In schimb mergeti la un cabinet sau intr-o clinica sau intr-un centru de sanatate unde exista SCIO - diagnosticare si tratament prin biorezonanta.
Daca aveti norocul sa dati peste un personal calificat , bine pregatit (asta inseamna sa fi urmat cursuri cu inventatorul dispozitivului), atunci copilul poate beneficia de o serie de sedinte care sa-l ajute in ameliorare sau chiar vindecare.
Am intrebat pt ca noi i-am pus unul acolo la coloana la operatie dar nu vad mari progrese ......bine e de vreo 2 saptamani dar am vrut sa aflu si parerea altora.si in schimb vreau sa spun ca-mi recomandasera vreo 10 dispozitive pt baiat mi s-a cu homeopatie sau acupunctura ,dar mi-e frica sa nu profite asa-zisii doctori naturisti de suferinta si disperarea si de ce nu de naivitatea noastra si sa nu dea rezultate. M-ar ajuta sa stiu ca au incercat si altii si eventual poate stiti un doctor bun homeopat pt incontinenta noastra. Doamne -ajuta!
a mai am o intrebare ....incontinenta afecteaza si erectia ? Sau daca nervul acela e mort( sectionat) asta e imposibil? Va multumesc tuturor pt raspuns.Numai bn.