· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Concurs: Kit special de ingrijire a hainutelor pentru copii  |
sukru_f

|
10.03.2014 1:13 |
|
| |
|
geaca de fas,blugi ,o maleta si caciulita.
|
sus |
 |
|
|
irinao

Locatie: Str. Cara Anghel nr. 17, bl. C 43, sc. B, ap. 96, sector 6, Bucuresti
|
10.03.2014 1:13 concurs |
|
| |
|
Cu o bluza colorata, o pereche de jeans, un beanie pe cap, o pereche de high sneakers si o jacheta tip fotbal american
|
sus |
 |
|
baadgoood

|
10.03.2014 1:14 |
|
| |
|
l imbrac cu maleta,blugi,adidasi si o geaca lejera.
|
sus |
 |
|
udragu12

|
10.03.2014 1:15 |
|
| |
|
colanti,gecuta,rochita
|
sus |
 |
|
ungureanuioana47

|
10.03.2014 1:16 |
|
| |
|
blugi,hanorac,bluzita
|
sus |
 |
|
|
oanap85

Locatie: Aleea Gradinarilor Nr1Copii Anastasia-Alexandra: 9 ani, 10 luni David-Dimitrie: 14 ani, 2 luni Paul -Petru: 11 ani, 8 luni
|
10.03.2014 1:16 |
|
| |
|
Buna ,Eu intr-o zi insorita de primavara,cam cum este azi , le dau maiouas ,o bluzita si gecuta( sau paltonas in cazul fetitei),si pantalonasi .Daca sunt prea subtiri le pun si strampi sub pantaloni .Azi de exemplu nu le-am pus ca este destul de caldut si le-am dat pantaloni mai grosuti.Pe cap le-am pus baietilor cate o caciulita subtire/gen sapcuta dar cu urechi si pantofiori sau ghetute le dau primavara .Nu ii imbrac gros pentru ca transpira si recesc apoi:) [/img]
|
sus |
 |
|
antohecristina

|
10.03.2014 1:24 concurs Cu ce hainute il imbraci pe micutul tau intr-o zi i |
|
| |
|
Intr-o zi insorita de primavara mi-as imbraca baietelul cu o pereche de jeansi, o bluza , un hanorac si o sapcuta trendy.
|
sus |
 |
|
ANELY

Locatie: str. Closca, nr. 31, bl. SMA, ap. 9, loc. Oravita, Caras-Sev
|
10.03.2014 1:36 |
|
| |
|
Libertatea de miscare este vitala ptr. copii nostrii si in acest context adoptam o tinuta deosebit de lejera ce nu incorseteaza copilul , dimpotriva ii permite sa fie activ si bine dispus, pregatit sa exploreze lumea.Un trening de bumbac , o sapca sa-l protezeze de soare , pantofiori moi si comozi , iar deasupra treningului o vestuta de fas si nazdravanul meu e gata de joaca si plimbare.
|
sus |
 |
|
Lorelaiii

|
10.03.2014 1:38 Concurs |
|
| |
|
Concurs Cu ce hainute il imbraci pe micutul tau intr-o zi insorita de primavara
Intr-o zi insorita de primavara il voi imbraca intr-un body cu maneca lunga, strampi, blugisori si hanorac cu gluga.
|
sus |
 |
|
cezaricah

|
10.03.2014 2:09 |
|
| |
|
Primavara ii dau fiului meu o gecuta sau un hanorac depinde de cum este afara,apoi o pereche de jeans sau trening si adidas ,iar fiul meu fiinda mai micut ii dau si uneori o caciulita subtire sau sapca depinde cum este vremea .
|
sus |
 |
|
Euphoria

|
10.03.2014 2:23 Re: Concurs: Kit special de ingrijire a hainutelor pentru co |
|
| |
|
Eu imbrac bebelusa mea de 8 luni intr-un trening mai grosut cu body si salopeta din bumbac pe dedesubt sau costum de blugi si dedesubturile aceleasi.
|
sus |
 |
|
poa

|
10.03.2014 3:43 Kit special de ingrijire a hainutelor pentru copii |
|
| |
|
Fiind baietel, eu l-as imbraca cu un body fara maneci, tricou mai subtirel cu maneca lung, pantaloni din bumbac, ciorapei si ghetute, iar deasupra o jacheta din fas si o caciulita.
|
sus |
 |
|
ClaudiaLungu

|
10.03.2014 4:10 concurs |
|
| |
|
cu un costumas roz cu printese:pantaloni si hanorac,adidasi si caciulita
|
sus |
 |
|
stroietatiana

|
10.03.2014 5:10 |
|
| |
|
Blugi, tricou, o geaca subtire, adidasi si sapca!!!!!
|
sus |
 |
|
ras

|
10.03.2014 5:19 |
|
| |
|
Pe baietelul meu il imbrac in pantaloni de trenig,o gecuta cu gluga,o caciulita si adidasi
|
sus |
 |
|
|
|