· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
ziua perfecta  |
clepsidra

|
02.07.2005 3:21 ziua perfecta |
|
| |
|
cum ati considera voi o zi perfecta?
eu tot stau si ma gandesc, asa, in negura vemilor, ca ba fac asta, ba fac aia, ba ma dau peste cap sa rezolv lucrurile si ca nu toate imi ies asa cum imi doresc.
as vrea ca totul sa fie perfect. sa am zile senine, sa fie copilul cuminte, sa pot sa cumpat tot ce-mi doresc , sotul sa-mi gateasca si el o data, ceva comestibil , desigur, sa ma pot preumbal prin librariii si sa cumpar toate cartile pe care nu le-am cumparat in ultimii ani, sa pot sa lenevesc la umbra unui nuc batran privind gargaritele si alte neamuri d insecte cum zboara deasupra capului meu si a ziua in care sa nu se mai trezeasca la 6? ), afara e insorit, nu trebuie sa merg la piata, banca, alimentara, etc., ci ma plimb linistita cu el in oras, la pranz dormim amandoi. Dupa amiaza vine sotul meu acasa (pe la 4) cu un buchet de lacramioare, stam toti trei la masa, Matei mananca tot ( ), apoie iesim cu totii la o plimbare in parcul de distractii pentru copii. Seara, dupa baie, ne jucam toti trei si adormim puiul cu zambetul pe buze. Apoi ne adormim unul pe celalalt. 
|
sus |
 |
|
alimary

Copii Robin: 15 ani, 6 luni Marcus: 18 ani, 2 luni
|
02.07.2005 8:55 |
|
| |
|
Somnorici parca am fii surori...pana si florile care imi plac cel mai mult sunt lacramioarele...in legatura cu ziua perfecta o singura chestie ne deosebeste : eu nu as vrea sa dorm la amiaza dar as vrea sa am timp liber atunci sa ma relaxez, sa citesc o carte, sa vad un film...
|
sus |
 |
|
somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
03.07.2005 7:11 |
|
| |
|
Alimary, Mi-as dori sa dorm la amiaza pentru ca Matei se trezeste in fiecare zi la ora 6, plus inca o data noaptea si m-a el ceva!
Am uitat sa fac o precizare: ziua nu poate fi perfecta daca nu suntem cu totii sanatosi!
|
sus |
 |
|
Nisreen

Locatie: Abu Dhabi, UAECopii Mihai Alexandru: 21 ani Sarah Elisa: 14 ani, 6 luni
|
03.07.2005 9:52 |
|
| |
|
---------- somnorici a el ceva!
----------
In marea majoritate a sub el. )
Scuze devierea de la subiect.
Ca tot sunt aici, pentru mine ieri a la lucru, bolnava, cu febra si cu chef de plans, ceea ce am si facut, s-a mangaie pe cap, sa ma imbarbateze spunadu-mi sa nu mai plang, ca-ci oamenii mari si baietii nu fac asa. "Numai bebicii plang. Aia mici de tot."
a
Clipa perfecta face ziua perfecta!
|
sus |
 |
|
|
laucos

Copii B A
|
03.07.2005 1:10 |
|
| |
|
......................
"Numai bebicii plang. Aia mici de tot."
a
...................
Istet piciul nu gluma Bravo lui
Ziua perfecta ????????????/
In momentul asta m-as multumi cu oricare zi in care suntem toti 3 sanatosi ( venim dupa 2 luni in care noi ca adulti avuseram tot soiul de belele cu potential grav ....Slava Domnului ca trecura...) in care sa fim fie la mare fie la munte ....linistiti, fericiti si cu activitati relaxante de concediu
Poate saptamana viitoare cand plecam la munte se va intampla minunea 
|
sus |
 |
|
somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
03.07.2005 1:34 |
|
| |
|
---------- Nisreen a bine cu mine!!! Una peste alta, a
Cred, pana la urma, ca ziua perfecta e atunci cand, stand de vorba cu noi insine, suntem multumiti de realizarile acelei zile!
|
sus |
 |
|
clepsidra

|
03.07.2005 2:08 |
|
| |
|
si mie imi place ceea ce a vara, cum va spuneam, undeva la tara, in camp, sa simt iarba si cerul, acea nemurire si maretie a bucur de aceasta frumusete
mi-e dor sa simt pamantul!
|
sus |
 |
|
Elody

Locatie: FRANTACopii ELODIE: 17 ani, 11 luni Solene-Amandine: 14 ani, 2 luni
|
04.07.2005 9:13 |
|
| |
|
a voi putea trezi la ora 9 sa merg la serv (si nu 6.30!), cand voi putea pleca cu masina din parcare fara nervi ca un dement ma blocheaza si nu pot sa ies... si se va incheia cand sotul meu va veni mai devreme de ora 9 acasa in fiecare seara.
vise... vise...
|
sus |
 |
|
clepsidra

|
06.07.2005 3:28 |
|
| |
|
asa e :vise, vise dar fara vise nu putem sa traim, iar visele sunt primul pas catre un scop
asa ca, sa visam la ceea ce ne-ar face placere, e posibil ca in timp sa si gasim solutii sa ne implinim visele!
|
sus |
 |
|
janette

Locatie: JaponiaCopii Ota Rion: 17 ani, 6 luni Ota Stefania-Cristina: 26 ani, 3 luni
|
06.07.2005 4:52 |
|
| |
|
Hmmm.....ziua perfecta??? Ar fi daca l-as prinde pe barbata-miu in toane bune si sa-i zic de masina de spalat vase pe care o urmaresc de atitea luni Mai revin cind o fi perfect stabilit ca mi-o cumpara 
|
sus |
 |
|
clepsidra

|
06.07.2005 5:15 |
|
| |
|
---------- janette a sa-i zic de masina de spalat vase pe care o urmaresc de atitea luni Mai revin cind o fi perfect stabilit ca mi-o cumpara  ----------
te asteptam 
|
sus |
 |
|
fatadedac

Locatie: DEVACopii Ana-Maria: 32 ani, 10 luni Cristiana: 16 ani, 7 luni
|
08.07.2005 11:37 |
|
| |
|
O zi perfecta ar fi o zi petrecuta toti trei, in care Ana sa nu fie bosumflata ca e cu noi si nu in alta parte; sa mergem la plimbare pe plaja, sa ne mutam de la o terasa la alta in statiuni, seara sa luam masa la restaurant iar in drum spre casa sa admiram o luna mare, perfecta care rasare din Marea Neagra.
Am avut o jumatate din ziua asta acum 2 saptamani, imperfectiunea fiind lipsa Anei, care a sa ne intalnim doar cand am purces spre casa. 
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
|
|