· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli > Activitati de vacanta: scoli si cursuri de vara
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Activitati de vacanta: scoli si cursuri de vara     
admin

18.06.2012 12:16   Activitati de vacanta: scoli si cursuri de vara  citat 

Vacanta mare se apropie cu pasi repezi.
Va prezentam cateva variante interesante prin care cei mici pot sa socializeze, sa invete o limba straina, sa picteze si sa danseze impreuna cu prietenii lor

Vineeeee vacanţa cu trenul ... "Antipa"!
25 Iunie — 30 August

Ia-ţi bilete pentru toată vara şi călătoreşte către domeniul preferat.

Poţi testa profesia de cercetător ştiinţific la Şcoala noastră de Vară care începe din 25 iunie şi va continua cu modulele sale despre păsări şi alte animale din parcuri şi grădini, cu cele despre plante şi insectele din sol, până la sfârşit de august.

Pe cei mici, cu vârste între 5-8 ani, Holly Moly îi aşteaptă în “vagoanele” Atelierelelor de Imaginaţie care, vor fi în această vară, adevărate tabere estivale.


Pe aceia dintre voi care preferă expediţiile, îi aşteptăm să se îmbarce pe Corabia Vacanţei care va ancora în porturile vechi ale lumii, unde vom descoperi împreună fauna şi flora de pe ceramica antică, plantele şi animalele de pe vechile stampe japoneze, ori picturile de pe pieile animalelor vânate de către locuitorii Africii sau populaţiile umane din tărâmurile îngheţate. Împreună cu profesorii voştri vă veţi bucura de plăcerea de a descoperi plantele şi animalele Lumii, folosindu-vă imaginaţia în realizarea picturilor, desenelor, colajelor şi a altor obiecte de plastică mică.

Şi pentru că, în orice călătorie, cineva trebuie să fie gata pentru a da ajutor în caz de primejdie, îi aşteptăm pe toţi curajoşii să participe la atelierele Micilor Sanitari. Organismul uman nu va mai avea niciun secret pentru voi, iar la terminarea atelierelor veţi şti cum trebuie să acţionaţi în cazul unor persoane care au suferit accidente uşoare. Pentru copiii care au decis ca în acestă vacanţă să se joace pentru a recupera Sâmbetele şi Duminicile pline de lecţii din timpul şcolii, am pregătit Atelierele de Joacă şi Dezvoltare. Aici vă veţi face prieteni noi, vă veţi juca afară sau în sălile Muzeului.

PROGRAMELE DE VACANŢĂ se vor derula între 25 iunie si 30 august în sălile de expoziţie, în sălile atelier pentru copii şi în grădina Muzeului.

Vacanta cu Ateliere de creativitate la Muzeului Taranului

In luna iulie, copiii intre 3 si 16 ani sunt asteptati la Atelierul de creativitate al Muzeului National al Taranului Roman, unde timpul inseamna altceva decat computer si televizor.

Cursurile propuse dau frau liber imaginatiei si creativitatii: fotografie, povesti, brodat, croit, tesut la razboi, confectionat papusi din lana, bricolaj, pictura pe diverse suporturi, hartie manuala si altele reprezentand o lista atragatoare de activitati pentru copii in timpul vacantei de vara. Inscrierile se fac la telefon sau direct la muzeu in limita locurilor disponibile (6 – 15 locuri la fiecare dintre ateliere).

Scoala de vara Step in Art
Incepand cu data de 25 iunie, Step in Art ii invita pe copii la cateva ateliere distractive concentrate din doua in doua saptamani. Ateliere de istoria artei, origami, colaj, dictie sau de improvizatie sunt optiunile pe care le propune Scoala de vara Step in Art pentru o vacanta distractiva si educativa.

Scoala de vara Clever children 2012
Clever children organizeaza, ca in fiecare an, cursuri de vara pentru copii cu varsta intre 6 si 14 ani in cadrul carora copiii isi pot imbunatati cunostintele de cultura generala, abilitatile de comunicare si de management al timpului si al banilor.

Cursuri de vara Helen Doron Early English
Centrele educationale Helen Doron din Constanta si Bucuresti organizeaza cursuri de vara in lunile Iulie si August 2012. Copiii cu varsta intre 3 si 11 ani pot participa la programe special pregatite pentru consolidarea cunostintelor de limba engleza dobandite in timpul anului, dar si pentru recreere si distractie.

Orasul de vacanta de la BabelBabelopolis
De 7 ani, cei de la Babel Junior s-au obisnuit sa dea culoare vacantei copiilor intre 5 si 15 ani, sa aduca studiul limbilor straine aproape de sufletul lor, sa dea frau liber imaginatiei si creativitatii prin teatru si arte, sa descopere impreuna cu copiii cooperarea, prietenia si ineditul lumii din jur. In 2012 ii asteapta din nou, in lumea Babel, cu programe noi.


