gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 14 ani, 6 luni Denis Ciprian: 10 ani, 11 luni
|
12.04.2013 8:36 |
|
| |
|
Pupacim fluturasii si mamicile deopotriva . Nu prea am mai intrat in ultimul timp, ca am fost intr-o continua alergatura, incercam si noi sa ne acomodam cu treburile d eprimavara, mai un gazon, o floare, un strat, macar atat deocamdata daca cu mutatul mai avem de asteptat un pic . Maine o sa mergem la mosie si o sa va pun poate si pozici proaspete.
Nico, pupam printesina mica, e superba. Abia astept sa o pupacesc live . Tinem pumnii sa treaca laringitele si sa va bucurati de primavara. Noi de vreo luna suntem bine sanatosi si e asa de bineeeeeeeeeeeee.
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
12.04.2013 8:49 |
|
| |
|
gonzo, nici macar nu m-am gandit sa va pun poze de la noua resedinta . a eu ganduri de flori, gazon...dar, m*a pamant.
Fetelor, vroiam sa va cer o parere...cochetez de ceva vreme cu deschiderea unei gradinite de weekend. Ce parere aveti??? Stiu ca fiecare parinte asteapta cu nerabdare week pt petrece cat mai mult timp posibil cu cei mici, dar exista situatii, cand ne-ar prinde bine sa avem unde-i lasa...poate chiar si peste noapte...cum vi se pare???
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 14 ani, 6 luni Denis Ciprian: 10 ani, 11 luni
|
12.04.2013 10:18 |
|
| |
|
Pai ia pune Gaby, poate mai fur idei Eu am pus gazon rulouri, macar de curte sa ne bucuram.
|
sus |
 |
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 14 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 10 ani, 3 luni
|
15.04.2013 6:56 |
|
| |
|
Hello, mamici!
Oana, multumesc de intrebare. Cam la fel, parca totusi a
Muci au amandoua, Chris behaie ziua, dar e ok noaptea.
Suntem in plina diversificare, Katie are si 2 dintisori, iar noptile mele nu mai sunt ca la inceput, acum ma trezesc de multe ori pe noapte. Uneori ii dau sanul din inertie, dar , in final tot trebuie sa ma duc dupa bibi pt.ca nu se satura. Oricum ziua nu mai primeste san decat raaaaaaar, cand are mami timp.
Gonzo, sanatosi sa fim, ca ne vedem noi.
Sanatate!
|
sus |
 |
|