|
|
autor |
Analize  |
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
|
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.
Inscrie-te chiar acum in concurs!
|
gypsy

Locatie: bucurestiCopii Minunea mea cu ochi albastri-R: 17 ani, 2 luni Rares-Adrian:A doua minune din: 13 ani, 7 luni
|
15.11.2004 9:28 Analize |
|
| |
|
Salut!
Imi puteti spune si mie ce analize trebuiesc facute in trimestrul 2 de sarcina?Trebuie sa ma duc la control sapt. viitoare,dar vreau sa fiu pregatita pina atunci.
Pupici
|
sus |
 |
|
|
Michandro

Locatie: Bucuresti, RomaniaCopii Mara Ruxandra: 17 ani, 3 luni
|
16.11.2004 2:21 |
|
| |
|
Eu zic sa te duci la control si sa lasi medicul sa-ti spuna ce analize sa faci. Eu am fost ieri si mi-a analizele pe care le-ai facut pana acum si de ai sau ai avut tu.
|
sus |
 |
|
Loreena

Locatie: Bucuresti, sector IICopii Carla Maria: 17 ani, 7 luni
|
17.11.2004 2:33 |
|
| |
|
Eu am facut analize recomandate de ginecolog.
e important sa stii Rh-ul, grupa de sange, cum stai cu urina (urocultura - daca ai infectie sa o tratezi).
Oricum eu am facut cam toate analizele de sange; au iesit ok.
In ultimul trimestru, saptamana 34, le-am refacut (initial a data asta am iesit prost cu grasimile, trigliceridele si fibrinogenul. Oricum medicul a
Analizele pentru gravide (majoritatea lor) sunt gratuite.
Pupici. 
|
sus |
 |
|
IrinucaR

Locatie: BucurestiCopii Andrei Ciprian, zis Ziggy: 16 ani, 7 luni Paul Ravan, zis Pika: 14 ani, 3 luni
|
23.11.2004 9:01 |
|
| |
|
Le-am intrebat si pe viitoarele burtoase, dar inca o postare nu cred ca strica:
Ce analize trebuie sa faca cei care doresc sa devina mami si tati
Astept cu mare nerabdare raspunsurile voastre!!! Multumesc mult!
|
sus |
 |
|
gypsy

Locatie: bucurestiCopii Minunea mea cu ochi albastri-R: 17 ani, 2 luni Rares-Adrian:A doua minune din: 13 ani, 7 luni
|
23.11.2004 9:09 |
|
| |
|
IrinucaR eu inainte sa raman gravida nu am facut nici o analiza deoarece ma chinuiam de aproape 1an si jumatate si nu puteam sa raman doctorii spunandu-mi ca nu exista nici o problema.Am fost atat eu cat si sotzul meu sa facem analize de sterilitate dar acestea au iesit bune si nu ne-am putut da seama de unde ar fi problema.Acum de cand sunt gravida am facut analizele de sange,echo si triplu test,in rest nimic altceva.Oricum cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un doctor ginecolog
|
sus |
 |
|
|
dia_cucu

|
26.01.2005 9:59 |
|
| |
|
Fetelor, lamuriti-ma va rog daca e normal sa am VSH (viteza de sedimentare a altfel de infectii grave , ar fi si ultimele luni de sarcina... Eu ajung la medic abia luni, dar pana atunci poate ma ajutati voi!
|
sus |
 |
|
dia_cucu

|
26.01.2005 10:05 |
|
| |
|
[b]IrinucaR[/b], noi nu am facut analize inainte, dar cred ca cele de sange sunt suficiente - stiu ca e important rh-ul,grupa si cel pt sifilis (pt hiv stiu ca sunt scumpe). Cred ca cel mai bine e sa mergi la dr de familie si iti da trimitere - s-ar putea sa fie gratuite sau mai ieftine. Noi am facut in primul trimestru si am scapat f ieftin (cam 200.000), iar acum, in ultimul trimestru nu m-au costat nimic analizele obisnuite.
|
sus |
 |
|
dale112

Copii Amalia: 16 ani, 11 luni
|
26.01.2005 11:14 |
|
| |
|
IrinucaR am intrat pe site-ul tau si am vazut pozele familiei tale, vrei sa spui ca ai fost una din castigatoarele carierelor de succes de la Cosmopolitan?????
Atunci felicitari....
|
sus |
 |
|
IrinucaR

Locatie: BucurestiCopii Andrei Ciprian, zis Ziggy: 16 ani, 7 luni Paul Ravan, zis Pika: 14 ani, 3 luni
|
26.01.2005 4:23 |
|
| |
|
multumesc mult!!!!
|
sus |
 |
|
Amani

Locatie: Cluj-NapocaCopii Mihai Alexandru: 17 ani, 2 luni Andrei Mattia: 15 ani, 8 luni
|
26.01.2005 5:38 |
|
| |
|
dia_cucu, in sarcina nici nu se face VSH-ul pentru ca nu are nici o relevanta, in general este mare. Stiu pentru ca soacra mea lucreaza la un laborator, si ea mi-a era stresata saraca, din cauza ca ii iesisera valori mari. E adevarat, valorile crescute apar in cazul unor infectii, dar sunt normale in sarcina. Eu zic sa nu iti faci probleme... Cred ca si doctorul tau iti va spune acelasi lucru. Numai bine!
|
sus |
 |
|
dia_cucu

|
27.01.2005 10:18 |
|
| |
|
Amani, multumesc mult pt raspuns, chiar m-ai linistit. Nu mi s-a glicemie, calciu si urina...M-am speriat pt ca toate valorile erau ok, mai putin vsh-ul, care o luase razna!!!
|
sus |
 |
|
dale112

Copii Amalia: 16 ani, 11 luni
|
27.01.2005 11:19 |
|
| |
|
dia_cucu med. de fam. odata cu analizele mi-a facut si VSH si mie mi-au iesit niste valori mari, dar nu m-am alarmat, cica e normal??????????
|
sus |
 |
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 15 ani, 8 luni MICA: 11 ani, 4 luni
|
28.01.2005 10:53 |
|
| |
|
ma bucur ca cineva a
si eu sunt super interesata de subiect si pot sa scriu ce analize am facut eu pana acum. daca aveti completari, va rog sa le faceti.
- grupa sanguina, neaparat cu rh, daca se poate si ale sotului
- chlamydia
- mycoplasma hominis
- ureaplasma
- leptospire
- igm si igg rubella
- igm si igg citomegalovirus
- igm si igg in toxoplasmoza
- brucella
- listeria
si bineinteles analizele recomandate de medicul de familie (care sunt si gratuite):
- homoleucograma completa
- glicemie
- tgo, tgp
- trigliceride
- colesterol
- calciu
- magneziu
- testare hiv
- examen complet de urina + urocultura
In cazul in care aveti rana pe col recomand testul Papanicolau si eventual cauterizare.
|
sus |
 |
|
Loreena

Locatie: Bucuresti, sector IICopii Carla Maria: 17 ani, 7 luni
|
29.01.2005 12:01 |
|
| |
|
Eu am avut (si am) rana pe col cand am ramas insarcinata (tocmai vroiam sa incep un tratament local cu ovule si o crema). Testul papanicolau il facusem. a cancer. Dar mie ginecologul mi-a apoi vedem daca e cazul de cauterizare sau alta metoda de tratament. Cand a sa se termine urmatorul ciclu..........care nu a a la nastere. Dupa nastere, la 1 luna a galbenele si tantum rosa, dar tratamentul pentru rana a eu am rana de col si tot asa mi s-a
acum la ultimele analize a trigliceridele .nu stiu cum naiba am ajuns aici ca nu prea am mancat gras, am fost zic eu destul de atenta la ceea ce bag in gura.si uite asa in sapt 31 eu am deja +20kg .mi-e groaza de ce va urma mai ales ca si BB e mare.in sapt 30 aveam aprox 2kg
|
sus |
 |
|