|
|
autor |
Joc PC -Harry Potter- sau macar o varianta de jucat online ?  |
laucos

Copii B A
|
11.02.2007 7:33 Joc PC -Harry Potter- sau macar o varianta de jucat online ? |
|
| |
|
Ma zapaceste cupilul sa ii cumpar un joc cu Harry Potter pentru calculator ...din pacate desi am cautat nu am gasit in nici-un magazin specializat acest fel de joc ( cel putin nu in ultima luna de cand mi-a mancat neuronii cu el ).
Aveti idee daca il pot descarca de undeva de pe net sau daca exista vreo varianta de jucat online pe undeva Please heeelp !!!!
|
sus |
 |
|
|
Christa

|
|
laucos

Copii B A
|
11.02.2007 8:21 |
|
| |
|
Mercic mult Christa , vreo doua le-a incercat imediat
Daca mai aveti variante va rog , nu ezitati sa le postati 
|
sus |
 |
|
Amedy

|
13.02.2007 1:45 |
|
| |
|
Am eu un CD cu jocul haryy Potter si piatra filozofala, fii-miu l-a terminat deja de mai multe ori.Ii fac o copie maine la un vecin si ti-l trimit daca vrei .
|
sus |
 |
|
little_djini

|
21.02.2007 10:04 |
|
| |
|
Se gasesc pe net . Vrei sa iti fac cd-uri cu ele? Gratis. Daca vrei vb pe privat.
|
sus |
 |
|
|
somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
21.02.2007 11:22 |
|
| |
|
Am si eu un CD, daca vrei.
|
sus |
 |
|
NicoletaBotez

Locatie: Bucuresti, sector 2Copii Andreea-Maria: 15 ani, 11 luni Daniel-Gabriel: 12 ani, 10 luni Catalin-Mihai: 12 ani, 10 luni
|
27.02.2007 11:35 |
|
| |
|
Si eu am jocurile Harry Potter....daca imi dati cd-uri sau 1 DVD le pun pe toate gratis... 
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
27.02.2007 12:28 |
|
| |
|
Fetelor, multumesc din suflet dar eu am rezolvat problema
O prietena de familie mi-a imprumutat toate 4 CD-urile originale asa incat acum am un pici extraordinar de fericit si de ...ocupat .
Un multumesc special lui Amedy care a fost extraordinar de draguta si si-a facut timp sa imi trimita primul CD
Din pacate eu nu pot intoarce favorul deoarece cd-urile originale nu le pot copia si functioneaza in calculator doar daca este introdus cd-ul in timpul jocului 
|
sus |
 |
|
Amedy

|
27.02.2007 12:43 |
|
| |
|
Laura, cu placere, stai linistita ,stiu ca nu se pot copia.
Nicoleta , vreau eu jocurile, scrie pe mesaj privat unde sa iti trimit Cd-ul.Multumesc.
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
11.03.2007 10:25 |
|
| |
|
Buuun, am ajuns sa ma blochez
So : cine a jucat Harry Potter si prizonierul din Azkaban la ''Examenul final al lui Hermione '' : cum deschid a treia usa de la partea cu dragonul ( acolo unde ai timp limita si 3 usi cu cate un scut )
Am reusit sa deschid 2 dar acolo unde intru pe usa cu un steag de-asupra ce se deschide doar pe o perioada limitata de timp cand cobor la fantana gasesc usa de jos inchisa
Ma puteti ajuta 
|
sus |
 |
|
mimihaisuper

|
02.08.2009 4:59 joc harry potter |
|
| |
|
cn ma poate ajuta si pe mn cu un joc harry potter...nu sunt inca parinte...dar vreau sai fac nepotelului meu un cadou stiu cat de mult isi doreste un joc harry potter si nu am gasit sa cumpar la magazine....ma puteti ajuta va roooooooooog 
|
sus |
 |
|
alin2009

|
17.05.2010 9:22 jocuri cu harry potter |
|
| |
|
as vrea si eu niste jocuri cu harry potter pentru o prietena are nevoie cine poate sa imi dea am nevoie inainte de 3 iunie 2010 as vrea sa ma contactati pe Y!M id : pestisor_alin2003 
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
zkdzkd

|
23.12.2020 8:54 good |
|
| |
|
Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts.
바카라사이트
(https://polaris-ed.com)
|
sus |
 |
|
zkdzkd

|
|