· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Casnicie, familie >Noi, barbatii > Triapidix 300
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Triapidix 300     
gelutzu

17.08.2017 1:02   Triapidix 300  citat 

Produse pentru slabit pareri

sus

Denunta
janas

23.11.2017 2:28     citat 

Si ceaiurile de slabit sunt indicate daca se doreste o slabire fara efect yoyo si fara sa aduca neplaceri prea mari organismului. Nu trebuie uitat ca un regim alimentar bine urmat va grabi aparitia si mentinerea rezultatelor. La fel si cu practicarea miscarii si exercitiilor fizice in fiecare zi.

sus

Denunta
martinav

24.04.2018 10:14     citat 

Nu trebuie neglijat in nici un fel sportul. Sportul e un factor care contribuie intr-un mod placut la sanatatea fizica a organismului nostru. Fara sport organismul se atrofiaza. Vorbim aici despre sanatatea creierului, a inimii, articulatiilor, plamanilor, muschilor si oaselor s.a. Sport ul si consumul optim de apa ne ajuta sa ne mentinem corpul in parametrii cei mai buni de functionare.

sus

Denunta
evaw

21.06.2018 9:45     citat 

Suplimentele pentru slabit sunt eficiente, dar ideea e ca nu este de ajuns doar sa iei niste capsule pentru a slabi. E nevoie de mai mult de atat. Trebuie facuta miscare in fiecare zi si trebuie sa fie redus drastic aportul de calorii astfel nu se pot obtine rezultate prea bune.

sus

Denunta
markolino

04.12.2018 10:58     citat 

Pentru slabit cel mai bine e sa se tina dieta si sa se faca miscare. Daca se face miscare corpul va avea o stare de sanatate mult mai buna si in plus ne vom putea mentine in forma pe o perioada mai mare de timp.

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: