AndaF

Locatie: San DiegoCopii Ciprian Andrei (Chip): 21 ani, 10 luni John Alexander: 17 ani, 4 luni
|
03.12.2004 8:33 |
|
| |
|
mersi mult Inny, am carticica de la DMV, si am picat testul scris saptamana trecuta (mama, ce m-a deprimat chestia asta!!! )
12 intrebari am gresit... nu am inteles prea bine intelesul anumitor cuvinte, ca de ex. "drowsy" n-am stiut ca e sinonim cu "tired"= obosit
si alte cateva....m-am gandit sa mai incerc inca o data sapt. viitoare, si daca sunt atat de incapabila sa nu-l iau nici de data asta, sa incerc sa-l dau in romana?...
dar o sa ma duc sa cumpar acea carte cu teste -- multumesc mult, sunt sigura ca ma va ajuta;
si , by the way..... imi este frica..... nu stiu cum o sa conduc dupa ce o sa iau intr-un final carnetul de conducere..
Costco e chiar aproape de mine, cu magazinele Jons s-ar putea sa fie mai dificila deplasarea pana in LA...
mersi mult pentru tot 
|
sus |
 |
|
AndaF

Locatie: San DiegoCopii Ciprian Andrei (Chip): 21 ani, 10 luni John Alexander: 17 ani, 4 luni
|
03.12.2004 8:53 |
|
| |
|
multumesc mult pentru incurajare ( chiar am nevoie )
asta mi-a zis si sotul meu, ca m-am familiarizat cu testul, acum stiu cum arata, dar bineanteles ca el a mai spus si c-o sa-l iau din prima , ceea ce nu s-a intamplat
Masina cu schimbator de viteza??? grrrrrrrrrrrrr vorbesti serios? nici nu vreau sa ma gandesc la consecinte daca ar trebui sa conduc o astfel de masina!! motorul ar exploda cu mine!!!! 
|
sus |
 |
|
AndaF

|
03.12.2004 9:20 |
|
| |
|
Noapte buna!
doctorul a zis ca mai avem cca 7 zile da' eu nu mai pot!
pa pa si somn usor!
|
sus |
 |
|