· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Generatia bebelusilor nemaipomeniti din 2011 (72)  |
mihaela_ct

Copii bubulina: 9 ani, 11 luni
|
02.07.2013 11:15 |
|
| |
|
Buna, fetele!
La multi ani, Paul! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si o viata frumoasa!
Imi pare rau sa aud de probleme cu copilasii, de sanatate si nu numai.
E intr-adevar o problema cand ai copii care nu pot fi lasati singuri, e vacanta si nu are cine sa stea cu ei. Buna-nebuna cum o fi soacra-mea, ma rog la Dumnezeu sa fie totusi in forma pana cand o creste Clara (si daca o veni si bb 2 la un moment dat), ca altfel nu stiu ce o sa fac intr-o situatie ca asta. Macar soacra-mea e in stare sa stea de paznic, chiar daca nu identific la ea multe alte calitati.
Nu am mai apucat sa scriu, am pierdut sarcina, de sambata a inceput hemoragia. Nu a fost asa de rau cum ma asteptam, m-am resemnat si ma mobilizez acum sa ma caut pentru ca urmatoarea sarcina sa decurga ok. E foarte posibil ca embrionul sa nu fi fost ok si de aceea sa nu se fi fixat, dar eu am si o pacatoasa de endometrioza care poate fi o piedica pentru o sarcina. Asa ca luni seara am programare la medicul care mi-a facut laparoscopia dinainte de a ramane gravida cu Clara, daca mai trebuie sa mai fac o data, asta e....
|
sus |
 |
|
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 14 ani, 2 luni MICA: 9 ani, 11 luni
|
03.07.2013 12:14 |
|
| |
|
La multi ani, Paul.
Eu sunt si mai tuflita decat data trecuta. Tebuie sa ma operez la vreo 3 masele. Prima operatie e la Fac de Stomato. Trebuia astazi, dar daca la radiografie s-a vazut ca e nasoala situatia, trebuie sa aduc adeverinte trimiteri ca e posibil sa ma interneze. Sunt varza!!!!!
|
sus |
 |
|
mihaela_ct

|
03.07.2013 12:20 |
|
| |
|
Imi pare rau, Kiki!...
Dar sa vedem partea buna a lucrurilor, acum iti iei concediu medical pe bune.
|
sus |
 |
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 14 ani, 3 luni Pufarina: 10 ani, 1 luna
|
04.07.2013 8:36 |
|
| |
|
kiki multa sanatate!
daca mai intri pe aici ori pe fb mai da-mi si mie mobilul tau..ca cu telefoeanele astea atata de inteligente nu mai gasesc numerele pe care le aveam pe cartela sim de vodafon...am bagat cartela romaneasca intr-un telefon norvegian si numerele romanesti mi s-au dus naibii.
|
sus |
 |
|
mihaela_ct

|
04.07.2013 4:54 |
|
| |
|
Furni, pana la urma cand veniti in concediu in Ro? Sau ati venit deja? Desi povestesti pataniile intr-un mod foarte amuzant, va doresc totusi ca de data asta sa nu mai aveti niciuna. 
|
sus |
 |
|
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 14 ani, 3 luni Pufarina: 10 ani, 1 luna
|
05.07.2013 8:53 |
|
| |
|
---------- mihaela_ct a scris: Furni, pana la urma cand veniti in concediu in Ro? Sau ati venit deja? Desi povestesti pataniile intr-un mod foarte amuzant, va doresc totusi ca de data asta sa nu mai aveti niciuna.  ----------
te-am confuzat, ha?
am fost weekendul trecut sa aduc copilul cel mare la bunici si acum venim cu totii duminica seara, aterizam pe la 1 noaptea cam asa.
tocma era sa zic ca weekendul trecut nu am avut peripetii dar uitasem ca nu mi-a venit valiza 
|
sus |
 |
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 14 ani, 2 luni MICA: 9 ani, 11 luni
|
05.07.2013 10:24 |
|
| |
|
S-a executat operatiunea. Totul a fost mega-ok, mai mare sperietura decat problema in sine. Sunt vie si nevatamata (prea tare), n-a fost nevoie de internare. Doctorul... super! Recomand cu incredere, cine are nevoie in Bucuresti la Facultatea de Stomatologie.
In rest, toate bune.
Sanatate la copilasi.
Va pup.
|
sus |
 |
|
mihaela_ct

|
05.07.2013 1:29 |
|
| |
|
Kiki, ma bucur ca totul este ok!
Furni, daca ajungeti pe la malul marii, da si tu un semn. Tare mi-as dori sa te vad la ochisori.
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani Naty: 7 ani, 4 luni
|
05.07.2013 1:48 |
|
| |
|
V-ati dat la vorbe si am schimbat capitolul!
N E X T 
|
sus |
 |
|
|
|