· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Etapele dezvoltarii > Copii cu usoare intarzieri in dezvoltare
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Copii cu usoare intarzieri in dezvoltare     
Alinus0611
Copii
: 5 ani, 3 luni

20.03.2019 3:03   Copii cu usoare intarzieri in dezvoltare  citat 

Buna ziua. Sunt noua pe acest site. Am o fetita de 3,5 ani. Are o usoara intarziere in dezvoltarea psihomotorie. Inca de la 7 luni mergem la neurolog, si luam tratament, am mers la kinetoterapie cateva luni. A mers in picioare la un an si 6 luni.
Este foarte apropiata de copiii de varsta ei, acum ne confruntam cu vorbitul...,,mama" spune de la 8 luni , acum spune aproape orice cuvant, repeta dupa mine dar nu leaga propozitii simple.
La ultima vizita la neurolog ni sa spus ca a recuperat foarte bine, insa la partea de limbaj mai avem putin de recuperat si o sa incepem cu logopedia.
Este foarte isteata, intelege orice ii spun, aduce orice ii cer...nu toata lumea sesizeaza intarzierea ei. Merge si la gradinita unde doamna se intelege cu ea f bine. Face pipi la baie, se comporta ca si ceilalti doar ca inca nu vorbeste ca ei.
Intrebarea mea este pentru mamicile care au copii mai mari si au intampinat aceleasi probleme, cum sau recuperat? Cand ajung sa fie la nivelul celorlalti copii de varsta lor?


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: