Ciprian

Copii Dragos: 17 ani, 10 luni
|
12.01.2006 1:56 kk cu sange? |
|
| |
|
In ultima vreme Dragos (are 7 luni) a un pic de febra, iar astazi a sange. Medicul de familie (care este si pediatru) ne-a ca ar trebui sa ii facem un meniu special si i-a calciu carbonic, dar asta prin telefon. Intrebarea mea este daca ar trebui sa ne ingrijoram si sa mergem la un alt doctor sau doar sa urmam sfatul dat, repet prin telefon.
Va multumesc
|
sus |
 |
|
bdliana

Locatie: constantaCopii Alexia: 19 ani Natalia: 16 ani, 10 luni
|
12.01.2006 3:26 |
|
| |
|
Nu prea e normal ce i se intampla lui BB. Stiam ca nu e motiv de ingrijorare in cazul copiilor constipati, dar nu e cazul vostru.
Daca el e vesel, nu plange, etc, tu il cunosti mai bine, poti incerca sa urmezi sfatul dr, daca nu fuga la alt pediatru.
Oricum, un medic care prescrie antibiotice prin tel. mie nu imi inspira incredere.
de ex. asta vara, Alexia a
E drept ca o plateam de fiecare data, ca nu e dr. mea de fam. dar de data asta nu a a
Avea pana la urma un banal eritem fesier, ceea ce mi se pare mult mai usor decat in cazul vostru.

|
sus |
 |
|
maimai

Locatie: casa plinaCopii George: 24 ani, 10 luni Maria: 21 ani, 8 luni Andrei: 18 ani, 1 luna
|
12.01.2006 3:55 |
|
| |
|
Foarte des cum? Diaree? In cazul asta e de inteles, dar trebuie tratat. Daca e de la dinti se rezolva cu orez si morcov, dar sa nu fie ceva digestiv. Asa ca mai bine la medic decat medicatie dupa ureche.
|
sus |
 |
|
bdliana

Locatie: constantaCopii Alexia: 19 ani Natalia: 16 ani, 10 luni
|
12.01.2006 4:21 |
|
| |
|
Pai nuprea e dupa ureche, ca a problema nu e ca face des, ci cu sange...
|
sus |
 |
|
maimai

Locatie: casa plinaCopii George: 24 ani, 10 luni Maria: 21 ani, 8 luni Andrei: 18 ani, 1 luna
|
12.01.2006 4:39 |
|
| |
|
Des poate fi un scaun normal sau diareic.In ambele pot aparea firisoare de sange.Iar dupa ureche ma refeream la faptul ca medicul nu a a
|
sus |
 |
|
maimai

|
12.01.2006 7:13 |
|
| |
|
Mersi BD, sa bag la cap, e bine de stiut. Sigur se da la sugari?
|
sus |
 |
|
Serghei

Locatie: BrasovCopii Sergiu: 17 ani, 11 luni am nascut deja!
|
12.01.2006 7:54 Re: kk cu sange? |
|
| |
|
---------- Ciprian a sange. ----------
Sa-ti povestesc ce am patit eu cu bb-ul meu: intr-o zi am avut impresia ca-i vad sange in scaun, de puteam sa jur...pana a voua sa va fi speriat degeaba.
in privintza kk-ului, ca face des... daca mananca mult, face si mult.....si al meu face 4-5 pe zi si nu are nici o problema.
Daca nu esti multumita de medic...cauta altul, asa vei sta mult mai linistita!
Multa sanatate!
PS sa nu intelegi ca te sfatuiesc sa nu apelezi la doctor in aceasta problema...ba din contra!
|
sus |
 |
|
ireen

Locatie: bucurestiCopii EDUARD ALEXANDRU: 17 ani, 7 luni DARIA GABRIELA: 14 ani, 5 luni
|
05.02.2006 6:16 |
|
| |
|
Cand aveti probleme cu BB puteti merge la spital in garda asa va linistiti mai repede .Nu sunt deacord cu diagnostice si tratamente la telefon imi pare rau sa spun dar acestia nu sunt doctori 
|
sus |
 |
|