Scoala de vara pentru copii Little London
Daca in aceasta vacanta de vara iti doresti un program relaxat in care copilul tau sa invete si sa se distreze beneficiind de activitati care sa reuseasca sa imbine sportul, arta si joaca in aer curat, Scoala de vara organizata de Little London pentru copii cu varsta intre 2 si 12 ani poate fi alegerea potrivita.

Scoala de vara de cunoastere pentru copii si adolescenti
Daca vrei ca aceasta vacanta de vara sa fie una in care copilul tau sa cunoasca mai multe despre cele mai moderne teorii stiintifice, despre alegerea unei cariere si sa isi dezvolte creativitatea si spiritul de initiativa, Scoala de vara de cunoastere (pentru copii si tineri intre 10 si 25 ani) poate fi destinatia potrivita.


Scoli de vara de limba engleza organizate de Shakespeare SchoolPlanuieste de acum vacanta de vara a copilului tau in 2012, rezervandu-i un loc la o scoala de vara de limba engleza in Anglia, Scotia sau SUA! Programele noastre pentru copii si tineri intre 8 si 25 de ani sunt variate si interesante.

Scoala de vara Arc-en-ciel Estival
Excursii, ore de teatru in limba franceza, germana sau engleza, sport si arte plastice sunt activitati care fac parte din oferta Scolii de vara Arc-en-Ciel Estival, destinata copiilor intre 2 si 13 ani.


Scoala de vara Cei Trei Muschetari
Scoala de vara Cei trei muschetari propune o serie de activitati realizate in aer liber, dar si in muzee, librarii sau biblioteci, prin care copiii cu varsta intre 6 si 12 ani isi dezvolta creativitatea, se relaxeaza si invata lucruri noi.

Cursuri de vara B.Smart pentru copii si adolescenti
Centrul B.SMART invita copiii si adolescentii cu varste intre 4 si 14 ani la atelierele de limbi straine organizate in lunile iulie si august la cele trei sedii ale centrului din Piata Unirii, Piata Alba Iulia si Drumul Taberei.

Scoala de vara Amadeus
Fiecare vacanta de vara a copilului tau ar trebui sa fie speciala. Scoala de vara Amadeus, organizata pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani ofera copiilor experiente interesante si distractive: activitati sportive, lectura, filme educative, arte plastice, care sa le aduca mai aproape vacanta asa cum o stim noi, „cum era odata”.


Scoala de vara de muzica Boem Club
Scoala de Muzica Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti va desfasura pe parcursul vacantei de vara, la fel ca si in anii precedenti, cursurile Scolii de Vara Boem Club.


Scoala de vara Armonia
Clubul Armonia organizeaza in acest an o scoala de vara care sa ii ajute pe copii sa isi dezvolte creativitatea, abilitatile de comunicare, sa ii pregateasca pentru scoala sau sa ii ajute pe adolescenti sa faca fata schimbarilor si momentelor dificile.


sus

Denunta
barbuvalentinviorel

08.08.2012 7:51   Cea mai buna tabara de matematica din tara -la bucuresti  citat 

Tabara de matematica CAMPUSUL GENESIS COLLEGIATE
27-31 august 2012
In saptamana 27-31 va avea loc o tabara de matematica unde invitat de onoare este Presedintele Asociatiei Arhimede prof. Dr. Conf. Petrus Alexandrescu.
Aceasta tabara are ca grup tinta de la elevii care trec in toamna in clasa I pana la cei de clasa a IV-a .
Tabara de matematica propune elevilor claselor I – IV recapitularea si consolidarea cunostintelor dobandite in ultimul an scolar, de asemenea, antrenarea lor in vederea promovarii cu succes a diferitelor forme de verificare scolara (concursurile Evaluarea in Educatie, Comper, Arhimede, Euclid, Cangurul Matematician) si a testelor. Este stiut faptul ca atunci cand elevii invata cu bucurie, le dispare senzatia de supraefort, pe care multi elevi o resimt.
Nu organizam doar cursuri obisnuite, care ar putea parea copiilor rigide si monotone, ci vizam mult mai mult decat atat: tinem cont de clasa, pregatirea si capacitatea elevilor si le oferim posibilitatea de a fi creativi, ii ajutam sa inteleaga rostul si importanta scolii, le oferim numeroase activitati si, astfel, elevii vor fi stimulati intr-un mod placut privind aprofundarea materiei ce li se preda
In cadrul taberei, vor fi organizate iesiri distractive: cinematograf, patinoar , jocuri, concursuri bowling.
Contact:
Coordonator tabara :
Profesor pentru invatamant primar Barbu Valentin-Viorel
Tel: 0763 643 149


sus

Denunta
blackolive

16.06.2014 8:46   SAPTAMANI CREATIVE BUTTERFLY  citat 

In lunile de vara, la Butterfly se organizeaza saptamani tematice de vacanta pentru prescolari sau scolari inscrisi sau nu la butterfly in timpul anului scolar.

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: