[color=darkblue]Buna fetelor,
Am descoperit acest site in urma cu cateva luni, pe vremea cand vroiam sa raman insarcinata, iar evenimentul nu se producea de mai bine de un an. Incercam sa gasesc povesti asemanatoare si vroiam sa stiu daca si altcineva a sa incep un tratament de fertilitate.
Insa minunea s-a cateva ore am aflat ca sunt insarcinata, exact cand nu ma asteptam. Am vazut 'piticotul' la ecografie, desi nu are decat 2-3 saptamani.
Acum problema mea este alta. Dupa analizele pe care le-am facut cu cateva luni in urma, zoonozele (brucella si listeria) mi-au iesit pozitive. Am discutat cu persoana care a am ajuns la concluzia ca in momentul in care voi ramane insarcinata va trebui sa fac un tratament cu Penicilina V(!??) pentru ca altfel exista riscul pierderii sarcinii in primele 3 luni sau riscul de malformatii grave ale fatului. Medicul ginecolog a as vrea sa stiu daca ati avut o problema asemanatoare si ce ati facut. Multumesc mult![color=darkblue][/color][color=darkblue][/color][/color]
felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
de obicei e problema daca te infectezi in timpul sarcinii, deci e o infectie acuta.dar oricum antibiotice in primul trimestru?de evitat!
Copii Diana Alexandra: 19 ani, 2 luni Ilinca Gabriela: 16 ani, 2 luni
08.01.2005 4:11
Felicitari Kikilinis!!!!!
Eu zic sa pui intrebari pe lista gravidoaselor ca ele stiu mai multe, daca imi aduc bine aminte sint citeva cu ceva analize pozitive asa ca poate te lamureste careva de pe acolo.
Eu atita stiu ca in anumite limite pozitive sarcina poate merge bine, dar nu stiu care sint limitele
Eu iti tin pumnii sa fie bine
Loredush si Angicut, va multumesc mult de felicitari!
si multumesc si pentru sfaturi.
Cred ca am sa cer si parerea unui alt doctor pentru ca e o problema care ma preocupa foarte tare si in nici un caz nu vreau ca mucutzul sa pateasca ceva.
Am sa incerc si sa postez mesaje pe lista gravidoaselor. de fapt asta credeam ca si fac in momentul in care am scris de dimineata, dar cred ca am facut o manevra gresita, totusi.
Va pup, sper sa ne mai 'auzim'.