· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
CHAT  |
Loreena

Locatie: Bucuresti, sector IICopii Carla Maria: 17 ani, 6 luni
|
11.10.2004 3:15 CHAT |
|
| |
|
Cum intru pe chat?
Am apasat pe rubrica general, dar doar mi-a aparut numele in dreapta si atat.
Ce mai trebuie sa fac?
|
sus |
 |
|
|
nightwish

Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)Copii INGRID: 18 ani, 9 luni
|
11.10.2004 4:33 |
|
| |
|
pai in principiu nu ar mai trebui sa faci nimik altceva. vezi ca butonul de pop-up sa nu fie apasat (e chiar in bara aia gri). uneori chatul e perceput ca pop-up si din cauza asta nu poti intra.
|
sus |
 |
|
iniMioara

|
12.10.2004 11:01 |
|
| |
|
.... tzarnu' ie pe camp, tzarnu' ie pe camp, uraa dragutzaaaa meaaa.....(cand eu cu jale ) // ... cam asha-s io p'acilea
... bre, un' sunt pop-up alea????? ca le-am catat peste tat // ... si..mai am o intrebare : de ce putem intra pe ch iar acu' nu??/// ..cine mi-a dezactivat.....ce s-a dezactivat ???
|
sus |
 |
|
bursucu

|
12.10.2004 2:01 |
|
| |
|
pe chat se poate intra de la orice calculator? de oriunde???
deci, daca se poate accesa pagina, se poate accesa si chat-ul???
nici eu nu vad pop-urile... si de cate ori am incercat, imi aparea ca sunt conectata. Doar atat!!!
de care bara gri, e vorba???
semneaza,
tonto-tontolino 
|
sus |
 |
|
Planorista

|
12.10.2004 6:47 |
|
| |
|
cind faceti click pe numele chat-ului unde doriti sa intrati (copii, familie, general) tineri tasta strg (ctrl) apasata lung, pina apare pop-up-ul.
|
sus |
 |
|
|
Theodora

Locatie: Atena,Copii Alexandros: 20 ani, 1 luna Yannis: 20 ani, 1 luna
|
12.10.2004 9:11 |
|
| |
|
Buna!
Sa stiti ca nu sint maestra nici eu,dar am un sot tere maestru si el mai ma invata si pe mine!
Deci pop-ups se dezactiveaza de sus,pe bara gri,eu folosesc OPERA 7.5,dar indiferent ce folositi,exista optiunea TOOLS.Da clik pe Tools si du-te la Quick preferens.da clik si apar mai multe optiuni,incepe cu "open all pop-ups",acolo dai clik si intrii pe chat!
Si eu aveam aceeasi problema de doi ani si ceva.de cind sint membra,nu am intrat niciodata pe chat si azi dim am reusit!
E de preferat,cind termini,sa urmezi din nou aceeasi cale si sa "block unwanted pop-ups".
Chestia cu blocatul acestor pop-ups se face ca sa nu fii bombardata cu diferite chestii ,ex reclame...zice al meu sot!!!
Succes!
|
sus |
 |
|
nightwish

Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)Copii INGRID: 18 ani, 9 luni
|
13.10.2004 7:18 |
|
| |
|
---------- bursucu a scris: pe chat se poate intra de la orice calculator? de oriunde???
deci, daca se poate accesa pagina, se poate accesa si chat-ul???
----------
In principiu poti intra de pe orice calculator. daca nu reusesti cu pop-up-urile, intra in Tools-internet options-Advanced - si da acolo click pe Restore default. Ar trebui sa mearga. 
|
sus |
 |
|
iniMioara

|
13.10.2004 8:39 |
|
| |
|
....uuuuuooooffffff
...am incercat cam toate variantele ce ni le-ati dat, si....nik
1) Tools-internet options-Advanced - si da acolo click pe Restore default. - nu s-a intamplat nik
2) clik pe Tools si du-te la clik pe Tools si du-te la Quick preferens.da clik si apar mai multe optiuni,incepe cu "open all pop-ups",acolo dai clik si intrii pe chat - nici asta n-a mers// in tools n-am gasit Quick preferens
3)cind faceti click pe numele chat-ului unde doriti sa intrati (copii, familie, general) tineri tasta strg (ctrl) apasata lung, pina apare pop-up-ul.-ntz

|
sus |
 |
|
Onush

|
13.10.2004 8:47 |
|
| |
|
iniMioara, la Windows Xp default este cu pop -up blocat
Incearca si asa ...
In pagina de Explorer... Tools... Internet Options... Privacy .... ia setarea de pe Block-pops ... Apply ... eventual un Refresh ca sa ii introduca noile setari 
|
sus |
 |
|
iniMioara

|
13.10.2004 9:12 |
|
| |
|
..io n-am Windows Xp , ci '97
|
sus |
 |
|
Christa

|
13.10.2004 9:23 |
|
| |
|
---------- iniMioara a scris: ..io n-am Windows Xp , ci '97 ----------
97 nu 'se' egzista, doar 98.
E posibil cumva ca ai instalat un firewall sau ceva asemanator? Si ala se poate ca iti impiedica deschiderea pop-up-ului.
Dar tu folosesti Internet Explorer sau alt Browser? Poate incerci cu Netscape, Mozilla sau Opera? 
|
sus |
 |
|
iniMioara

|
13.10.2004 9:37 |
|
| |
|
..'98 am dar la cum sunt de ametita, o cifra in minus nu mai conteaza
..si folosesc Internet Explorer // m-am uitat inca o adta sa nu bag deshtul altundevA
Multzam tuturor, si...iertaciune dak va ametesc, dar.....trebe sa-l dovedesc pana la urma, ca tare imi mai lipseshte ch 
|
sus |
 |
|
Christa

|
13.10.2004 9:52 |
|
| |
|
---------- iniMioara a scris: ..si folosesc Internet Explorer // m-am uitat inca o adta sa nu bag deshtul altundevA  ----------
no bine, amu ca am ajuns pana aici, ce versiune a lui IE ai? 5, 5.5 sau 6? Apoi vedem mai departe.
Si nu ai zis daca folosesti Firewall, ceva de genul ZoneAlarm sau NortonPersonalFirewall sau altceva de la Norton etc.?
|
sus |
 |
|
iniMioara

|
13.10.2004 11:13 |
|
| |
|
...tocmai am aflat ca avem restrictii de sus si nu voi mai avea acces la ch niciodata de la serv
va multumesc inca o data pentru ajutor
p.s. 5.5 am 
|
sus |
 |
|
bursucu

|
13.10.2004 11:27 |
|
| |
|
---------- iniMioara a scris: ...tocmai am aflat ca avem restrictii de sus si nu voi mai avea acces la ch niciodata de la serv
va multumesc inca o data pentru ajutor
p.s. 5.5 am  ----------
oare sa fie aceeasi problema? de sus? momentan nu am cum sa aflu,
dar sper sa aflu.
am windows XP si folosesc Crazy Browser...
|
sus |
 |
|
|
|