· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Re: Minunile anului 2010!! Cap.237  |
ionelita

am nascut deja!
|
03.04.2012 12:19 |
|
| |
|
buna dragelor
va multumesc tare mult pt urari va pup si va imbratisez pe toate
Cosmin de dimineata canta" multi ani..cine-i multi ani...Ninu multi ani"
cry, ms ca ne-ai bagat in colaj esti foarte draguta
am vazut o multime de poze superbe
|
sus |
 |
|
|
adrianaBuc

|
03.04.2012 3:48 |
|
| |
|
LA MULTI ANI COSMIN! Sa cresti mare si sanatos! Pupici pentru mami!
|
sus |
 |
|
biencut

|
03.04.2012 6:18 |
|
| |
|
La multi ani Cosmin!
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
03.04.2012 9:15 |
|
| |
|
adriana,biencut
|
sus |
 |
|
bebezola

Locatie: cluj napoca-manasturCopii Rada Beatrice: 12 ani, 10 luni
|
03.04.2012 9:24 |
|
| |
|
la multi ani Cosmin sa cresti mare si sanatos
|
sus |
 |
|
|
Sweety_Karina

Copii David: 14 ani, 5 luni Eduard: 12 ani, 9 luni
|
04.04.2012 12:38 |
|
| |
|
Ah, Ionelita, serios? asa canta? ce scump!
abia astept sa ciripeasca si Edi mai mult de doua trei cuvinte ..abia astept si nu prea , caci asa ma rog de David sa mai faca pauza si sa nu mai vorbeasca non-stop...caci ma zapaceste! 
|
sus |
 |
|
Manucrissa

Copii Nathan: 12 ani, 6 luni Jacob: 12 ani, 6 luni
|
04.04.2012 3:02 |
|
| |
|
La multi ani Cosmin !!! Sa te faci si sa ii bucuri pe parinti !!!!
La multi ani si fetelor sarbatorite !!!!
cristina as vrea si nu as vrea un bebe3, ca mi-e groaza de multe lucruri. Numai ca acum s-a happy
claudis ai mei nici nu prea mananca carne, nu le place, dar nici nu ma stresez. Am impresia ca sunt prea calma cu mancarea insa nici nu ma chinui sa ii indop, mananca cat vor si daca vreodata sar vreo masa nu imi fac griji, e normal sa nu le fie foame mereu
Ai mei pitici sunt ok, Nathan e cu febra de sambata, am duc maine la doctor ca ori sunt canini ori ii cam suspectez o infectie la ureche. Dar ca sa ma asigur ne ducem la doctor. In rest sunt mari, nazdravani, si cam atat.
Va pup !!!!!
|
sus |
 |
|
claudis

Copii M: 12 ani, 9 luni
|
04.04.2012 8:49 |
|
| |
|
Neata fetelor...
La multi ani Cosmin
La multi ani Cry si Alina
Fetele...eu ma refeream la indopat cu acordul lui...adica daca ii ajunge ceva la gurita el pac..face gura mare precum sarpele
Carmen ma incurajeaza ce spui...pt. ca el acum chiar mananca...doar ca nu are rabdare sa stea la masa ..sta putin si mananca singur.. apoi se plictiseste...ma pune sa iau farfuria si sa mergem la "ca" ( calculator) ,..ii place sa fie hranit
Ieri seara pe la 6 spre exemplu am incalzit prea multa si zic hai ca nu o manca el tot...si cred ca a venea spre lingurita.. ...apoi nu a opresc...i-am dat atat pt ca as fi vrut sa vad ca numai deschide gurita dar nu am reusit
E foarte buna strategia voastra...la noi a nevoie...adica pana sa incepem cu regimul si cu interdictiile...ar fi mancat numai mic dejun si cina...ma rugam de el sa manance la pranz.....faceam specialitati si ii ofeream diferite variante sau forme ( fel si fel de combinatii pt. gust ...carnea si legumele pe bat -frigarui sau mancam cu scobitoarea ).....acum mananca morcovi fierti si carne cu manuta...nici nu are rabdare sa se raceasca...tb sa suflu eu ca sa il tin pe loc iar inainte nici nu vroia sa vada carne sau legume
Felicitari pentru realizarile voastre gospodaresti ,...Suna minunat...
ralucutza15 am avut si eu perioada din aia de care zici tu...de aceea cantaream mereu si ii dadeam mai putin decat zicea pediatra ca ar tb. sa manance...tot de teama sa nu il indop...( daca imi zicea 150 g eu ii dadeam 130g..daca imi zicea 180g eu ii dadeam 150 g )
Luara ai dreptate cu carnea..am sa ii dau in continuare si la pranz si seara pt. ca ii place mult ..cu mancatul la masa abia astept...daca scapam de regim sigur va manca cu noi la masa..acum insa eu nu pot manca rondele de morcovi cu orez si carne...fara sare... ..
Karina pai Matei imi manca 3 perisoare mari.....asta inainte de regim...sa vezi acum cand om scapa... Eu m-am invatat sa cantaresc carnita de cand era micut sa fiu sigura ca ii dau cat trebuie si nu prea multa..am renuntat la un moment dat si ii dadeam din ochi..dar acum mi se pare ca ar vrea numai carnita ..cred ca simte el ca e consistenta..si la ce foame a eu ..
Pai si Matei tot cam asa are ..inaltime greutate...doar ca a cand cu regimul...acum din cauza racelii.. ..
Manu felicitari pt scoala si sanatate lui Nathan
Ionelita ce baiat mare ai...ce frumos canta...Poate prinzi cateva minute sa ne povestesti mai multe 
|
sus |
 |
|
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 11 ani, 5 luni Ana Leia: 12 ani, 7 luni
|
04.04.2012 11:00 |
|
| |
|
Claudia eu chiar ma bucur ca trebuie sa mananc ca Ana, ca sa mananc si eu mai sanatos. Rondelele de morcov cu orez, chiar daca fara sare, sint bune. Poti pune niste marar sau un pic de oregano sau alte ierburi aromatice, care sa-i dea un gust bun chiar si fara sare.
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
04.04.2012 1:41 |
|
| |
|
multumesc fetelor
da,chiar canta o sa-l filmez cu aparatul si o sa postez pe FB sa vedeti si voi
l-am filmat cu telefonul dar cand il pun pe calculator nu are sunet
|
sus |
 |
|
alina25

Locatie: DambovitaCopii miruna alexandra: 17 ani, 5 luni Marius Adrian: 12 ani, 8 luni
|
04.04.2012 2:15 |
|
| |
|
La multi ani Cosmin! sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate sa cresti mare si voinic 
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
04.04.2012 2:23 |
|
| |
|
Gagici sunt asa depresiva si iritabila in ultima perioada. Nu stiu ce e cu mine. Imi vine sa urlu si sa dorm si sa mananc mereu. Altceva nu imi vine sa fac. Casa e vraiste, mancare ioc si eu stau degeaba. Off! si nici macar nu e primavara. Duminica ningea cu niste fulgi mari mari
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
04.04.2012 3:19 |
|
| |
|
ralucutza, fa repede un test de sarcina
multumesc mult fetele , nu a protectie s-a cum nu sunt capabila sa fac avort, iata rezultatul ...6 saptamani 
|
sus |
 |
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 12 ani, 2 luni Karina-Ioana: 9 ani, 11 luni
|
04.04.2012 3:23 |
|
| |
|
.. n-ar fi rau, ralu!
eu zic ca e astenie totusi...trece ea!
claudis, multumesc!
noi am fost pe afara, am plantat floricele in gradina, pitica a ea ...era plina cu pamant, o minune! 
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
04.04.2012 4:57 |
|
| |
|
Ralu done that negativ. Oricum si ciclu imi e aiurea de cand am intreruupt ac
|