Oscillo si Stodal ca uneori mai baga si o tuse, mai ales cand ii vin secretiile in gat. sper sa scape repede.
Simo, multa sanatate lui Matei.
Carmen, si noi am taiat Sambata porcul, am scapat si de treaba asta.imi place de tine ca iti doresti multi copii. si eu mai unul imi doresc , dar sotul nu mai vrea nicicum, eu tot sper la o minune. adevarul e caci e greu si financiar, poate daca am avea si noi alte conditii ,ar vrea si el.
|
sus |
 |
|
bebezola

Locatie: cluj napoca-manasturCopii Rada Beatrice: 10 ani, 9 luni
|
|
bebezola

Locatie: cluj napoca-manasturCopii Rada Beatrice: 10 ani, 9 luni
|
|
bilutza

Locatie: PitestiCopii Maria Daria: 14 ani, 9 luni Andra Diana: 10 ani, 5 luni
|
12.12.2011 6:53 |
|
| |
|
Ce veverita frumoasa ai, Bebe!
Fetelor, vreau si eu o reteta de biscuiti/fursecuri - un aluat care sa poata fi intins cu sucitorul si taiat cu forme - dar care sa iasa pufosi. Eu am incercat cateva retete, dar ies tari rau.
|
sus |
 |
|
|
Sweety_Karina

Copii David: 12 ani, 5 luni Eduard: 10 ani, 8 luni
|
12.12.2011 10:34 |
|
| |
|
Si pe mine ma intereseaza o astfel de reteta
|
sus |
 |
|
Manucrissa

Copii Nathan: 10 ani, 6 luni Jacob: 10 ani, 6 luni
|
12.12.2011 10:51 |
|
| |
|
Hello fetele !!!
Va citesc mai mereu dar nu imi vine sa scriu ca nu am nimic de zis
felicitari byu pentru fetita sa va dea Dumnezeu sanatate la toti si sa va bucurati unii de altii sarcina usoara in continuare ... imi place mult numele pe care l-ati ales.
simo si ai mei tusec de vreo saptm si le dau Stodal...ii ajuta un pic...tot tusesc dar parca ii mai calmeaza . Multa sanatate !
Sanatate tuturor bebeilor bolnaviori
Am nevoie de 2 palme sa ma trezesc la realitate !!! Cine se ofera ?!
Ma intreb din ce in ce mai des pe ce lume traiesc...si ce se intampla cu lumea din jurul meu ! Sau poate nu e lumea ci sunt eu ... in fine...
Tre sa schimbam cresa...al meu nu se intelege deloc cu tipa de la cresa..nu stiu exact a cui e vina dar amandoi au o parte e sigur...iar eu o iau razna...am inceput sa plang in fata ei ca ma simt pur si simplu neputincioasa....deci again...2 palme va rog....
Va pup....va citesc din umbra 
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
12.12.2011 10:59 |
|
| |
|
biluta secretul la biscuiti e sa pui untura de porc, asa ies, faramiciosi...altfel..am incercat anul trecut muult prea multe retete si niciuna nu a iesit cum trebuie, dar alea a lui mama cu untura ies perfect mereu
|
sus |
 |
|
0911

|
12.12.2011 11:18 |
|
| |
|
Ralucutza, te-ai tuns pana la urma?
Claudis, poze ceva, dar ce repede vine mosul pe la voi! Mie imi place sa vina chiar in Ajunul Craciunului sa simt cu adevarat aceasta sarbatoare.
Manu, ti-as trage eu niste palme, dar nu din rautate, doar asa ca vrei tu, ce ai draga mami, incearca sa te tii tare, revino-ti ca ai doua minunatii langa tine.
Bebe, e tare dulce Rada, cum a reactionat la Mosul?
|
sus |
 |
|
madalinacret

Locatie: OradeaCopii Bogdan Cristian: 16 ani, 8 luni Casian Radu: 11 ani
|
12.12.2011 11:19 |
|
| |
|
---------- bilutza a scris: Mada, multumesc pt raspuns. Tu ai depus dosarul? Cand? Ai anuntat ca te intorci la serv. inainte de depunerea dosarului? ----------
M-am intors la servici in 5 decembrie, in 8 am fost sa depun cererea pt. a nu mai primi indemnizatia si tot atunci mi-au dat lista cu actele necesare pt. dosarul pt. stimulent. Cu dosarul o sa merg maine dimineata, ca saptamana asta lucrez in tura de dupa-masa, asa ca am timp.
P.S. Azi am fost singura in tura de dupa-masa si am terminat cu 20 de minute mai repede ! Cred ca colega care a fost de dimineata statea de paza si astepta sa o sun daca nu ma descurc, dar azi a scapat ! 
|
sus |
 |
|
dincamsimona

Locatie: BucurestiCopii Matei Alexandru: 13 ani Victor Adrian: 10 ani, 7 luni
|
12.12.2011 11:20 |
|
| |
|
jap jap
Manu ai simtit?
Pai mai ia atunci:
jap jap jap
Ei? Te trezisi? Hai tzatzili sus si optimismul la inaintare.
Ce..daca a venit iarna nu mai simti mirosul panselutelor?
Ia d-aci:
Bilu..maine o sa am o reteta de biscuiti de la mama prietenei lui Matei
Ca face niste biscuiti deliciosi
Eu acum vreau sa dau o fuga sa iau niste forme de Craciun cu braduti, reni...
La mine se lasa cu muci curgatori
Matei cica are muci la plamani: aerosoli cu dexametazona.
Macar vad ca nu mai behaie asa aiurea si parca rupe..
Azi mi-a trecut o idee nastrusnica prin mansarda. Ca de..se intensifica traficul..
Pt ca la anu' nu o sa am bona (in fctie de cand ma intorc la serv) in lunile iulie si august... si nici o alta persoana nu as aduce la copii si...nici gradi nu e deschisa, alta varianta nu am decat sa imi dau ambii copii la gradi particulara. Adica acele luni voi munci doar pentru a plati gradinita lor.
Si m-am gandit eu ca mai bine din aprilie pana in septembrie o tai la tara. Si stau acolo, din iunie pana in august fara indemnizatie. Dar langa copii mei
Ei? E o idee rea?
Nu stiu cum o sa traiesc (money money money..) dar ar fi interesant
Cumpar 5 gaini si 5 pui de carne.. o sa am oua vara si toamna cand plec ii tai pe toti
Si gata si anu' viitor
Nu ma simt pregatita sa ma intorc la serv..
|
sus |
 |
|
bilutza

Locatie: PitestiCopii Maria Daria: 14 ani, 9 luni Andra Diana: 10 ani, 5 luni
|
12.12.2011 11:27 |
|
| |
|
---------- ralucutza15 a scris: biluta secretul la biscuiti e sa pui untura de porc, asa ies, faramiciosi...altfel..am incercat anul trecut muult prea multe retete si niciuna nu a iesit cum trebuie, dar alea a lui mama cu untura ies perfect mereu ----------
Offf! Noi nu mancam untura de nici un fel in casa. La copii nu le-am dat niciodata, eu nu-s obisnuita ca n-am mancat iar al meu are mari probleme cu colesterolul. Deci, nu se poate. Chiar nu e nimic sa o inlocuiasca?
Mada, mersi mult de raspuns! Nu stiu cum o sa fac eu sa ajung la primarie, ca voi lucra de la 8 la 4, si astia au program pana la 3-4. Poate il trimit pe al meu.
|
sus |
 |
|
Rara_avis

Copii C: 15 ani, 1 luna S: 11 ani, 5 luni
|
13.12.2011 12:39 |
|
| |
|
bilu, eu fac biscuiti dupa o reteta de am mai scris-o pe aici... ii fac mai grosuti... am dus si la scoala la fata si tare mult au placut... sunt staramiciosi, nu stunt asa tari ca in comert... si sunt si pt copii... adica SUNT pt copii
reteta din cap asa luata la ora asa e:
2 oua
175g unt
4 lg zahar brun
un pic praf de copt stins musai in suc de portocale
2 cani faina (eu amestec faina cu seminte, ovaz etc etc cat sa imi iasa doua cani)
amesteci maglavaisul... intinzi foaia... tai si dai la foc
eu fac un fel de crema de cacao mai grosuta (o ingros cu amidon de proumb) si dau niste firicele peste biscuiti ca sa aiba si ceva fata si gata
daca pui nuca sau migdale pisate odata cu faina ies mortale
Manu, mami, si eu simteam si cateodata mai simt ca tine... dar asa simtim toti la un moment dat... uita-te la prichindei si umple.-te cu putere de la ei. si mai uita-te si la simo ca pe mine cand ma ia depresia, trec pe aici sa imi iau energia de la bucatica asta de fata
eu am fost azi acasa dupa-amiaza dar am dormit si acum nu am somn. maine sigur o sa pic de oboseala mai ales ca si am de facut ceva drumuri, merg si la serviciu, dupa amiaza ies la o cafea (shh, va zic in private)
|
sus |
 |
|
Sweety_Karina

Copii David: 12 ani, 5 luni Eduard: 10 ani, 8 luni
|
13.12.2011 1:49 |
|
| |
|
Dupa amiaza, cafea?? Clar nu faci nani la noapte 
|
sus |
 |
|
Manucrissa

Copii Nathan: 10 ani, 6 luni Jacob: 10 ani, 6 luni
|
13.12.2011 2:39 |
|
| |
|
Multumesc 0911, simo si rara aprecize mult cuvintele voastre si incerc sa pun in aplicare dar nu imi iese mereu ... eu care mereu am fost considerata puternica de cei dragi mie simt ca am ajuns la capatul puterilor...si cred ca incep sa inteleg ce simte o persoana deprimata e trist dar e adevarat.
Multumesc pentru panselute simo
Noapte buna fetele !!!
ps: s-ar putea sa va scrie cineva curand ca am ajuns la nebuni ca mult nu mai am
|
sus |
 |
|
|
|