Am si eu o mica problema,mi-am inceput viata sexuala in 3 luni si cam de pe atunci a doara un testicol (stang)
ma si loveam usor ce-i drept dar nici sa ma doara pana in ziua de astazi nu mi se pare normal!
Am facut o luna pauza(sunt in continuare in pauza ) dupa 3 luni am 1 luna deja de pauza si aproape in fiecare zi acuz o durere usoara de testicole(sau doar stangu nu imi pot sa seama exact)
Am tot citit pe internet articole si auzisem de o boala tratabila prin antibiotice,insa printre simptome ar fi si niste scurgeri incolore(ceea ce nu posed ) ! si ori sunt eu obsedat de ce am citi ori chiar este foarte putin (vizibil) umflat testicolul stang!
La efort (la sala ma duc de 3 zile) dupa 1 ora de efort,ma dor mai mult! Nu este durere groaznica,dar este deajuns sa ma puna pe ganduri si sa va intreb WTF? Ce este ?
---------- Znuff a auzisem de o boala tratabila prin antibiotice,insa printre simptome ar fi si niste scurgeri incolore(ceea ce nu posed ) ! si ori sunt eu obsedat de ce am citi ori chiar este foarte putin (vizibil) umflat testicolul stang! ----------
Eu cred ca ar trebui sa mergi la un medic, ori de familie, ori urolog, si sa nu iei nici un tratament gasit pe internet, chiar daca simptomele seamana cu ale altora.
Probabil ca te gindeai si tu ca asta ar trebui sa faci, adica sa mergi la medic, dar macar ti-am intarit convingerea