· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Generatii de copii parinti.com >Generatia 2012 > Minunile anului 2012 (10)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  »
subiect nou  raspunde
autor Minunile anului 2012 (10)     
ksde2000

Copii
Ema Nicoleta-minunea mica: 14 ani, 8 luni
Ana Lorena-bebelina: 10 ani, 9 luni

23.11.2012 3:08   Minunile anului 2012 (10)  citat 

Asta a acum suntem pe cont propriu
Noi suntem

Minunile lunii ianuarie
Denis Ciprian – pui de gonzonica – 31.01.2012 – 4,810 kg

Minunile lunii februarie
Amarilis – pui de wildrose – 03.02.2012 – 3,570 kg
Natalia Ioana – pui de adriana – 06.02.2012 – 3,600 kg
Stefan – pui de martinel – 07.02.2012 – 3,500 kg

Minunile lunii martie
Denis Costin – pui de lord_lesy – 26.03.2012 – 3,000 kg

Minunile lunii aprilie
Sara Evelina – pui de mari_d – 03.04.2012 – 2,600 kg
Adela – pui de lina4olachi– 13.04.2012
Marc – pui de gazzella – 15.04.2012 – 3,410 kg
Filip-Andrei – pui de Tania – 22.04.2012 – 2,650 kg
Irina Maria – pui de Byu – 26.04.2012 – 3,100 kg

Minunile lunii iunie
Iulia – pui de somnorici – 01.06.2012 – 3,300 kg
Ana Lorena – pui de ksde – 07.06.2012 – 3,700 kg
Sabrina Petronela – pui de cristina – 28.06.2012 – 3,000 kg

Minunile lunii august
robert gabriel – pui de aalliinnuuttaa – 03.08..2012 – 2,750 kg

Minunile lunii septembrie
Patrick-Nicolas – pui de Alexa-Maria– 21.09.2012– 3,270 kg
radu stefan – pui de roxy_xyz – 26.09.2012 – 3,470kg

Minunile lunii octombrie
Catalina Gabriela – pui de sailor_moon– 05.10.2012 – 3,280kg
Adelina Nicoleta – pui de piperus– 08.10.2012 – 2,750kg
Sara – pui de aby_ever– 09.10.2012 – 3,900kg
Andrea Alexandra – pui de amamaria– 18.10.2012 – 3,315kg

Invitati speciali:
Lucas Daniel - pui de luara
Jessica Maria - pui de georgette

Capitolul anterior: : sageata sageata MINUNILE ANULUI 2012 -9

sus

Denunta
ksde2000

Copii
Ema Nicoleta-minunea mica: 14 ani, 8 luni
Ana Lorena-bebelina: 10 ani, 9 luni

23.11.2012 3:19     citat 

gazela "la multi ani" puiului tau mare

ralu nastere usoara

ma scuzxati dar refuz sa iau parte la polemici....am facut asta odata demult si am ajuns sa primes mesaje pe mess si sa-mi fie improscat cu noroi jurnalul piticei si de-atunci m-am vazut obligata sa dezactivez commenturile si sa ma mentin departe de controverse certuri si polemici v-am povestit cum procedez eu si ma limitez la asta

carmen am patit si eu cu prerferinta pentru un san la ema si era cauzata de faptul ca un mamelon cnu era format cum trebuie si nu putea prinde...am rezolvat problema cu mameloane de silicon de la avent...de la baby nova mi s-au parut foarte proaste...le-am folosit vreo 3 zile pana s-a a cumparat si cica ar fi foarte bune si econome dar sincer n-am incercat si nici nu cred ca o voi face

sus

Denunta
ralu-mada

Copii
D
S
E

23.11.2012 3:30     citat 

Multumim pt noul capitol, Alina !

ralu nastere usoara

Merci, Doamne ajuta, asa sa fie sarut

voi ce firma de pampersi folositi?

Carmen, de 4 ani noi folosim doar Pampers... stiu ca sunt scumpe, insa urmaresc promotiile si cand devin rentabile, fac stocul.
Nu se gasesc oferte promotionale sau reduceri prin supermagazine ?

sus

Denunta
piperus

Copii
Adelina: 10 ani, 5 luni

23.11.2012 3:46     citat 

---------
citat:
de unde cand am nascut eram si eu invatata ca tot omu ca tre sa lasi copilul sa planga, ca tre sa-l alaptezi la 3 ore etc am invatat de aici ca e f bine sa-ti iei copilul in brate atunci cand plange, sa stai cu el o ora jumate la san daca el asa vrea si cate si mai cate. Pacat ca sunt atatea mamici care nu vor afla treburile astea, in schimb vor primi jigniri si ironii nesarate...Sper din tot sufletul ca ele sa intre pe un alt forum unde se discuta civilizat, cu rabdare pentru fiecare novice in parte. unde cineva daca n-are nervii sa raspunda pe un ton civilizat sa se abtina...
----------
Da foarte mult adevar si sincer ma regasesc in acest mesaj....
Urmaresc acest topic de cand eram gravida si inca de atunci am observat ca sunt multe polemici si sincer de cand sunt pe acest forum nu m-am simtit asa.....asa insemnand sa nu indraznesc sa mai cer pareri pentru ca sigur as fi criticata...fiind la primul copil sincer am mare nevoie de experienta altor mamici, poate daca as spune ca evit sa imi tin buburuza toata ziua in brate ca sa nu se obisnuiasca tot in brate sa mai pot si eu sa fac cate ceva prin casa sau eu mai stiu as fi considerata mama denaturata, sau sa va mai spun ca azinoapte nu a cum o puneam jos plangea, ca asa m-am chinuit 2 ore?pana la urma a am putut sa o pun in patut..si eu ma gandesc doar ca s-a nu m-ar fi ajutat prea mult
gazzella intradevar mesajul tau mi-a miam spus ca mai bine evit sa mai intru sa cer pareri pentru ca oricum nu ma ajuta prea mult doar critica dar apreciez faptul ca ti-ai cerut scuze...
si cunosc si eu multe mame care nu mai intra din cauza conflictelor si din ca au fost doar criticate ,sincer eu am primit si foarte multe sfaturi bune de la fetele de aici si m-au sustinut si critici nejustificate dar am sa iau doar postarile care zic eu ca ma ajuta...

Gazzella La Multi Ani pentru Felix
Carmen si eu tot Pampers folosesc , dar stiu de la cumnata mea care a apoi a pentru 2 nu isi permite dar a pret intre Pufies si pampers, nu stiu ce pret are Hipp de care zici tu..Incearca sa vezi diferenta de preturi . Poate ai noroc si nu se irita la fundulet.
Cineva mi-a sa iau ceva mai ieftin pentru ca apoi o sa ma coste cremele de fundulet mai mult decat am dat pe Pampers..deci iarasi zic ca e in functie de copil..
Cumnata mea a Clever(scutece) si nu tin minte sa se fi iritat...

sus

Denunta
aalliinnuuttaa

Copii
Emma Maria : 14 ani, 9 luni
Robert Gabriel: 10 ani, 7 luni

23.11.2012 3:55     citat 

ohooo bine am venit in casuta noua, pare linistita foarte fericit
ksde merci de capitol
pampers folosim pampers, si la emma si la robert trag cu ochiul
week-end frumos sarut

sus

Denunta
gazzella

Copii
F: 18 ani, 4 luni
B: 16 ani, 4 luni
M: 10 ani, 11 luni

23.11.2012 5:07     citat 

----------
piperus a am putut sa o pun in patut..si eu ma gandesc doar ca s-a nu m-ar fi ajutat prea mult

----------

piperus, niciodata nu am dat intr-o mama cazuta, stai linistita
tie ti s-a incearca sa ma vezi pe mine
asa, ai grija cu adelina, cu tine, odihniti-va si iti spun ca nu, nu-i smechera, nu te lucreaza, dar are nevoie de tine, de-a-ti explic mai multe
multumiri pentru urari

sus

Denunta
carme_vladut

Copii
Nazdravanul: 16 ani, 8 luni
tepoasa mica: 10 ani, 7 luni

23.11.2012 5:50     citat 

ksdee multumim de casuta, iar ai uitat sa ne treci... august 07 cu 2350 kg si 49 cm bianca-ruxandra
multumesc de raspunsuri fetele... imi amintesc de vladut ca de la pampers era rau iritat si am trecut pe happy parca.
gangureste asta mica dar zici ca e o leoaiaca mai mult rage vad, sper sa nu aibe ceva in gat
era suspecta de torticolis dar am foat la neuro si nu are, cica din cauza mea pozitie gresita la alaptare. ii fac masaj zilnic la gat
alina relax si life's go on cum se zice.
eu cand l-am nascut pa vlad la cateva luni eram pe altf forum de mamici, nu stiam de acesta atunci... tarziu am dat de el cand vlad deja era maricel trist

