|
|
autor |
Trimite-ti copilul gratuit intr-o tabara de creatie  |
Tan-Tan

|
02.12.2009 5:48 Trimite-ti copilul gratuit intr-o tabara de creatie |
|
| |
|
Vine vacanta de iarna dintre semestre Daca pentru vacanta din decembrie faceti o iesire cu familiala sau aveti planuri, in vacanta de ianuarie trimite-ti copilul intr-o tabara creativa impreuna cu alti copii unde sa-si faca prieteni.
Ai o inregistrare video cu copilul tau? Il recomanda vocea si talentul? Poate fi orice: dictie, vocaliza, recitare, strigatura, orice ii pune vocea si talentul in valoare.
Inscrie-l in concurs pentru un loc in Tan-Tan Tabara, iar daca primeste cele mai multe voturi intr-o zi il declaram castigator!
Sustine-l si incurajeaza-ti prietenii sa-l voteze pentru ca Tantum Lemon are premii instant si pentru cei care voteaza!
www.tan-tan.ro
|
sus |
 |
|
|
Tan-Tan

|
02.12.2009 5:54 |
|
| |
|
Va invit sa discutam detaliile Tan Tan taberei. Orice intrebari sau nelamuriri aveti va stau la dispozitie.
|
sus |
 |
|
admin

|
02.12.2009 8:34 |
|
| |
|
Bine ai venit in forumul nostru Tan-Tan.
Dragi parinti sunteti invitati la discutie impreuna cu sponsorul nostru.
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
02.12.2009 9:21 |
|
| |
|
deci, nu pot sa zic decat ca am incercat sa intru pe pagina lor de net si antivirusul meu (care e cu licenta) mi-a m-a, cica prezinta pericol - pagina web blocata
si am incercat de vreo 3 ori.... 
|
sus |
 |
|
ana_348

|
02.12.2009 9:31 |
|
| |
|
la mine merge
e pentru copii intre 7 si 10 ani, nu ma incadrez (nici io nici fii-mea )
|
sus |
 |
|
|
Tan-Tan

|
02.12.2009 11:24 site-ul tan-tan.ro |
|
| |
|
Am testat site-ul. Il puteti accesa cu incredere, nu este virusat.
|
sus |
 |
|
Tan-Tan

|
|
marinela72

Locatie: ConstantaCopii Alexandra, a little princess: 20 ani, 6 luni
|
04.12.2009 11:52 |
|
| |
|
Buna ziua si va multumim pentru concurs...este superb sa vezi atatia copii talentati la un loc.
Am incercat sa ne inscriem pe site-ul dvs, am intrat dar din pacate filmuletele noastre sunt prea mari si au alt format decat cel permis si nu am reusit sa le facem mai mici...
Punem aici link-ul catre filmulete si poate vom reusi totusi sa postam si pe site.
Mult succes si sarbatori fericite!
Alexandra, 7 ani, Constanta

|
sus |
 |
|
Tan-Tan

|
05.12.2009 1:02 Tan Tan Tabara |
|
| |
|
Va multumim pentru atentia acordata concursului Tan Tan Tabara.
Vom analiza filmele atasate de dumneavoastra si vom face tot posibilul sa va ajutam sa-l inscrieti pe site-ul taberei cat mai repede.
Recomandarea noastra este ca filmul sa fie avi si sa nu depaseasca 50 - 60 MB. Daca nu intruneste aceste conditii validarea lui pe site dureaza un pic mai mult.
Multumim inca o data si succes
Echipa
Tan Tan
|
sus |
 |
|
marinela72

Locatie: ConstantaCopii Alexandra, a little princess: 20 ani, 6 luni
|
05.12.2009 11:25 |
|
| |
|
Multumesc pentru raspuns. Voi incerca sa caut un convertor bun, am gasit unul care transforma extensiile mpeg in avi dar nu le face si mai mici...si cum filmuletul meu are 500 de MB...
Daca nu reusim, asta este...vom incerca alta data!
|
sus |
 |
|
nico1973

Copii david: 17 ani, 6 luni ileana: 15 ani, 5 luni
|
08.12.2009 12:54 |
|
| |
|
dar tabara de pictura - desen nu aveti ?
|
sus |
 |
|
megy

Locatie: PetrosaniCopii ANDREI - minunea din vietile noast 16 ani, 10 luni
|
08.12.2009 3:12 |
|
| |
|
de ce se cer atatea date si CNP-ul doar ca sa votez pe cineva?
|
sus |
 |
|
Tan-Tan

|
10.12.2009 8:04 Date vot |
|
| |
|
Buna ziua
Se cer atatea date pentru ca castigati un premiu instant daca va aflati printre primii 250 de votanti. Premiul nu se poate acorda si ridica la livrare decat pe baza cnp-ului.
Multumim
Echipa Tan-Tan
|
sus |
 |
|
Tan-Tan

|
10.12.2009 8:10 Tabara pictura/desen |
|
| |
|
Activitatile din Tan-Tan Tabara includ si activitati de pictura si desen ce-ce-i drept nu este o tabara care sa includa numai aceste activitati.
Insa noi credem ca este bine venita daca nu v-ati facut inca planuri pentru vacanta din Februarie si puteti participa la concurs.
|
sus |
 |
|