· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
furnicile!!!!  |
alinatent

Locatie: oradeaCopii Bogdan: 18 ani, 4 luni horia: 16 ani, 1 luna
|
13.11.2005 7:37 furnicile!!!! |
|
| |
|
dupa ce m-am confruntat cu problema cratitei arse (poate va aduceti aminte ce discutii filozofice s-au purtat pe tema asta), am o noua problema: furnicile, care vin in suportul de lemn in care tin piinea, si intra in piine, nu ma mai scap de ele
daca ramin fara piine peste noapte, nu mai vad una
a doua zi, dupa ce vin cu piinea sus, intr-o ora isi fac din nou aparitia
nu mai stiu cum sa scap de ele
n-as folosi ceva solutie toxica, va dati seama
dar ma dispera ... daca s-a mai discutat, dati-mi linkul, daca nu ... dati-mi o idee, ca m-am saturat de piine cu furnici in ea
mersi mult 
|
sus |
 |
|
|
marypoppins_2

|
13.11.2005 7:43 |
|
| |
|
Eu am scapat de furnici, care zau daca am inteles cum urcau ele pana la etajul 4 cu Raid rosu, pe care chiar scrie ca e pentru furnici si alte lighioane. Si, painea o tin in punga, in frigider.
Mai e o chestie, ca o creta. Urmaresti alaiul de furnici, dupa care-l inconjori pur si simplu. O folosesti ca si cum ai scrie la tabla. E ceva marfa chinezeasca.
Sper sa scapi de ele, ca sunt intr-adevar tare suparatoare.
|
sus |
 |
|
Christa

|
|
revital_sharon_ofek

Copii revital: 27 ani, 1 luna sharon: 24 ani, 5 luni ofek: 19 ani, 2 luni --: 10 ani, 9 luni
|
18.11.2005 9:53 |
|
| |
|
presara sare de bucatarie pe unde vine ...." alaiul "
|
sus |
 |
|
ramonikade

|
20.11.2005 3:04 |
|
| |
|
Peste praful de creta nu trec furnicile,doar ca asta nu se poate presara pe langa alimente.Pt asta am mai auzit de cuisoare,presarate in locurile care atrag lighioanele.
|
sus |
 |
|
|
CHRISSDY

Locatie: Locul dintre lumina si sperantaCopii Di: 22 ani, 3 luni
|
22.11.2005 4:23 |
|
| |
|
Furnicile de pe plante dispar, daca trasati varsand in jurul fiecarei plante un cerc de otet. Va actiona ca o bariera pentru furnicile ratacitoare.
Furnicile nu vor mai patrunde in casa, daca spalati sistematic pervazele si ramele ferestrelor cu otet. Repetati operatiunea, si cu pragul de intrare si ramele usilor.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
|
|