sus

Denunta
piperus

Copii

23.11.2012 6:05     citat 

Da poate ca e vorba de alinare ca de multe ori simt razboiul din burtica ei si atunci incerc orice sa ii alin durerea dar acum m-i s-a eu stiu cate si mai cate,dar nimeni nu iti spune ce se intampla daca il tii mereu in brate cand plange, daca mai poti pe viitor sa il pui jos fara sa planga ca nu mai e in brate..
ma mai gandesc si la persoanele care au deja un copil, imi e greu sa cred ca sunt mereu cu cel mic in brate nonstop ca trebuie sa se ocupe si de celalalt copil nu?
Am mai pus aici problema ragaitului...continuam cu aceiasi problema, sunt rar momentele cand ragaim..oare ar trebui sa o tin mult mai mult sa ragaie?
Iar pe fata are niste bubite rosi, ai impresia ca sunt cosulete mici, m-i s-a mai ingusta decat Pufies, trecea kk pe langa elastic.

sus

Denunta
carme_vladut

Copii
Nazdravanul: 16 ani, 8 luni
tepoasa mica: 10 ani, 7 luni

23.11.2012 6:43     citat 

da asa este trece kk peste, mereu am patit-o... bine oricum o spalam ca nu vreau sa folosesc deloc creme momentan.
piperus eu pe vlad nu l-am prea tinut in brate decat atunci cand ii dadea sa pape si atat, la biberon... acum alaptez si o tin cam mult in brate dar nu non stop.. nu iti face probleme mari.
Va veni si vremea cand nu osa mai vrea ea sa stea sa o tii in brate...si faza cu invatatul in brate eu nu o cred la varste asa mici...poate la 2-3 ani probabil e alta treaba dar acum cand e bebe chiar nu cred in asa ceva, mai degraba as spune ca are nevoie de a copii
asa este sunt crescuti altfel... fel de fel de reguli care mai de care...si nu stii cum sa le aplici ca nu ies la fix.

Eu nu pot sta non stop cu bia in brate, lectiile cu vlad trebuie sa le fac fara ea in brate asa ca asta e... o singura data am tinut-o in brate la lectiile lui si era scap fata din brate asa ca am zis pas frate trist decat sa ii pun in pericol viata mai bine gasesc momentul cand ea doarme si facem impreuna... plus gelozia intre frati exista peste tot...

sus

Denunta
gazzella

Copii
F: 18 ani, 4 luni
B: 16 ani, 4 luni
M: 10 ani, 11 luni

23.11.2012 6:55     citat 

----------
piperus a alinare ca de multe ori simt razboiul din burtica ei si atunci incerc orice sa ii alin durerea dar acum m-i s-a eu stiu cate si mai cate,dar nimeni nu iti spune ce se intampla daca il tii mereu in brate cand plange, daca mai poti pe viitor sa il pui jos fara sa planga ca nu mai e in brate..
ma mai gandesc si la persoanele care au deja un copil, imi e greu sa cred ca sunt mereu cu cel mic in brate nonstop ca trebuie sa se ocupe si de celalalt copil nu?
Am mai pus aici problema ragaitului...continuam cu aceiasi problema, sunt rar momentele cand ragaim..oare ar trebui sa o tin mult mai mult sa ragaie?
Iar pe fata are niste bubite rosi, ai impresia ca sunt cosulete mici, m-i s-a inteles cand sunt dispusi sa stea in fund ca noi sa putem curata cartofii, cand nu
eu, mamele ca si mine, doar asculta

aa, pot sa si curat cartofi cu el in brate, acum mai greu, dar oricum inca o pot face
si nu, nu-i niciun sacrificiu, e ok, pentru noi e doar un mod de a la tatal lor astept intelegere si sustinere pentru a dat jos din brate se dau, candva se dau
insumand totul copiii mei cei mari sunt cat se poate de autonomi, voluntari pentru varsta lor

despre ragait, copiii mei au ragait extrem de rar nn fiind
acum cel mare, in schimb, reuseste sa cante ceva in genul don't worry, be happy doar din ragaituri

despre bubite, o speli cu ceva, cum e ?
poate sa nu fie absolut nimic grav, dar pentru asta ar trebui sa vad bubitele

sus

Denunta
piperus

Copii

23.11.2012 8:29     citat 

Da intradevar....cred ca nu ar trebui sa imi fac griji ca sta prea mult in brate, ,sa imi fie frica cand e in brate ca sta prea mult si are sa se invete...
de spalat pe fata , cand facvem baita fac si ceai de musetel si adaug in apa..Sa vad daca gasesc o poza unde sa se si vada ceva pe fata ei
iar de ragait imi fac probleme pentru ca dupa parerea mea si din cauza asta o doare burtica

poate se vede ceva

sus

Denunta
scufitaroz

Copii
Mushica: 15 ani, 5 luni
Mushicu: 10 ani, 3 luni

23.11.2012 9:29     citat 

piperus, nu cumva ii este prea cald?copilul trebuie sa fie imbracat exact cu tot atatea straturi de haine ca si tine
eu am luat deja scutece refolosibile iar crema i-am facut. va sfatuiesc sa intrati pe elemental ca au preturi f ok. i-am luat unt de shea , oxid de zin, pantenol si multe alte chestii. acolo gasiti si retete de cremute. eu nu mai cumpar de mult sampoane si creme. imi fac singura pt ca e f simplu si pana la urma cred ca e si mai ieftin...

sus

Denunta
Christa

Copii
Mona Julia: 16 ani, 8 luni

23.11.2012 11:08     citat 

----------
piperus a eu stiu cate si mai cate,dar nimeni nu iti spune ce se intampla daca il tii mereu in brate cand plange, daca mai poti pe viitor sa il pui jos fara sa planga ca nu mai e in brate..
----------

Ba iti spune, trebuie doar sa citesti. Sunt destule mame care relateaza si despre copii mai mari. zambet Eu nu-s aparatoare vehementa a parere ca parintii trebuie sa doarma cu copilul in pat cu orice pret, dar in schimb sunt de parere ca nu trebuie sa lase copilul sa doarma in patul lui cu orice pret. Adica sunt copii la care functioneaza treaba cu patul propriu fara probleme, pe acei parinti nu as incerca sa-i conving ca e musai sa-si ia copilul cu ei in pat. Dar cand e evident ca nu ii e bine copilului in patul lui, atunci nu inteleg de ce unii se "apara" tot atat de vehement ca e musai sa doarma totusi in patul lui. Daca e asa fain sa dormi in pat singur, atunci de ce vor prefera sa doarma alaturi de sot si nu singure? ochi peste cap Pentru ca e fain sa-l aiba aproape, nu? Atunci de ce nu ar avea acelasi drept si un bebelus care timp de (in general) 9 luni a des se trezea noaptea. Insa avand-o langa mine, ii bagam sanul in gura, si pana ea termina de supt eu adormeam la loc. Da, si acum ma mai trezesc (rar!) cu ea dimineata peste mine (dorm la margine, cealalta margine e la perete), dar in general doarme in patul ei si doarme toata noaptea, deci nu, nu va dormi pana la majorat in patul conjugal.

Am alaptat-o si pe toaleta (la noi acasa), cand nu s-a eu era musai sa merg la toaleta, dar nici n-a dormea sau cel putin era linistita, si in timp ce eram la toaleta se punea pe plans, i-am vorbit din baie, dar nu am sarit ca arsa doar ca urla copilul, ci mi-am facut intai nevoile. scot limba

sus

Denunta
roxy_xyz

Copii
Vlad Andrei: 13 ani, 9 luni
Radu Stefan: 10 ani, 6 luni

23.11.2012 11:11     citat 

ksde multumim de noua casuta
piperus si Radu are bubite asa cum spui tu, prima data i-au aparut in prima zi cand am ajuns acasa, am fost a ne-a contact, bubitele arata ca niste cosuleti?
radu are si ca o iritatie care aceea este dermatita si arata de parca are pielea ca un smirghel, i-am luat si crema de corp si gelul de dus de la Aven trixera, momentan nu este o imbunatatire extraordinara dar e mai bine.
pupici si multa sanantate

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: