· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
MINUNILE ANULUI 2012 (3)  |
adrianaBuc

|
19.04.2012 9:51 MINUNILE ANULUI 2012 (3) |
|
| |
|
Asta a acum suntem pe cont propriu
Noi suntem
Minunile lunii ianuarie
Denis Ciprian – pui de gonzonica – 31.01.2012 – 4,810 kg
Minunile lunii februarie
Amarilis – pui de wildrose – 03.02.2012 – 3,570 kg
Natalia Ioana – pui de adriana – 06.02.2012 – 3,600 kg
Stefan – pui de martinel – 07.02.2012 – 3,500 kg
Minunile lunii martie
Denis Costin – pui de martinel – 26.03.2012 – 3,000 kg
Minunile lunii aprilie
Sara Evelina – pui de mari_d – 03.04.2012 – 2,600 kg
Invitati speciali:
Lucas Daniel - pui de luara
Jessica Maria - pui de georgette
Capitolul anterior: : MINUNILE ANULUI 2012 (2)
|
sus |
 |
|
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 14 ani, 8 luni Denis Ciprian: 11 ani, 1 luna
|
19.04.2012 9:55 |
|
| |
|
Asa e Daca il bag in baita flamand tare, nici nu apuc sa il sterg ca incepe concertul si totul se desfasoara cu scandal Zici ca are buton 
|
sus |
 |
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 11 ani, 5 luni Eric Andrei: 8 ani, 4 luni
|
20.04.2012 1:21 |
|
| |
|
MARI ai o fetiță superbă!Să crească mare si sănătoasă
Stai liniștită că se va obișnui cu băița invitatia de a multumim pentru ca ne-ai pus si pe noi in listuta
Mai, sincer eu nici nu stiu daca Sarei i-au facut baita in maternitate....operata fiind, eu nu m-am dus la ea decat a mi-au adus-o seara 5 minute la insistentele mele....a sa o pun la san ca sa nu se obisnuiasca cu biberonul cu lapte praf si scarbele de asistente abia s-au sinchisit sa mi-o puna la san....de indrumari ceva, nici n-a am revenit tot la trei ore cu toate ca eu eram la etajul 3 si ea la parter si eu abia ma miscam....am reusit sa o fac sa suga abia in a viata cand mi-au si adus-o in salon.....deci habar n-am daca i-au facut macar vreo baita....ma cam indoiesc, pentru ca in par mai avea sange inchegat.....seara cand veneau sa le faca toaleta si sa-i cantareasca, abia le curata un pic buricul si un pic asa pe la pliuri......mari nesimtite erau asistentele de la nou nascuti, doar doua din ele au fost super amabile si dedicate si ne-au invatat sa alaptam corect....la final, cand sa iesim, le-am rugat pe doua din ele sa-i puna cerceii...si cea mai in varsta mi-a-a am intrebat-o ironic daca are vreun tarif....i-am mai zis ca oricum n-a i-am dat 30 de lei.....in schimb asistentele de la terapie si de pe saloane au fost super dragute....
Nasterea in sine a nu-mi venea sa cred ca nasc...initial am crezut ca doar am facut pe mine...membranele erau doar fisurate....s-au rupt de tot abia la spital.....faza naspa e ca in timp ce ma pregateam sa merg la spital au inceput si palpitatiile si bineinteles pulsul urca vertiginos spre 200....partea buna e ca au trecut inainte de a faca efectul anestezia, insa n-am vomat si mi-a revenit dupa operatie mi-a de sonda insa ma durea tare capul, motiv pentru care anestezistul a mai intepe inca o data in coloana sa-mi ia un pic de lichid de acolo si in secunda doi am scapat de durerea de cap.....beleaua cu operatia deschisa si infectata am tras-o abia dupa ce am venit acasa....insa acum, gata, azi scap si de pansamente, operatia e bine si ma simt perfect, parca nici nu as fi nascut....
