· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Sanatate > Avantajele mersului la psihoterapeut
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Avantajele mersului la psihoterapeut     
DavidLacramioara

30.09.2015 9:51   Avantajele mersului la psihoterapeut  citat 

Buna ziua!

Recomand cu caldura tuturor celor care au nevoie sau simt ca au nevoie si nu sunt siguri, macar o data sa mearga la un psihoterapeut/psiholog.
Anul trecut am avut 3 evenimente tragice in familie, si dupa multe nopti nedormite am decis sa merg la un psiholog. A fost cea mai buna alegere pe care am luat-o. A fost nevoie doar de o sedinta in care mi-a explicat ca e vorba despre o psihotrauma si ca subconstientul lucreaza si voi avea nevoie de timp pentru vindecare, insa ma voi vindeca singura fara a fi nevoie de terapie, deoarece nu e bine sa intervii acolo unde se vindeca de la sine.

Am reusit sa discut cu acel specialist si sa mi fac ordine in ganduri, lucru foarte important, am plecat foarte linistita de acolo. Lasa aici si numele specialistului, in cazul in care mai are nevoie cineva - Dr. Dana Stejar - medic psihiatru & psihoterapie, centrul ProVita.

Aveam nevoie de asa ceva...


sus

Denunta
AmiraS

30.09.2015 9:57     citat 

Buna ziua! Pe langa cele spuse mai sus, in favoarea mersului la psihoterapeut, as vrea sa adaug urmatorul fapt: marele avantaj al terapiei (pe langa toate celelalte), este acela ca, la sfarsitul ei, pacientul ramane cu un set de tehnici invatate, astfel incat, pe viitor sa fie capabil sa faca singur fata provocarilor vietii, sa poata gestiona situatiile tensionante, evenimentele dureroase, etc.

Recomand cu caldura, tuturor celor care au nevoie de ajutor specializat, mersul la psihoterapeut !


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: