Depinde daca alaptezi sau nu. Eu alaptez si mesntruatia s-a la nastere. Poate o fi coincidenta (desi nu cred) dar imediat dupa inceperea diversificarii am avut prima menstra. Atunci am alaptat mai putin cantitativ.
Daca nu alaptezi, probabil ca prima menstruatie se produce dupa o luna de la nastere.
Cat despre simptomele menstruatiei, cred ca ele difera de la femeie la femeie. La mine menstrele au durat mult primele 3 dati (7-8 zile), acum s-a la nastere. a nu a
alaptez exclusiv.
intreb pt ca pe mine m-au tinut lohiile cateva saptamani,,, pe urma pauza de 2-3 zile si i-ar au continuat cateva zile.Dar nu sunt sigura dc au fost lohii sau menstruatie.Oricum era intr-o cantitate mult mai mica.
---------- KiKilinis a la nastere. a nu a
alaptez exclusiv. ----------
O astfel de "menstruatie" am avut si eu la o luna de la nastere. Dupa aceea...nimic pana la 6 luni. Mentionez ca la mine lohiile au tinut in jur de10 zile.
Pana la 5 luni am alaptat exclusiv , dar prima menstruatie am avut-o la 10 luni de la nastere, dupa ce am inceput serviciul si nu am mai alaptat-o la fel de des. si apoi.... 10 luni.... o binecuvantare....
10 luni? norocoaso! ce n-as da si eu! urasc perioada aia a eu am fost extrem de dezamagita ca mi-a inca alaptez, menstruatia nu a
la prima nastere mi-a cea de dupa, in bine . fara dureri dar cu o zi in plus, cantitate mai putina