· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Minunile anului 2010!! - Capitolul 241  |
mami_happy02

Copii D: 12 ani, 5 luni E: 10 ani, 9 luni
|
03.07.2012 4:02 |
|
| |
|
Luara, deci chiar e mare lucru ca nu a plans cand ai lasat-o acolo sau pe parcurs, pana la ora de somn. Cel mic, dar si cel mare mi-au facut scene la gradinita, nu cand ii lasam, ci pe parcurs, cand isi aminteau eu de mine sau de tati. Pe cel mic l-am dus doar asa o saptamana sa vedem cum se acomodeaza, dar m-am razgandit, ptr ca si acasa plange cam din orice si imi inchipui cum plange neconsolat acolo, exact cum imi zic si educatoarele, ca plangea si o ora chiar
Multa bafta!
Bilutza, asa e si cel mare cand il las la mama mea. Nu vrea acasa. ii place mult, desi sta tot la bloc
|
sus |
 |
|
|
geo_narcisa

Locatie: Bacau Copii Iuri Vladimir: 10 ani, 10 luni Natalia Maria: 8 ani, 3 luni
|
03.07.2012 6:21 |
|
| |
|
Buna fetele, nu mai sunt la curent cu nimic din ce ati scris, cine a mai aparut, cine a mai plecat , poate o sa redevin mai activa....din noiembrie!
Am intrat doar sa va spun ca azi am aflat ca vom avea si o fetita , Natalia Maria, cum va anuntasem la inceput , sunt bine, iau foarte putin in greutate, acum in sapt 22 am 60 kg, cat aveam la Iuri, inainte sa raman . Are grija Iuri sa ma mentina!
Va pup pe toate, fara exceptie si abia astept sa imi permit mai mult timp la calculator!!! 
|
sus |
 |
|
mami_happy02

|
03.07.2012 7:56 |
|
| |
|
Felicitari, Geo!! Radiezi, chiar daca nu se vede de dupa monitor, dar stralucesc cuvintele destul 
|
sus |
 |
|
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 9 ani, 5 luni Ana Leia: 10 ani, 7 luni
|
04.07.2012 11:29 |
|
| |
|
Geo felicitari. V-ati scos si voi, o sa aveti pereche. Multa sanatate si sarcina usoara.
Mami_hapi deci ieri a fost ok. I-am dus si pernuta ei la gradi. A adormit in 5 minute. A mai plans ocazional cate 5 minute cand isi amintea de mine. Dar o luau cu joaca si uita. Iar a mancat singura, radeau educatoarele ca mai rar la varsta ei sa manance atat de bine. Ori eu imi faceam griji ca nu mananca bine copilul meu. Ca mai da pe ea supita. Din 7 copii, doar 2 mananca singuri, Ana si inca o fetita un pic mai mare. Restul sint graniti. De fapt restul sint baieti. Sa vedem cum o sa fie azi. Dimineata a plans un pic, dar a plans din cauza controlului la triaj, i-a verificat gatutul si ei nu-i place procedura asta. Dupa asta a stat lipita de mine vreo 10 minute, apoi am hotarat cu educatoarele sa plec, ca o linistesc mai bine fara mine. Asa a si fost. Eu sint multumita. Sa vedem cum o sa fie mai departe.
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
04.07.2012 11:43 |
|
| |
|
Va rog sa ne stergeti din listuta. Multumesc
|
sus |
 |
|
|
mami_happy02

|
04.07.2012 4:46 |
|
| |
|
mmhmm, ce patisi, Adriana?
|
sus |
 |
|
krmnn

Copii S: 10 ani, 10 luni T: 8 ani, 6 luni
|
05.07.2012 11:24 |
|
| |
|
buna...vroiam sa va anunt ca eu am nascut ieri...bebe T e bine, are 3090 gr, si 53 cm, acum o zi pe vremea asta eram in travaliu...am nascut la 12.45....suntem bine amandoi....micutul mai mult doarme....a durat totul f putin...cam 45 min....mai povestim cand mai apuc...pa pa
|
sus |
 |
|
bilutza

Locatie: PitestiCopii Maria Daria: 14 ani, 9 luni Andra Diana: 10 ani, 5 luni
|
05.07.2012 12:08 |
|
| |
|
Felicitari, Carmen! Bun venit flacaului!
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
05.07.2012 1:16 |
|
| |
|
Felicitari carnen. Bun venit bebe Tudor!
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
05.07.2012 2:07 |
|
| |
|
Felicitari Carmen! 
|
sus |
 |
|
cristina79

Locatie: BotosaniCopii Claudia: 15 ani, 11 luni Sebastian : 10 ani, 8 luni Sabrina Petronela: 8 ani, 6 luni
|
05.07.2012 2:21 |
|
| |
|
Felicitari, Carmen! Refacere rapida si multa sanatate !!!
|
sus |
 |
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 10 ani, 2 luni Karina-Ioana: 7 ani, 11 luni
|
05.07.2012 4:24 |
|
| |
|
Bun venit, Tudor! o viata minunata sa ai! Carmen, felicitari si refacere rapida!
Adriana, cred ca te-ai suparat ca nu ne-am amintit de ziua Rebecai, asa-i?
iarta-ne!
La multi ani, Rebeca!
sa fii fericita si sanatoasa alaturi de surioara si parinti! mami, sa te faci bine si sa fii puternica pentru puiutii tai!

|
sus |
 |
|
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 9 ani, 5 luni Ana Leia: 10 ani, 7 luni
|
06.07.2012 8:36 |
|
| |
|
Carmen sanatate multa, sa fie baiatul sanatos si sa va bucure toata viata ambii. Refacere grabnica si asteptam povestea cand apuci si tu sa scrii.
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
06.07.2012 12:23 |
|
| |
|
cry, luara, multumesc de urari.
cry, nu vad de ce sa mai fim in listuta, ca oricum nu se uita nimeni pe ea. Ca de citit, va citesc. Daca o sa am ceva de comentat, o voi face si daca nu apar in listuta.
cristina, Krmm, felicitari pentru bebelusi. Acomodare rapida la viata in 5, respectiv 4.
|
sus |
 |
|
mami_happy02

|
07.07.2012 1:37 |
|
| |
|
Adriana, cred ca pt urari de vina e FB. De acolo aflam mai usor cand e ziua cuiva decat aici .
Bine ai venit,Tudor!! Sa dormi mult si frumos, sa cresti mare si sanatos!
|
sus |
 |
|
|
|