Abia ieri m-a pe mine Crispy sa nu-i mai fac baie Sarei cand e infometata, sa-i dau sa suga, s-o las vreo jumatate de ora si abia apoi s-o imbaiez....si aseara a a vreo trei ore s-a
|
sus |
 |
|
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 11 ani, 7 luni Ana Leia: 12 ani, 9 luni
|
20.04.2012 10:03 |
|
| |
|
Mari ma bucur ca ati gasit explicatia tipetelor la baie si ai reusit sa o linistesti. Legat de tipete la dezbracat, Ana tipea tare, cand o dezbracam, cu Lucas e invers. Daca e agitat, tipa si nu-l pot linisti, e suficient sa-l dezbrac, macar piciorusele. imediat incepe sa zambeasca si se invioreaza. Nu mai zic cat e de fericit cand ramane cu totul dezbracat. Daca-i barbat, e barbat, fericirea maxima e cu cucul pe-afara. 
|
sus |
 |
|
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 14 ani, 8 luni Robert Gabriel: 10 ani, 7 luni
|
20.04.2012 12:14 |
|
| |
|
luara
mari ma bucur tare pt tine si fetita mai ales ca a noul capitol Martinel felicitari ai 2 bebici da lasa ca pe denis il cresc eu pana o fi mai mare
Mari bun venit, felicitari pentru printesa - este super frumoasa.
Eu am chemat-o pe mama in ajutor ieri si azi am facut treaba, am fost prin oras. Denis isi modifica programul si nu mai doarme prea bine. Se trezeste des. Eu cu aceeasi problema: ranile la san, ma lupt in continuare cu ele.
Un weekend frumos tuturor. 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 14 ani, 8 luni Denis Ciprian: 11 ani, 1 luna
|
20.04.2012 4:01 |
|
| |
|
Luara , ite ca nu mi-a ce e Denis asa vesel cand il dezbrac
Mari, ne bucuram ca ati gasit solutia unei bai linistite si placute
Martinel, Wild, pe unde sunteti?
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
20.04.2012 10:24 |
|
| |
|
lord, scuzeeeeeeeeeeeeeee! nici nu mi-am dat seama de greseala. Am reparat, la urmatoarea listuta o sa apara corect.
si Nataliei ii place cu pasa la aer. O fi vreun semn?! Sper sa nu se faca dansatoare exotica.
wild, nu ai dat pe la noi deloc
martinel, ?
|
sus |
 |
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 17 ani, 7 luni Denis Costin: 11 ani
|
21.04.2012 7:08 |
|
| |
|
adriana
Eu sunt zombii. Denis nu mai doarme noaptea. Daca inainte se trezea la 2-3 ore sa pape si pe la 5 se juca putin acum la 12 se trezeste papa si nu mai adoarme. Aseara a rog dormea 5 min apoi urla. Nu reusea sa iasa afara si a apuc de treaba.
Peste zi doarme cate maxim 2 ore dar a in 10 min urla. Cred ca e smecher, cum pleci de langa el urla. Sigur nu de foame caci ramane lapte in biberon, nu papa tot ce mulg.
Sper sa nu isi schimbe fusul orar si sa faca noaptea zi

|
sus |
 |
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 11 ani, 5 luni Eric Andrei: 8 ani, 4 luni
|
21.04.2012 12:47 |
|
| |
|
Offff LORD îmi pare tare rău de noaptea nedormita,sper să își revină la normal.
ADRI ce o fi cu piticele?a si cu picioarele pe sus,nu sta o clipa locului
si peste zi dacă o schimb si rămâne in curicul gol e o fericita,abia reușesc sa ii mai pun pampersul 
|
sus |
 |
|
gonzonica

|
21.04.2012 5:07 |
|
| |
|
Lord, poate il doare burtica, nu cred ca il tine smechereala asa ala long....
Eu recunosc ca nu am avut probleme din astea de noapte nici cu Teea si nici cu Denis. Teaa se trezea mai des, dar papa si se culca. Niciodata nu mi-a consider o norocoasa, Denis mananca la 10 si apoi se mai scoala la 8 dim
Ca o solutie pt somnul de noapte ar fi poate sa incerci sa il aduci la distractie seara asa dupa 6-7 in alta camera cu jucarii si pe cat posibil sa nu mai doarma. Asa o sa fie mai obosit si o sa doarma cu siguranta. Stiu ca e nu prea li se poate face program, dar o idee de schimbare de mediu inainte de culcare care sa il atraga si oboseasca mai mult, poate ar fi o idee.
|
sus |
 |
|
lord_lesy

|
22.04.2012 8:02 |
|
| |
|
Gonzo asa este il doare burtica. Dar nu de colici ci nu poate sa faca cacuta. Se screme atat de mult si plange uneori. Cand da un part sau face cacuta (dupa 30 - 60 min de chinuit) se calmeaza si se culca. Nu stiu de ce e asa rau cand face cacuta. Face moale nu e constipat , face de 2-3 ori pe zi... nu inteleg.
de cand s-a ceai de colici dar tot nu face minuni.
Deny se culca dupa baita pe la 22 si se trezeste pe la 12-1 noaptea. sta treaz pana pe la 2 apoi iar se trezeste pe la 3.30 se culca pe la 5-6. Aseara am fost in oras cu el dar cum ies din casa doarme.
a Paste si nici acum nu are lapte. Se poate face ceva sa se declanseze lactatia? (in afara de ceai de lactatie) Oare ii mai vine daca nu ia venit pana acum? Eu stiu ca in maternitate daca dupa 4 zile nu aveai semne de lactatie se facea o injectie dar vad ca ei nu ia zis nimic si ea asteapta sa ii vina .... nu cred ca ii mai vine asa d la sine nu?
|
sus |
 |
|
gonzonica

|
22.04.2012 3:47 |
|
| |
|
si al meu inchide ochii de cum il scot afara. Sta f putin treaz in carutz. Mai nou are tabieturi, acasa daca ii e somn nu vrea decat pus in patutul lui, inainte mai adormea pe unde apuca, acum nu, pana nu il pun in pat maraie, cum l-am pus se culca si nu zice nici pas. si mai nou nu mai vrea suza la culcare, isi baga nasul in perna laterala de la pat, si daca nu ajunge acolo se enerveaza I-am facut si o poza, o sa o postez cand descarc.
Nu prea stiu ce sa zic cu lapticul, deobicei la nasterea prin cezariana intarzie, dar asa de mult parca nu am auzit. Cel mic nu ia sanul? ma gandesc ca el ar putea stimula chiar daca nu are nimic. Dar nu a
|
sus |
 |
|
lord_lesy

|
23.04.2012 8:17 |
|
| |
|
Ce frumos sa doarma el asa singurel in patut mai adoarme si Deny dar rar.
Fina mea a cu ceva suspiciuni de probleme la inima, asa ca a exclus sa o puna la san.
Acum ca e acasa a
Sotul meu vrea sa mergem la munte de 1 mai si sa stam vreo 3-4 zile dar imi e frica. Am zis ca mai bine stam cuminti ca abia are 1 luna nu e om de mers pe munte 4 zile. Imi teama de padure ca e umezeala, ceata si frig. Nu as vrea sa il imbolnavesc, ca sa nu mai zic ca nu am haine adecvate pentru el. Una e sa ies cu el afara la campie pe 22 de grade si alta la munte.
Cred ca e tare dezamagit sotul dar eu asa zic sa ne cumintim. Daca era vara mergeam fara probleme dar asa.
Voi ati fost plecati? Apropo cu botezul cum stati? eu trebuie sa caut local. dar cum a
Voi ce cadou luati la nasi?
La multi ani Tuturor care serbeaza azi ziua de nume sau de nastere! 
|
sus |
 |
|
|
|