· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
fluturasii verii (131)  |
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 14 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 10 ani, 3 luni
|
14.02.2013 2:42 |
|
| |
|
Hello,mamici si pitici! Noi suntem in plină pregătire pt botez! Ca de obicei,încerc sa fie bine si frumos cu cheltuiala minima,asa ca am capul plin de idei. Din Păcate,nu prea găsesc ce îmi trebuie. Revin cu amănunte ca s-a
|
sus |
 |
|
|
oanasauer

|
15.02.2013 2:14 |
|
| |
|
Buna fetele..
pupici pt cei 2 fratiori din poze...
Nico...daca ai nevoie de ajutor si te putem ajuta nu ezita sa ne spui...poate poate reusim macar cu vreun sfat...
noi suntem pe antibiotic...de dimineata mi-a ca o mama paranoia ce sunt am fugit la medic,concluzia :punct de puroi pe amigdala stanga...ospen din 6 in 6 ore,fluimucil pt muci,bioparox si antitermice la nevoie...
ceea ce ma nedumireste este absenta febrei...oare la puroi nu trebuia sa faca febra? sau e in faza incipienta? nu am prea vrut sa-i dau antibioticul dar medicul a luni avea muci dar in afara de picaturi pt nas nu i-am dat nimic pt ca nu avea alte simptome...
voi ce ati face?
|
sus |
 |
|
stelyana

Locatie: BucurestiCopii Andrei: 17 ani, 9 luni Ilinca: 14 ani, 5 luni
|
15.02.2013 3:14 |
|
| |
|
buna fetelor
oana, eu i-as da tratamentul, mai ales ca a
sanatate multa 
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
18.02.2013 9:28 |
|
| |
|
stelyana.. ..am ascultat medicul..si pe anamaria am ascultat-o cand insista ca o doare gatul(voi avea mai mare incredere in ea de acum... ..)
am sunat azi la gradi si erau doar 6 copii,deci a tot binele din lume!!!
mi-e dor de multe povesti aici...suntem tot mai putine...
chiar daca a locul acesta... 
|
sus |
 |
|
stelyana

|
18.02.2013 9:57 |
|
| |
|
bunaaa
Ralu!
[/b]
|
sus |
 |
|
|
gaby2007

|
18.02.2013 12:06 |
|
| |
|
oana, subscriu...pe fb abia intru...deci, daca aici nu sunt povesti
Ralu, sa fi fericita si implinita. Iti uram tot binele din lume
-lux-.jpg" border="0" /> 
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
18.02.2013 12:10 |
|
| |
|
eu sunt zilnic pe fb,imi permite programul de conta sa-l am deschis in bara si mai arunc cate un ochi.... 
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
18.02.2013 2:27 |
|
| |
|
eu la lucru nu pot, iar acasa nu-l deschid zilnic
Dar pusti e p„aici...pe unde umblati???
|
sus |
 |
|
stelyana

|
18.02.2013 5:18 |
|
| |
|
eu am luat copii de la scoala si gradi , am venit acasa si am inceput sa facem martisoare si felicitari pt Ilinca la gradi, am cumparat un set de quilling si ne-am apucat de treaba, va arat maine ce a felicitari made by Ilinca, Andrei si mami si va servesc cu cafeluta poate poate mai povestim cate ceva
http://www.jurnaldefamilielisa.blogspot.ro/

|
sus |
 |
|
gaby2007

|
19.02.2013 2:06 |
|
| |
|
stelyana, felicitari...foarte frumoase martisoarele...ce hartie ati folosit pt floricele???
Eu ma tot gandesc cum sa pictam niste rame foto turnate din ipsos...am si doar rama, fara nimic in spate(doar chenarul) si am si forma turnata toata...ma tot gandesc de ceva vreme, iar martisorul e aproape
Cafeluta, yamiii
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 14 ani, 5 luni Luca Daniel: 12 ani, 7 luni
|
19.02.2013 2:09 |
|
| |
|
Buna cafeluta, multumim!
Frumoase felicitari, si eu ma tot gandesc sa fac ceva martisoare cu ei dar cu Luca nu am nici o sansa, nu ne lasa nici pe noi sa facem.
|
sus |
 |
|
stelyana

|
19.02.2013 2:34 |
|
| |
|
mersi fetele
gaby, am folosit hartie pt quilling, colorata, dar sincer pare hartie normala colorata, taiata in fasii
la gradinita Ilincai este un program pt ajutorarea copiilor bolnavi , noi facem martisoare, felicitari, apoi acestea sunt vandute iar banii sunt donati 
|
sus |
 |
|
mami_happy02

Copii D: 14 ani, 5 luni E: 12 ani, 9 luni
|
19.02.2013 3:08 |
|
| |
|
Stelyana, abia acu m-am luminat cu felicitarile! Deci voi incerca sa fac fasii din hartie colorata si sa le rulez. Vaii ce happy sunt ca urmeaza sa le fac
Ai mei sunt amandoi cu otita. 2zile l-am avut pe cel mare cu febra 40, care scadea abia la 39 cel putin . Cel mic a febra 39.5.
Deci de aseara sunt amandoi pe antibiotic caci nu se mai putea. LE-a durere si D a
Acu sunt bine, ptiu nu fi deochi. Vineri spre sambata a ca e bine ca s-a nici pe urechi nu ies. Sper sa fie bine dupa ce terminam cele 10 zile de antibiotic.
D aude cam rausi, desi dr zice ca e normal,eu tot sunt cam ingrijorata.
In fine...toate-s bune si frumoase in rest, decat ca stam in casa de sambata, uf!
|
sus |
 |
|
stelyana

|
19.02.2013 3:19 |
|
| |
|
mami-h, gasesti hartie colorata taiata gata la librarie si creionul pt rulat separat, asa am luat eu, fiecare costa 6 ron
sanatate puiutilor
♥♥♥
|
sus |
 |
|
|
|