· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli > Nu stiu cum sa reactionez...
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Nu stiu cum sa reactionez...     
mama-necunoscuta

10.02.2016 4:54   Nu stiu cum sa reactionez...  citat 

Buna ziua!

O prietena m-a indrumat catre sait-ul dumneavoastra, in timp ce ii relatam intamplarea ce a avut loc la gradinita baietelului meu. Voi incerca sa o prezint si aici cat mai succint, cu rugamintea de a ma sprijini putin in ceea ce priveste atitudinea cea mai potrivita pe care sa o adopt in continuare.
Asadar, povestea a inceput cu o nepotrivire care mi s-a parut ca a existat intre meniul zilnic afisat la intrarea in gradinita si ceea ce baietelul meu mi-a relatat ca a avut in farfurie. Acest lucru s-a mai intamplat de cateva ori ( adica in special la felul 2 unde ba lipsea carnita, ba era inlocuita garnitura afisata cu piure, ba ambele...).
In ziua respectiva am plecat acasa si nu am mai dat mare importanta intamplarii, insa a doua zi am intrat in vorba cu ingrijitoarea baietelului meu chiar in timp ce citeam meniul pentru ziua urmatoare. Cu acest prilej, am intrebat-o daca cu o zi in urma au avut piure sau orez; bineinteles a raspuns ca a avut ce scrie acolo si ca pot intreba si celelalte colege ale ei ( celelalte ingrijitoare). I-am zis doar ca baietelul meu in general nu minte, cu atat mai putin in legatura cu mancarea si ca daca nu corespunde meniul afisat nu e in regula deloc.
Apoi am plecat, insa cand l-am luat pe baietel dupa-amiaza, l-am intrebat cum s-a purtat ingrijitoarea cu el si mi-a spus ca urat. L-am intrebat cum adica urat? Si mi-a zis ca a venit la el la masa, a tipat la el, l-a certat, l-a acuzat ca minte si i-a spus ca e suparata pe el (de fata cu ceilalti copii). Si apoi a inceput sa se invinovateasca, spunand ca din greseala a mintit, ca in loc de piure a avut orez si carnita o mancase deja.
Copilul a plans si nu l-a impacat nimeni, iar educatoarea a tinut isonul ingrijitoarei. Cand mi-a relatat aceste lucruri, m-a rugat sa nu ii spun ingrijitoarei pentru ca ii este frica ca tipa iar la el. (mi-a spus acest lucru soptit desi eram pe drum) Apoi a zis ca nu vrea sa mai vorbeasca.
L-am mai intrebat ce culoare avea orezul lui si mi-a zis ca galben deschis. I-am preparat acasa piure si salata de varza, si mi-a zis ca "orezul" acela nu ii place, decat varza. (lui nu ii place de fel piureul).
Cam asta e povestea...Una dintre povesti...
Eu intentionez sa am o discutie cu ingrijitoarea, referitor la atitudinea fata de copil; insa ma tem pentru cum ar putea sa se comporte in continuare cu el.
Este vorba despre Gradinita 67, sector 3.
Multumesc.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: