· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Costume pt halloween  |
SMOKY

|
26.10.2004 10:02 Costume pt halloween |
|
| |
|
...ce costume de halloween vor purta copii anul acesta?
fata mea va fi piratzica...are fustita, cizmultite, banda neagra la un ochi, bandana si sabie....
|
sus |
 |
|
|
dandria

Locatie: USACopii David: 18 ani, 2 luni Marcus: 13 ani, 7 luni Milo: 10 ani
|
26.10.2004 10:19 |
|
| |
|
Rollie, uite asa arata: Rollie L-am si imbracat cu el, da' nu de la inceput, i-a trebuit perioada de acomodare.
|
sus |
 |
|
evadindeva

Locatie: San Diego, CaliforniaCopii Anamaria: 25 ani, 4 luni Alexander: 16 ani, 4 luni
|
26.10.2004 10:20 |
|
| |
|
Io inca nu stiu dar mergem la vanatoare de costume azi si maine, cand am ceva va spun. Anul trecut am fost Cleopatra acuma am doi de costumat .
|
sus |
 |
|
Inny

|
26.10.2004 10:33 |
|
| |
|
Brian si-a ales un costum de pompier! Noroc ca nu aveau aia si costume de politzai, ca atunci sa fi vazut dilema!!!
Tare as fi vrut sa-i iau un costum de dracusor, cu cornite si codita, dar nu l-a vrut!
Iar lui Tyler o sa fie girafa!!! Asa s-a nimerit, sa-mi placa mai mult costumul asta cum era croit si din ceera croit! Acuma imi pare rau ... dar asta e!
Si pe unde o sa mearga copiii in costume??? Noi ii ducem la mall sau intr-un towne center, unde sint de jur imprejur numai magazine care participa la trick-or-treat.
|
sus |
 |
|
SMOKY

|
26.10.2004 10:57 |
|
| |
|
...da la mall mergem si la un party de fetita....
andreea..rolie polie olie...vai andreei mele i-ar fi placut..nu l-am vazut la magazin la disney....in schimb i-am luat o papusa rolie cu care doarme...
|
sus |
 |
|
|
dandria

Locatie: USACopii David: 18 ani, 2 luni Marcus: 13 ani, 7 luni Milo: 10 ani
|
26.10.2004 11:09 |
|
| |
|
Anda, sa stii ca si noi l-am vazut numai pe site, si culmea ca atunci nici nu vazusem desenele, ca nu prea puneam pe Disney Channel, numai pe PBS. Acuma le-am vazut si io si David, sunt chiar dragutze... A, iti dau eu un costum daca vrei, ca astia mi-au trimis doua in loc de unul, si mi-au luat bani pe amandoua. Noroc ca pe unul il pot returna, off course.
|
sus |
 |
|
SMOKY

|
26.10.2004 11:19 |
|
| |
|
cred ca nu e buna masura...andreea are acum 3-4...
|
sus |
 |
|
Cora

|
27.10.2004 1:02 |
|
| |
|
Dupa 3 ani de Batman, Alex a decis sa fie anul acesta ... Conte Dracula from Transilvania (e teribil cum spune asta cu accent si "r" romanesc )... asa ca i-am luat ditamai pelerina cu guler inalt, machiajul si dintii necesari (2 perechi) si trebuie sa vad ce-i pun alb in loc de camasa si de unde scot un papion negru. 
|
sus |
 |
|
SMOKY

|
27.10.2004 5:12 |
|
| |
|
ia 1 yard de funda neagra...si fa-i tu
|
sus |
 |
|
Cora

|
27.10.2004 5:27 |
|
| |
|
---------- SMOKY a scris: ia 1 yard de funda neagra...si fa-i tu ----------
ne ca la asta nu m-am gindit... 
|
sus |
 |
|
Cora

|
28.10.2004 7:44 |
|
| |
|
La loc comanda... azi mi-a zis maimutza in baie ca vrea sa fie tot Batman ca are masca cool cum nu are nimeni.... copilul asta creste in costumul asta, zau asa.... e al 4-lea an in care-l poarta.... e inca cu 1-2 nr. mai mari, dar eu ii facusem mansete.
Pont: cumparati un costum super-cool cu 3-4 nr. mai mari si ati scapat pe atitia ani de cheltuiala de Halloween. 
|
sus |
 |
|
lilith1967

|
28.10.2004 2:04 |
|
| |
|
Si al meu e cu repetitie anul asta: Spiderman... a fost si acum 2 ani.... noi am trecut rand pe rand prin costum de Scooby Doo (primul lui Halloween.... stiti cum sunt soctumele aste cu totul.... pitigoiul era la kindergarden si i-a venit sa faca pp.... si i-a fost jena sa-i spuna invatatoarei sa-l ajute sa-si dea jos costumul..... si cred ca intelegeti ce s-a intamplat! ), pe urma vrajitor (cu costum facut de mine....), pe urma spiderman, anul trecut harry potter.....
Cel mic va fi albinuta.... o sa pun poze sa le vedeti cu albinuta si spiderman....
|
sus |
 |
|
Sofie

|
30.10.2004 7:46 |
|
| |
|
Anul asta Sara va fi Alba ca Zapada ... ea si-a ales rochitza acu vro trei saptamini, ca n-am mai putut sa plec din superstore fara rochitza aia ... si cind am ajuns acasa a si imbracat-o, eu si tasu am avut onoarea sa luam cina cu Alba ca Zapada vro trei seri la rind, nici de pijama curata n-a fost nevoie sa-mi fac griji ...
problema e ca are mineci scurte si tre sa-mi storc imaginatia sa o conving pe capra mea sa poarte ceva pe dedesubt care sa arate bine cu rochitza ...
ea a fost pe rind clovn (auuu mor de ris cind mi-o aduc aminte bebe-clovn cu o peruca colorata), apoi vrajitoare, albinutza si acum Alba ca Zapada 
|
sus |
 |
|
Inny

|
01.11.2004 8:20 |
|
| |
|
Tare mi-s desteapta!!! Cind i-am cumparat lui Brian costumul de pompier, nu l-am probat. Iar ieri cind l-a imbracat, am avut maaaarea surpriza sa vad ca ii e mai mare cam cu 2 numere... minutele erau undeva pe mineca in sus, iar haina ii venea pina sub genunchi... arata saracu ca vai de capu lui! Dar el musai voia sa fie pompier!!! Asa ca i-am dat si eu ciubotele de cauciuc in picioare si l-am lasat numai cu casca pe cap si cu toporisca in mina (astea fura accesoriile costumului) si l-am mizgalit pe fata cu creion dermatograf, sa para ca e murdar de scrum si gata! Tare mindru mi-a fost, iar la anu... deja am costum pt el!!! POMPIER!!!!
Am pus pt voi niste poze, in profilul meu personal le puteti vedea! Si aveti si o poza cu lollipops-urile care le-am facut!!!
Sper ca v-ati distrat fain!!! Noi am fost in Cerritos Towne Center, sint multe magazine unul linga altul... si au facut ai mei o groaza de bombonele!!! Spre bucuria colegilor de servici a lui barbatu-miu, ca marea majoritate i le-am dat azi cu el, ca doar n-o sa stric dintii puiutilor mei, nu?! 
|
sus |
 |
|
Cora

|
01.11.2004 11:05 |
|
| |
|
---------- Cora a scris: ... vrea sa fie tot Batman ca are masca cool cum nu are nimeni.... copilul asta creste in costumul asta, zau asa.... e al 4-lea an in care-l poarta.... ... ----------
rectific... a fost al 3-lea an Batman, ca in primul an a fost pumpkin din import... 
|
sus |
 |
|
|
|