· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Respiratie greoaie!  |
liviavetuta

|
26.12.2005 2:28 Respiratie greoaie! |
|
| |
|
Buna!
poate ma ajuta cineva cu un sfat: am observat ca bb are o respiratie mai greoaie, si parca se aude si un harait , mai ales in timpul cat el suge de la tatica. temperatura nu are, dar poate fi vorba de o raceala? in camera lui sunt 23-25 grade. sau este umiditatea prea scazuta?
voi ce parere aveti? bb are 12 zile!
|
sus |
 |
|
|
loredana_dancan

Locatie: cluj-napocaCopii Dancan Tudor Gabriel: 16 ani, 9 luni
|
26.12.2005 3:04 |
|
| |
|
si al meu are uneori respiratia greoaie. Eu cred ca trage din nasuc muci. Incearca sa-l cureti cat mai des. Eu asa fac si functioneaza.
|
sus |
 |
|
iutzulica

|
27.12.2005 6:58 |
|
| |
|
in primul rand cheama acasa un medic sal asculte la plamani bine,e nou nascut,nu merge cu presupusul.trebuie sal vada un medic,si daca el iti recomanda,il vei curata mai des,ca si curatatul asta cam usuca mucoasa nazala,si daca mai ai si aerul uscat poate sa se si inece si sa tuseasca.cheama medicul
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
28.12.2005 4:21 |
|
| |
|
Mai , spuneti-mi si mie cum se face curatatul asta al nasucului corect, si cu ce , ca mie mi-a recomandat medicul cu vata si cu ser fiziologic, dar nu am prea avut rezultate. trebuie sa introduc vata mai adanc in nasuc? ca mie imi este teama de aceasta operatiune.
|
sus |
 |
|
fata

Locatie: FinlandCopii David-Andrei: 16 ani, 9 luni Iulia Alexia: 11 ani, 10 luni
|
28.12.2005 4:38 |
|
| |
|
Bebeul meu are 5 luni si mereu are o respiratie greoaie. Nu are nimic, eu ii pun ser fiziologic in nasuc, uneori ii mai mai bag putina vata, uneori ii curat cu pompita. Foarte important este sa fie umiditate in camera, ceea ce la mine nu prea e. Cred ca un umidificator de camera e cel mai bun, dar nu stiu de unde sa iau si nu am idee nici cat costa.
Carmen
|
sus |
 |
|
|
alinatent

Locatie: oradeaCopii Bogdan: 19 ani, 9 luni horia: 17 ani, 5 luni
|
28.12.2005 7:55 |
|
| |
|
Livia, l-a vazut medicul pe bebe?
te intreb pt ca s-ar putea sa fie totul ok
la mine amindoi baietii au avut in primele 3 luni o respiratie un pic mai ciudata si eu aveam impresia ca se aude un hiriit in timp ce respirau
cu primul facusem deja o obsesie, stateam noaptea si il ascultam cum respira, aveam impresia de la secunda la secunda ca se va opri sa mai respire
si asta in conditiile in care medicul nostru l-a consultat si la rasconsultat si l-a tot ascultat de nu stiu cite ori, la insistentele mele
mi s-a spus la un moment dat ca in primele 3 luni, pur si simplu dureaza pina ei "isi curata" caile respiratorii, au niste secretii inca din timpul vietii intrauterine si ca la un moment dat le dispare de la sine (bineinteles daca nu are si alta afectiune)
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
28.12.2005 8:18 |
|
| |
|
da alinatent l-a vazut medicul , l-a consultat si a spus ca totul este ok. acum nu stiu ce sa zic, respiratia mai greoaie o are cand suge se opreste se odihneste si iar de la cap. o fi din cauza ca nu stiu eu sa-i curat bine nasucul? dar m-am uitat atenta si nu are nici un fel de mucozitati. poate e asa cum ai spus tu .
|
sus |
 |
|
iutzulica

|
29.12.2005 12:43 |
|
| |
|
poate nu a fost bine aspirat la nastere.am o prietena care a avut aceeasi problema dar ia rezolvato o doamna doctor orelist de la policlinica pescarus cu o sonda de unica folosinta,si ia tras numai resturi necuratate de la nastere.incearca la un orl.policlinica asta e in sectorul 2 la diham
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|