· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Concurs: Kit special de ingrijire a hainutelor pentru copii  |
profnt

|
11.03.2014 12:56 Concurs |
|
| |
|
Cu ce hainute il imbraci pe micutul tau intr-o zi insorita de primavara?
Cat mai lejer, sa poata alerga si sa nu transpire: pantofi sport, trening/ blugi, tricou bumbac maneca lunga, geaca, caciulita subtire/ sapca.
|
sus |
 |
|
|
slly

Copii George Damian: 7 ani, 11 luni
|
11.03.2014 1:35 |
|
| |
|
eu aleg un body cu maneca scurta, peste care trag o bluza cu maneca lunga, o salopeta de raiat, o caciula subtire cu cozoroc pentru a-l apara de soare si o gecuta 
|
sus |
 |
|
irenemariah

|
11.03.2014 8:48 concurs |
|
| |
|
Primavara...da.da!sa vina! vrem rochite cu strampi,hainuta,pantofiori sau cizmulitele care se potrivesc,sau colanti cu hanorac,si ghetute ,....ati ghicit!sunt fetita.... Amira Maria!
|
sus |
 |
|
mihaleaioana

Locatie: Beius, AL.Independentei nr.10, bl.B6, sc.C, ap.5, jud.Bihor
|
11.03.2014 9:00 concurs Persil+Silan |
|
| |
|
avand in vedere ca am fetite, le-as imbraca cu rochite, ciora[ei colorati si pantofiori sau tenisi., in cap cu o bereta sau caciulita subtite si un trench pe deasupra.
|
sus |
 |
|
abetina

Locatie: loc.Botosani,jud.Botosani,str.Al.Curcubeului,nr.1,sc.c,et.2
|
11.03.2014 9:02 concurs-Cu ce hainute il imbraci pe micutul tau intr-o zi in |
|
| |
|
imi imbrac bebe in hainute lejere care sa nu il faca sa transpire ,depinde foarte mult de temperatura de afara 
|
sus |
 |
|
|
krisp

|
11.03.2014 9:44 concurs |
|
| |
|
In zileel insorite de primavara ii imbrac pe baieti in blugi, cu sosete pe dedesupt, maieu, o bluza din mumbac cu maneca lunga, eventual un pulover subtire sau o bluza de trening si o geaca subtire si caciulita subtire de bumbac sau sapca.
|
sus |
 |
|
Ircuta

|
11.03.2014 10:07 |
|
| |
|
Colantei, o bluzita subtire si un fleece este tot ce ne trebuie!
|
sus |
 |
|
john54

|
11.03.2014 10:45 |
|
| |
|
Ii imbrac cat mai lejer blugi,adidasi ,maleta,hanorac ca sa nu transpire pt ca alearga foarte mult, bicicleta,role :
|
sus |
 |
|
cristinasimona

|
11.03.2014 11:08 |
|
| |
|
Intr-o zi de primavara insorita imi imbrac printesa in rochita viu colorata cu colanti si sandalute .[/img]
|
sus |
 |
|
swetty85

|
11.03.2014 4:12 concurs |
|
| |
|
Cred ca tinuta ideala pentru un bebelus este compusa dintr-un body,costumas comod sau treining din bumbac, o jacheta subtire, o caciulita si tenesi.
|
sus |
 |
|
mady79gl

|
12.03.2014 7:13 concurs |
|
| |
|
Pentru fetita mea ii pregatesc o tinuta lejera alcatuitya din rochita,pantofiori si o palariuta,sau pentru o zi mai innorata un costum de blug cu esarfa la gat.
|
sus |
 |
|
rekaalina

Locatie: str.calugareni nr.10 bl.10 sc.b ap.10 bacauCopii reka
|
12.03.2014 8:38 |
|
| |
|
fetita -colanti ,hanorac
baietelul -pantalonide trening,hanorac
|
sus |
 |
|
andine

|
12.03.2014 8:54 |
|
| |
|
Abia astept sa-mi imbrac pustiul si sa hoinarim pe afara; as alege o tinuta comoda : pantaloni raiati (de preferinta), body subtirel, o bluzita, hanorac si un fes simpatic, asa...pentru impresie, ca nu rezista mult pe cap... 
|
sus |
 |
|
soarele_10

|
12.03.2014 11:02 concurs |
|
| |
|
Ii imbrac pe cei mici cu treninguri de bumbac si o vestuta ,pe care o pot da jos usor. 
|
sus |
 |
|
pamypatrasc

|
12.03.2014 1:04 |
|
| |
|
cu hanorac,colanti,eventual o vesta si caciula subtira.
|
sus |
 |
|
|
|