· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Sanatate > Vaccinare 4 ani
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Vaccinare 4 ani     
corneliadinu
Copii
George Daniel (Dany): 11 ani, 9 luni
am nascut deja!

05.10.2012 1:26   Vaccinare 4 ani  citat 

Buna ziua,
Am un baietel care pe 20.09 a implinit varsta de 4 ani si care ar trebui sa faca vaccinul. Am mai multe intrebari... Se poate amana putin vaccinarea? Mai este obligatoriu acest vaccin? Am auzit de la unele persoane ca nu ar mai fii obligatoriu... Cum se numeste acest vaccin? si cum trebuie sa il protejez tinad cont ca el merge la gradinita?
Si inca un lucru as mai dori sa imi spuneti? Ce anume ii pot da pentru imunitate? Tinand cont ca e in colectivitate si ca vine si timpul rece...

Va multumesc
Cornelia Dinu


sus

Denunta
cristina41975
Locatie: Mures
Copii
Didi: 13 ani, 8 luni
Andu: 11 ani, 6 luni

05.10.2012 1:57     citat 

Noi ajungem la acest vaccin in decembrie, nici un vaccin nu este obligatoriu. La 4 ani este vorba de DTPa (antidifteric, antitetanic, antipertusis) si pe net gasesti si schemele urmate, uite si aici una: http://medic-de-familie.blogspot.ro/201...2012.html.
Referitor la imunizare cel mai bine vorbesti cu medicul vostru pediatru sau de familie, el iti poate recomanda ceva si te poate si anunta daca este ceva epidemie. Informatii generale poti obtine acum pe acest topic, unde un medic pediatru da raspunsuri la intrebari http://www.parinti.com/modules.php?name...c&t=41233.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: