· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Concursuri parinti.com > Dr. Kid - Parinti in control
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2  »
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
autor Dr. Kid - Parinti in control     
admin

01.08.2014 11:52   Dr. Kid - Parinti in control  citat 

a ce? In viata apar situatii pe care un parinte ar trebui sa le tina sub control. Cât de important este pentru voi să aveţi bani pentru situaţiile neprevăzute la care este expus copilul? Cum ar fi o fractura sau arsura? Poate chiar spitalizare sau interventie chirurgicala? Cunoasteti cazuri de afectiuni grave la copii? Din pacate, in Romania, zilnic, 35 de tineri cu varste cuprise intre 0 si 26 de ani sunt diagnosticati cu o afectiune grava (sursa: Studiu Institutul Oncologic Bucuresti, 2003)?

de ce sa lasi sanatatea copilului tau la mana sortii? Ceea ce nu poti preveni, poti controla.
Cat de important este sa asiguri sanatatea copilului tau?Adreseaza intrebarile tale consultantului Metropolitan Life. Vei primi raspunsul la intrebare in cel mai scurt timp. In plus, cele mai interesante 10 intrebari, vor fi premiate cu un Snoopy de plush, iar parintele cel mai activ in discutiile pe acest subiect va primi 3 luni gratuite la asigurarea de sanatate Dr. KID pentru a unde gasesc acel consultant de la Metropolitan Life ca sa ii adresez intrebari.

sus

Denunta
admin

02.08.2014 10:33     citat 

Puneti intrebarile in acest topic si consultantul ( user-ul) Metropolitan Life va raspunde la ele.


Ultima modificare efectuata de catre admin la 05.08.2014 7:40, modificat de 1 data in total

sus

Denunta
marcris84
Locatie: STR.CORNELIU BOTEZ NR.8,ET.2,AP.4,SECTOR 2,BUCURESTI

02.08.2014 3:43     citat 

In cazul spitalizarii sau a cat are nevoie copilul??

sus

Denunta
IRI0505
Copii
Ioana: 13 ani, 5 luni
Andrei: 10 ani, 4 luni

05.08.2014 12:58     citat 

Din cate am inteles asigurarea Dr. Kid de face pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 o zi si 22 ani. Ce se intampla daca in intervalul acesta copilul nu beneficiaza de asigurare, in sensul ca e bine, sanatos si nu a o sa beneficiem daca o sa fie nevoie si de banutii pe care i-am dat pana atunci. Sper ca mi-ati inteles intrebarea. zambet

sus

Denunta
Metropolitan Life

05.08.2014 3:38   Raspuns intrebare - marcris84  citat 

Buna ziua Marcris84,

In cazul in care copilul are nevoie de spitalizare, parintele poate folosi asigurarea si primi sprijin financiar din partea companiei in limita sumelor asigurate. Sumele sunt specificate pe polita, in urma optiunii clientului, exprimata la momentul semnarii politei. In cazul spitalizarii, suma de care poate beneficia parintele care a numarul de zile de spitalizare, iar suma asigurata pentru fiecare zi de spitalizare este mentionata pe polita. Aceasta poate fi intre 50 si 150 lei / zi, conform pachetului de asigurare ales.
Legat de interventia chirurgicala, se va plati suma corespunzatoare interventiei chirurgicale suferite, in functie de complexitatea acesteia. Suma este mentionata pe polita la suma asigurata pentru chirurgie si poate fi de maxim 10.000 lei.


sus

Denunta
marcris84
Locatie: STR.CORNELIU BOTEZ NR.8,ET.2,AP.4,SECTOR 2,BUCURESTI

07.08.2014 12:27     citat 

Multumim pt raspuns

sus

Denunta
Metropolitan Life

11.08.2014 8:16   Raspuns intrebare - IRI0505  citat 

Buna ziua IRI0505,

Asigurarea de sanatate Dr. KID ofera in primul rand protectie copilului dumneavoastra impotriva mai multor riscuri frecvente in copilarie precum cel de imbolnavire, de fracturi, arsuri, de spitalizare etc. Gasiti aici descrierea completa a nevoilor de economisire pe termen lung, puteti atasa clauza Invest si astfel asigurarea va avea un rol dublu: atat protectie pentru copil, cat si economisire pe termen lung pentru viitorul acestuia. Protectia functioneaza astfel: pe tot parcursul perioadei in care polita este in vigoare, titularul (de obicei parintele) va primi pentru copil beneficiile financiare corespunzatoare in cazul in care se intampla unul dintre evenimentele asigurate. Daca in perioada de asigurare nu se intampla nici unul dintre evenimentele asigurate, primele de asigurare nu se vor restitui, acesta fiind modul de functionare a viata. Acumularea de capital se obtine prin atasarea unei clauze de economisire sau de investitii.


sus

Denunta
rosanita
Locatie: Buftea
Copii
Andrei: 17 ani, 7 luni
Teodora: 10 ani, 7 luni
am nascut deja!

18.08.2014 1:37   intrebare  citat 

In cazul in care sunt asigurati 2 frati , se face vreo reducere la plata asigurarii?

sus

Denunta
maricica01

18.08.2014 2:15     citat 

Daca tratamentul este solutionat in strainatate,polita de asigurare in ce masura acopera costurile?

sus

Denunta
georgeta29
Locatie: sat Ciorasti,comuna Priponesti,judet Galati

18.08.2014 2:23     citat 

Sunt mai multe variante de polita de asigurare in cadrul asigurarii de sanatate,astfel incat sa putem alege pe cea care se muleaza mai bine pe interesele noastre?Dupa cat timp de la incheierea politei intra efectiv in vigoare beneficiul?

sus

Denunta
mandy01
Locatie: tecuci

19.08.2014 5:55     citat 

Care este limita minima si maxima de varsta necesare pentru incheierea politei?

sus

Denunta
Metropolitan Life

22.08.2014 6:09   Raspuns intrebare - rosanita  citat 

Buna ziua,

Daca in familie exista doi copii, iar primul are deja o asigurare, cel de-al doilea copil pentru care se incheie asigurarea Dr. KID va primi o reducere de 10%. Conditia este ca titularul politei (parintele, bunicul, matusa, etc) sa fie acelasi pentru ambii frati.


sus

Denunta
Metropolitan Life

22.08.2014 6:11   Raspuns intrebare - maricica01  citat 

Buna ziua,

Dr KID este o asigurare de sanatate cu acoperire larga, fiind valabila in Romania, in afara tarii, in spitalele de stat, cat si in cele private.


sus

Denunta
Metropolitan Life

22.08.2014 6:13   Raspuns intrebare - georgeta29  citat 

Buna ziua,

Cele 4 variante de protectie a este nevoie de accesarea unui serviciu medical, polita intra in vigoare imediat dupa efectuarea primei plati,. In cazul unei imbolnaviri, polita de asigurare poate fi accesata dupa o perioada de 90 de zile de la incheierea acesteia.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
mergi la: