· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Generatii de copii parinti.com >Generatia 2012 > MINUNILE ANULUI 2012 (4)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  »
subiect nou  raspunde
autor MINUNILE ANULUI 2012 (4)     
adrianaBuc

28.05.2012 9:29   MINUNILE ANULUI 2012 (4)  citat 

Asta a acum suntem pe cont propriu
Noi suntem

Minunile lunii ianuarie
Denis Ciprian – pui de gonzonica – 31.01.2012 – 4,810 kg

Minunile lunii februarie
Amarilis – pui de wildrose – 03.02.2012 – 3,570 kg
Natalia Ioana – pui de adriana – 06.02.2012 – 3,600 kg
Stefan – pui de martinel – 07.02.2012 – 3,500 kg

Minunile lunii martie
Denis Costin – pui de lord_lesy – 26.03.2012 – 3,000 kg

Minunile lunii aprilie
Sara Evelina – pui de mari_d – 03.04.2012 – 2,600 kg
Filip-Andrei – pui de Tania – 22.04.2012 – 2,650 kg
Irina Maria – pui de Byu – 26.04.2012 – 3,100 kg

Invitati speciali:
Lucas Daniel - pui de luara
Jessica Maria - pui de georgette

Capitolul anterior: : sageata sageata MINUNILE ANULUI 2012(3)

sus

Denunta
adrianaBuc

28.05.2012 9:38     citat 

si ca sa incep capitolul intr-un ton "optimist" sa va povestesc ultimele mele 24 ore nervos nervos nervos

Peste noapte, pe la 1, Natalia a s-a rau ca am crezut ca moare. Efectiv un minut am incercat toate manevrele pe care le stiam ca sa o fac sa respire. Incerca mititica sa planga si nu reusea; devenise flasca si avea spume la gura. Oribil, ce sa zic. Am zis ca o pierd.

Dupa care azi am fost la medic sa fac colposcopia si la plecarea de la medic m-a pranz... ce sa mai! o minunatie! Asa ca mi-am sunat una bucata barbat care lucreaza in Victoriei (mare noroc), i-am plasat actele si cheia masinii si dai si fugi dupa taxi, sa ajung acasa. Fireste ca nu am gasit nici unul! Pana la urma am renuntat sa mai caut ca pierdeam timpul si am venit cu RATBul. Ajung intr-un final acasa uda ca un caine, bona se descurcase, ii scosese Nataliei de la congelator laptic, Rebeca rodea cuminte la un mar. Pana la urma a 3000 lei reparatia. Yupiii! Ce fericire!

Maine e zi de cantarit una bucata fetita mica si sincer nu cred ca a LM din biberon, dupa care la 1 ora a un san intreg (care era beton de lapte - din experienta de la pompa cred ca aveam cam 150ml in sanul ala). In conditiile in careinainte sa plec cam cu 1 ora mancase la san. In fine, vedem maine care e concluzia saptamanii.

sus

Denunta
georgette

Copii
Jessica Maria: 11 ani, 5 luni
Eric Andrei: 8 ani, 4 luni

28.05.2012 11:33     citat 

ADRI dar te-a restul ce sa mai zic,esti descurcareata ,faci tu intr-un fel sa iasa bine trag cu ochiul

Eu maine ma duc cu fimea la dr ca nu stiu ce i-a pe piept niste pete rosii mari,am mai fost o data si mi-a am renuntat la ea acum de azi dimineata s-a pe fata si pe spate ca o spuzeala asa,ma gandesc sa nu fie de la caldura dar totusi ma duc sa vedem trist
Pupam fetele sarut

sus

Denunta
lord_lesy

Copii
B. A. E.: 17 ani, 7 luni
Denis Costin: 10 ani, 11 luni

29.05.2012 9:31     citat 

salutare.
am vazut niste poze superbe cu parinti si bebei foarte frumosi. sarut sarut sarut

Azi am apucat sa ma i citesc putin si din urma ... greu
Adriana cunosc spaima din pacate Denis are deja vreo 4-5 episoade dastea la activ, el se ineaca la san cu laptele ... ma sperie de fiecare data.
Daca nu am avea intamplari de genul asta nu am avea ce povesti la nepoti ... si apoi nu ar avea farmec viata fara adrenalina asta.
Am facut botezul duminica... sper ca a bataie" si nu am prins prea mult din petrecere.
Au venit si finutii cu finuta cea mica si au stat pe la noi vreo 3 zile. Abia asteptam sa o dragalesc si pe ea. E o frumusica mica insa am ramas uimita de cateva lucruri. ea papa formula si mamica ei ii da laptele rece
surprins si la cerere. Adica ii face biberon dupa bibron si ii da de cate ori plange. La insistenta mea a a musetel sa iasa mai usor afara (face crize de se invineteste cam o ora urla efectiv pana iese afara, si numai cu supozitor iese), sa faca pauza la lapte macar o ora si sa ii dea suzeta cand are dureri si plange rau, sa o puna sa ragaie. In fine desi au spus ca nu vrea fata nimic din toate astea am reusit sa le arat ca usor si cu rabdare fata vrea trebuie sa vrea si ei. Sper sa o ajute la ceva. Oricum prima minune s-a nu a foame ci de burtica), a a vreo 3 ori in 10 min. prostit Cred ca abia astepta fina sa plece de la mine sa o las in pace prostit asta e dreptul meu de nasa e sa bat la cap finele nervos

LA botez alergatura. Baietii au baut si deci soferu de serviciu eu. Finuta mica a a nu se descurca mama cu ea. In fine cand am reusit sa fac baita lu Denis, sa calmeze fata era deja 11 noapea ... am ajuns la local si dupa 10 minuta am patit-o cu fimea Bianca.
a rau ca am vrut sa chem savarea. Dupa 30 de minute tot nu reuseam sa o opresc definitiv. Curgea ca la robinet. Eram singura la baie cu ea nu putea tipa dupa ajutor ... sangele curgea ca la balamuc ... in fine dupa vreo 15 minute il oprisem, reusisem sa chem ajutoare ... dar dupa 2 min ute iar sangera si o luam de la capat ... si tot asa vreo 30 de minute. Am reusit in final sa oprec am dus-o intr-o camera sa se calmeze si sa stea culcata, am spalat rochita cat de cat ... desi sunt obisnuita cu asa ceva de la mine totusi nu mai aveam nici un chef de botez, imi tremurau picioarele .... Cat am fost eu plecata si prinsa cu botezul o lasasem si eu cu rudele sa aibe grija de ea .... insa fata mea a cola, a s-a intrebam unde e si se uitau la mine toti ca nu stiu - ea era afara dezbracata desigur .... in vine a nu a eu , ca am avut peste zi musafiri.
Astept si eu filmarea ca sa vad cum a la ORL cu Bia dar ploua asa de rau ....

sus

Denunta
Kurai_Lucy

Copii
cea mare: 15 ani, 7 luni
cea mica: 11 ani, 11 luni

29.05.2012 10:07     citat 

Tania La Multi Ani pt fetita ta!!! sarut
am vazut ca vorbeati de gradi,eu cand am nascut s-a Pasti asa ca a la gradi sa cam fac din treburile casei ca atunci cand vine acasa sa am timp de joaca cu ea, si ii explicam asta.si eu zic ca e bine sa se mentina cat de cat programul fratelui mai mare, altfel daca de la inceput dam totul peste cap fiindca a ii facem toate poftele celui mare (mult mai mult decat in mod normal, ma refer), va fi f dificil mai tarziu sa razbim...eu aveam grija sa ii explic si sa ii amintesc de fiecare data cand nu ii convenea ceva (sa mearga la gradi uneori, sau daca aveam ceva treaba de facut si ea se plictisea, sau sau) ca exact la fel era si inainte de bebe si ca nu are nicio legatura cu bebe.
sanatate tuturor sarut

sus

Denunta
gonzonica

Copii
Andreea Teodora: 14 ani, 8 luni
Denis Ciprian: 11 ani, 1 luna

30.05.2012 9:48     citat 

Off Adriana, bine ca s-a barbatul la casa omului? rad rad rad

sus

Denunta
Byu

Copii
Iulian Gabriel: 12 ani, 11 luni
Irina Maria: 10 ani, 10 luni

30.05.2012 9:27     citat 

semn de carte zambet

sus

Denunta
lord_lesy

Copii

31.05.2012 8:19     citat 

Fetele pot incepe sa dau jos burtica? adica sa fac sport? vreau sa incep sa folosesc steperul si centura cu vibromasaj. Dar nu stiu daca am voie.

Voi cum scapati de burtica? eu nu mai vreau sa rada lumea ca mai fac un bebe, ca sunt gravi in 6 luni etc.... vreau si eu burtica frumoasa plang sau sunt foarte trist

Eu am racit si sunt varza de 2 zile. Am gatul umflat rau si umblu cu masca sperand sa nu ii dau si lui Denis ... pana acum vad ca el e ok. a singurel, vorbeste cu jucariile, e tare dulce. Desigur doar vreo 10-20 minute sta singur ca dupa prostit plang sau sunt foarte trist

sus

Denunta
adrianaBuc

31.05.2012 8:52     citat 

lord, in alaptare sunt interzise: sport intensiv, vibromasaj, electrostimulare, creme anticelulitice, masaj (doar cel de relaxare se poate face), sauna etc. Practic tot ce duce la eliminare de toxine, pentru ca se duc in lapte. Poti face gimnastica usoara. Atat! Restul, dupa ce termini alaptatul.

Eu nu am doar burta, ci sunt la 8kg plus fata de maximul meu acceptabil. Ca sa arat ca alta data ar trebui sa dau jos 13 kg - slabe sperante. Momentan nu fac nimic sa scap de ele, sa zic ca nu mai mananc asa multe dulciuri.

sus

Denunta
lord_lesy

Copii

31.05.2012 8:56     citat 

Nu am stiut asta.. trist eu credeam ca astept sa se vindece operatia si dupa ma apuc de sport socat habar nu am avut de faza cu toxinele.

sus

Denunta
adrianaBuc

31.05.2012 1:16     citat 

Poti sa faci sport dar moderat, adica ceva abdomene, cateva exercitii pentru picioare, cateva pentru maine.

sus

Denunta
lord_lesy

Copii

01.06.2012 8:37     citat 

priceput adriana. sarut

La multi ani copilasi! sa fiti sanatosi si iubiti!

eu ma lupt cu raceala rau de tot. Nu imi trece gatul deloc. Nu stiu ce sa mai iau sa fie ok. Febra nu fac dar acum am inceput sa tusesc plang sau sunt foarte trist stau cu masca desi nu cred ca e nimic contagios dar in fine...
Bebe e scancit uneori de la burtica. cred ca nu ii plac ceaiurile si lamaia.
Ce mai pot face sa treaca?

sus

Denunta
adrianaBuc

01.06.2012 10:34     citat 

pentru raceala: paracetamol, oscillo
pentru gat: hexoraletten - drajeuri; tantum verde (asta doar cu recomandarea medicului)

cam atat stiu eu ca se poate lua in alaptare

sus

Denunta
Byu

Copii
Iulian Gabriel: 12 ani, 11 luni
Irina Maria: 10 ani, 10 luni

01.06.2012 6:32     citat 

lord foarte bun pt gat e Homeogene, pastilute homeopate recomandate in sarcina si alaptare, se sug 1 la o ora pt inceput si nu se mananca imediat dupa ce ai luat.Le gasesti la farmacii normale.

sus

Denunta
mari_d

Copii
Sara Evelina: 10 ani, 11 luni

05.06.2012 9:56     citat 

Salut gagici si prichindei!
Gonzonico, tare scump e dolofanelul tau sarut
Tania, La multi ani cu intarziere pt. Claudia! sarut
Adriana, off...m-a bine ai venit printesa mica! sarut
Cu mare incantare va anunt ca am scapat si noi de colici foarte fericit ....am fost plecate cateva zile la Tg Mures la vara-mea si surpriza...copilul meu s-a foame sau de alintata ce e si marea minune e ca s-a roade de zor suzeta, iar eu imi fac linistita treburile trag cu ochiul
Un singur aspect ma nelinisteste...desi fata mea a.....totusi nu-s convinsa ca mananca suficient....dupa cum v-am mai zis, de vreo trei saptamani, cam face figuri la san, adica suge 5-10 minute, apoi se ineaca, plange si nu mai vrea sanul....initial am crezut ca e debitul prea mare si am reinceput sa o alaptez culcata, in speranta ca reduc cumva din debit.....apoi saptamana trecuta a tot sanul si urla cat o tineau plamanii.....am discutat la telefon cu dr. si a ajuns si sa incerc sa-i dau completare....bun, zis si facut, am luat o cutie de Humana si i-am dat un biberon...initial l-a mulg si sa-i dau cu biberonul....cumva, a asa....insa productia mea nu e prea grozava, cam 100 ml din ambii sani.....abia dupa ce am stat fara sa alaptez vreo 12 ore am reusit sa mulg aprox. 225 ml din care o parte am congelat.....totusi m-am incapatanat s-o pun din nou la san si a vreo 3 zile, suge asa cam 5-10 minute maxim din fiecare san, insa cand e la al doilea cam face figuri si am sezatia ca se ineaca din nou.....cat m-am muls am observat intr-adevar ca pe la mijloc debitul e destul de mare....habar n-am cum sa procedez....aseara i-am mai dat si completare vreo 60 ml de formula.....azi noapte si acum de dimineata a